Ce defecte au nativii fiecărei zodii 

Fiecare are părțile lui bune și rele. Descoperă care este partea întunecată a semnelor zodiacale și care sunt metehnele și slăbiciunile nativilor lor!

Berbec

Despre cei născuți în zodia Berbecului se spune că sunt posesivi și că iubesc sentimentul pe care-l au când dețin controlul. Din aceste cauze pot apărea probleme în cuplu,dacă au un partener care se dorește independent. În acțiunile lor,par haotici și sar de la o activitate la alta. Adesea,nu reușesc să fie răbdători. De pildă,într-o discuție,trec rapid de la o idee la alta.

Taur

Liniștiți și taciturni,nativii în Taur riscă să devină plictisitori pentru cei din jurul lor. Când își propun ceva sau își doresc să te convingă de ceva,devin foarte încăpățânați și determinați. Vor insista și-ți vor aduce toate argumentele posibile,până ajungi să cedezi.

Gemeni

Sunt oameni cu o mie de fețe,care adoră să pălăvrăgească și să clevetească. Se spune că tot în zodia Gemenilor s-ar fi născut și Iuda. Dacă-i ești parteneră unui bărbat născut sub acest semn,vei avea surprinderea să observi că face unele planuri fără să te implice și că ajunge să te înșele.

Rac

Posesivi din fire și sensibili,se pot simți ofensați doar dacă le vorbești pe un ton care nu le e pe plac. Trece rapid de la o extremă la alta. Într-o zi poate fi dușmanul tău,urmând ca a doua zi să se comporte ca și cum ți-ar fi cel mai bun prieten,uitând absolut tot ce ți-a reproșat.

Leu

Despre nativii în Leu se spune că trec drept aroganți și egoiști. Se așteaptă ca atunci când intră într-o cameră toată lumea să-i privească admirativ. De altfel,acaparează discuția și se pun într-o lumină cât mai bună,pentru a-i cuceri pe cei prezenți. Dacă vrei să nu aveți conflicte,ești nevoită să fii de acord cu tot ce spune,eventual să-i lauzi frecvent.

Fecioară

Exagerat de critici și perfecționiști,sunt siguri că singura modalitate în care poate fi realizat un lucru este aceea pe care o știu ei. Oricât de mult ai oferi într-o relație nu este de ajuns. De altfel,în cuplu,sunt destul de distanți,prea puțin afectuoși. Dacă le-ai greșit cu ceva,vei fi ținută minte și ți se va plăti cu vârf și îndesat după o perioadă mai lungă,timp în care ei vor pune la punct în detaliu un plan de atac.

Balanță

Nativii în Balanță sunt percepuți drept superficiali și leneși,ca mai toți cei născuți sub semne de aer.  Uneori,se fac plăcuți doar din dorința de a nu deranja sau supăra pe nimeni. Se decid foarte greu și nu te poți baza pe ei că-și țin promisiunile,pentru că se pot răzgândi destul de ușor.

Scorpion

Autodistructuvi,cei născuți în zodia Scorpionului obișnuiesc să se complacă într-o situație care le face rău,doar pentru a-și plânge de milă și a fi compătimiți. Într-o relație,tind să devină posesivi,dominatori și geloși. În ciuda aparențelor,sunt foarte sensibili la critici. Dacă le greșești cu ceva,nu te vor uita prea ușor și se vor răzbuna mai devreme sau mai târziu.

Săgetător

Vei fi surprinsă cât de lipsiți de tact pot fi cunoscuții tăi născuți în zodia Săgetător. Fiind mult prea sinceri,fără să vrea,rănesc sentimentele celor din jur. Răbdarea nu este punctul lor forte. Pierd mult din această cauză,dar și pentru că au prea mare încredere în oameni.

Capricorn

Din precauție exagerată și din dorința de a-și atinge scopurile,nativii în Capricorn pot fi și foarte încăpățânați. E greu să reușești să-i schimbi opiniile sau să-i convingi să ducă la final un proiect pe altă cale decât cea aleasă de ei. Sunt pesimiști și timizi,simțindu-se bine numai între prietenii vechi,pe care-i știe ca unii săritori.

Vărsător

Despre cei aflați în zodia Vărsător se știe că sunt imprevizibili și independenți,pentru că iubesc prea mult viața și libertatea. Nu vei putea depista la ei nicio strategie sau un mod coerent de acțiune. Trec de la o extremă la alta destul de ușor și se dovedesc a fi încăpățânați,cu toate că ascultă cu mare atenție ce au de spus cei dragi lor.

Pești

Foarte sensibili,nativii în Pești,surprind prin emotivitate și pot fi răniți sufletește cu ușurință. În situațiile care nu au nimic de câștigat sunt greu de urnit. Dacă și-au propus un lucru și nu a ieșit pe placul lor,sunt cuprinși de pesimism și teamă de un eșec viitor.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei