Ce numere să joci la Loto de Revelion, în funcție de zodie 
Descoperă ce spun astrele legat de numerele pe care trebuie să le joci la loterie și despre modul în care ai cheltui banii în noul an, dacă ai câștiga!

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie-Berbec

Când vine vorba de bani,ai un talent nativ de a menține un echilibru între a cheltui și a economisi. În plus,ești o persoană vizionară căreia în place să se implice în activități menită să îmbunătățească viața semenilor.
 

Numere norocoase

4,7,8,12,13,17,22,26
 

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie-Taur

Îți plac banii și faci orice îți stă în putință ca să nu duci lipsă de nimic. Visezi la câștiguri mari care să-ți permită plăceri materiale și culinare. Din păcate,cu toate că participi la jocuri precum loteria,ai prea puțin noroc și numai dacă muncești mult ai tot ce-ți dorești.
 

Numere norocoase

2,4,6,11,12,16, 20,29,37,47
 

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie-Gemeni

Nu te poți decide ce să alegi dintre lucrurile care-ți sunt utile și cele care-ți fac plăcere. Chiar dacă ai ajuns la concluzia că banii sunt precum un rău necesar,nu te gândești prea mult la aspectul economisirii lor.
 

Numere norocoase

3,5,8,10,12,15,23
 

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie-Rac

Poți câștiga foarte ușor și la fel de ușor poți să-i cheltuiești. Totuși,nu ești o persoană foarte cheltuitoare. În general,îți place să investești și să economisești,privind cum se adună de la o zi la alta. Îți place să lași senzația că nu ai foarte mulți bani.
 

Numere norocoase

2,4,7,9,11,14,16,20,25
 

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie– Leu

Îți place să fii înconjurată de lucruri moderne,în tendințe și,din fericire,banii nu sunt o problemă pentru tine,pentru că ai noroc de ei. Rareori te gândești să economisești. Ești și o persoană generoasă,iar dacă un prieten are nevoie de ajutor,ești gata să-i dai și ultimul tău bănuț.
 

Numere norocoase

1,3,4,8,10,13,19,22
 

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie – Fecioară

Știi foarte bine cum să faci pentru a nu duce lipsă de bani. Foarte atentă în privința cheltuielilor,încerci să economisești cât mai mult posibil pentru zile negre. Plănuiești costurile în avans și nu cheltuiești prea mult. Din când în când,îți face plăcere să cumperi ceva frumos pentru tine.
 

Numere norocoase

2,5,7,12,14,23,32,41
 

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie-Balanță

Te descurci de minune în a păstra un echilibru între economii și cheltuieli. Dacă ai câștiga la loterie,probabil o mare pare din bani va fi destinată schimbării garderobei,pentru că adori moda și hainele de calitate.
 

Numere norocoase

1,6,11,15,24,33,42
 

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie – Scorpion

Odată ce ți-ai stabilit un buget,ești îndeajuns de disciplinată pentru a nu-l depăși. Crezi prea puțin în câștigurile obținute facil și,chiar dacă mai joci câteodată la loterie,ești sigură că banii vin numai prin muncă. Pentru tine,banii reprezintă siguranță și-ți dau un sentiment de control. Îți place să economisești și te gândești mult înainte de a investi în ceva.
 

Numere norocoase

9,14,19,27,36,45
 

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie – Săgetător

Găsești plăcere în a obține și a cheltui bani. Te numeri printre nativii cei mai entuziaști și plini de viață,care nu-și face griji pentru ziua de mâine sau pentru job. Îți asumi riscuri și-ți păstrezi optimismul,având credința că există cineva acolo sus care te iubește și-ți va da tot ce ai nevoie. Dacă se întâmplă se câștigi la loterie,cu siguranță te vei gândi mai întâi unde să mergi în vacanță și la prietenii pe care-i vei lua cu tine.
 

Numere norocoase

3,8,12,13,18,21,30
 

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie  – Capricorn

Te pricepi de minune să administrezi timpul și banii,astfel încât să nu duci lipsă de nimic. Ești muncitoare și nu crezi în câștigurile obținute cu ușurință,pentru că ai siguranța că numai munca îți va aduce succesul pe termen lung.
 

Numere norocoase

1,4,7,12,17,19,22,26
 

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie  – Vărsător

În privința banilor,păstrezi un echilibru între cheltuieli și economii. Dacă ai câștiga o sumă mare de bani,sigur ai prefera s-o cheltuiești pe călătorii,pentru a vedea lumea.
 

Numere norocoase

4,9,13,14,17,19,22,26
 

Ce numere să joci la Loto în funcție de zodie  -Pești

În general,nu dai prea mare importanță banilor,pentru că ei sunt daor un mijloc de a-ți atinge visele și scopurile. Uneori,cheltuiești peste măsură,fără să-ți faci calcule dacă vei avea sau nu probleme în viitorul apropiat,alteori devii foarte strângătoare.
 

Numere norocoase

3,8,13,16,18,21,25,30,34,43

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "