Cele mai mari dorințe ale zodiilor 

Fiecare dintre noi îşi doreşte un anumit lucru de la viaţă. Unii îşi doresc iubire, alții vor bunăstare materială, sentimentul de apartenență la un anumit loc, posibilitatea de a călători, succes profesional. Scopul pe care vrei să îl atingi, dorinţele care te fac să persişti nu sunt aceleaşi cu ale celor din jur pentru că fiecare om este unic în felul său. Când știi sigur care este scopul tău în viaţă, faci tot posibilul pentru a-l atinge, iar eșecurile sunt doar lecțiile pe care trebuia să le înveți pentru a reuși. Dincolo de unicitatea fiecăruia dintre noi, în conturarea dorințelor semnul zodiacal joacă un rol destul de important. 

BERBEC: provocări

Vrei să câştigi fiecare joc, să treci cu brio toate testele la care te supune viaţa. Nu te multumeşti doar cu „OK”, trebuie ca tot ceea ce faci să fie la un nivel înalt, foarte bun. Te plictiseşti repede, cauţi mereu provocări noi care să îţi testeze limitele şi să îţi stârnească interesul. Atât timp cât există o provocare care să te motiveze să faci totul cât mai bine, vei fi mulţumită de viaţa ta.

TAUR: confort

Pentru a fi fericită ai nevoie de o casă confortabilă şi de mâncarea preferată. Vrei ca oamenii pe care îi îndrăgeşti să îţi fie mereu alături. Eşti dispusă să faci orice pentru a avea tot timpul comoditatea pe care ţi-o doreşti atât de mult. Eşti o fire iertătoare şi înțelegătoare. Eşti mulţumită când totul merge aşa cum te aştepţi.

GEMENI: relaţii interpersonale

Ai nevoie să simţi că oamenii din jur te înţeleg şi sunt de acord cu tine. Vrei să îţi exprimi ideile şi sentimentele, să povesteşti despre experienţele tale. Pentru tine, comunicarea cu alte persoane este extrem de importantă şi nu îţi poţi imagina un moment mai bun decât cel în care o persoană te ascultă şi te înţelege. Tot ceea ce contează este să îţi împărtăşeşti opiniile.

RAC: compasiune

Vrei să simţi că sentimentele tale contează, că oamenii apropiaţi ţie te înţeleg cu adevărat. Pentru tine, cineva înţelege ce simţi atunci când este empatic, nu când simte milă faţă de tine sau te ajută din obligaţie. Ai nevoie de compasiune din partea celorlalţi, vrei ca ei să fie buni şi răbdători cu tine.

LEU: venerare

Pentru tine, faptul că ceilalţi te admiră nu este suficient, vrei ca ei să te vadă ca un model demn de urmat. Ai o stimă de sine ridicată, eşti mândră de lucrurile pe care le-ai realizat şi îţi doreşti ca cei din jur să te perceapă în aceeaşi manieră în care te vezi tu. Ai nevoie de validare, de oameni care să îţi recunoască calităţile.

FECIOARĂ: competenţă

Este necesar să fii cea mai bună la lucrul pe care îl faci cu pasiune. Nu consideri folositor să fii expertă în toate domeniile, dar în domeniul tău preferat urăşti să te afli pe locul 2. Fie că eşti cântăreață, scriitoare, profesoară sau avocată, nimeni nu are dibăcia ta în câmpul tău de activitate. În general, preferi să te perfecţionezi pe cont propriu.

BALANŢĂ: echilibru

Încerci să fii echilibrată în tot ceea ce faci, chiar dacă se întâmplă ca uneori să nu îţi reuşească. Ai nevoie de o viaţă cât mai armonioasă. Vrei un cămin liniştit, te înconjori de oameni paşnici, care gândesc pozitiv, asemeni ţie. Dacă o persoană din jurul tău este „toxică”, îţi este greu să o înlături din viaţa ta, dar în final iei decizia corectă.

SCORPION: pasiune

Pasiunea ta este intensă pentru tot ce consideri important în viaţă: iubire, hobby-uri, opinii. Eşti ambiţioasă, vrei ca tot ceea ce faci să iasă cât mai bine. Dacă vrei iubire, atunci vei face tot posibilul să ai o relaţie perfectă, iar dacă vrei să înveţi ceva nou, o vei face foarte rapid. Îţi atingi toate obiectivele datorită perseverenţei tale.

SĂGETĂTOR: experienţă

Îţi doreşti constant să încerci lucruri noi. Visul tău este să călătoreşti în jurul lumii, să admiri diversitatea şi frumuseţile Pământului. Întotdeauna îţi propui să experimentezi lucruri noi, chiar înainte să le termini pe cele deja începute. Îţi place să înveţi, fie că vrei să studiezi o limbă nouă sau pur şi simplu să citeşti o carte interesantă.

CAPRICORN: încredere

Vrei să faci ceea ce este corect, să fii o persoană pe care familia şi prietenii tăi se pot baza oricând. Eşti o persoană conştiincioasă, munceşti din greu pentru a-ţi atinge obiectivele. Eşti mulţumită când ceilalţi se simt confortabil şi în siguranţă în preajma ta. Nu spui nimic la întâmplare. Îţi doreşti ca ceilalţi să aibă încredere în tine.

VĂRSĂTOR: inovaţie

Tu eşti persoana de la care toate prietenele află ultimele noutăţi din domenii variate. Îţi place să inventezi lucruri noi şi să le îmbunătăteşti pe cele deja existente. Nu te înţelegi foarte bine cu oamenii care preferă să rămână în zona lor de confort. Pentru tine, viaţa înseamnă schimbare şi noutate.

PEŞTI: expresivitate artistică

Chiar dacă nu ai o meserie într-un domeniu artistic, ai mereu dorinţa de a-ţi exprima ideile într-o formă artistică. Latura ta inventivă iese la lumină prin tot ceea ce faci: modul în care îţi decorezi casa, hainele pe care le porţi, modul în care îţi personalizezi obiectele. Hobby-urile tale includ fotografia, desenul, muzica, scrisul.

Sursă imagine: pinterest.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "