Ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie 

Oare ce surprize ți-a pregătit destinul? Vei fi mereu fericită și vei reuși tot ce ți-ai propus, sau dimpotrivă, calea îți va fi presărată de numeroase cumpene. Află ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie!

Ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie. Berbec

Vei avea mereu prieteni buni care să te susțină atunci când vei da de greu. Chiar dacă nu vrei trece des prin momente dificile,atunci când acestea vor avea loc ți se va părea că lumea ta s-a prăbușit și că viața nu mai are sens. Nu uita că cei din jur de iubesc și că aștepată doar să le ceri ajutorul.

Ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie. Taur

Îți place aventura și situațiile riscante și nu te dai înlături de a încerca mereu lucruri noi,iar din acest motiv vei forța destinul în câteva ocazii,iar viața ta va atârna de un fir de păr. Învață să calculezi riscurile,pentru a nu te expune inutil.

Ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie. Gemeni

Crezi că cele mai mari calități ale tale sunt inteligența și răbdarea și din acest motiv îți place să ai o viață tihnită,fără evenimente spectaculoase,care li se va părea chiar plictisitoare celor din jur. Asta nu te ferește însă de pericole,cum ar fi accidentele de muncă sau rutiere.

Ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie. Rac

Ești mai bolnăvicioasă din fire,așadar obstacolele tale în viață vor fi legate de sănătate. Nu lăsa problemele să se agraveze,deoarece este mai bine să previi decât să tratezi. Fii atentă la simptomele banale,deoarece ele pot ascunde probleme grave.

Ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie. Leu

Dacă pe plan profesional totul îți va merge din plin,nu același lucru se poate spune și despre viața ta amoroasă. Îți place să flirtezi și vei atrage mulți bărbați,dar îți va fi greu să ai o relație de lungă durată și să-ți formezi o familie. Însă,în momentul în care te vei căsători cu cineva,va fi o relație pe viață.

Ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie. Fecioară

Vrei mereu să ieși în evidență și să fii cea mai bună în tot ceea ce faci și din acest motiv ești gata pentru orice sacrificiu. Însă,s-ar putea să pierzi chiar ceea ce e mai important,cum ar fi familia sau sănătatea. Ai grijă să existe un echilibru între viața de familie,responsabilitățile de la serviciu și timpul liber.

Ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie. Balanță

Fie din cauza stresului,fie că este vorba de o afecțiune moștenită,inima este cea care-ți va face cele mai mari probleme de-a lungul vieții. Așadar,ai grijă de ea,evită supărările și mergi constant la doctor.

Ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie. Scorpion

Oricât de mult vei munci,banii nu-ți vor ajunge niciodată. Și aici nu este vorba de a pleca în vacanțe exotice sau de a achiziționa haine scumpe,ci de cheltuielile zilnice. Banii nu vor trage la tine și mereu va trebui să îi administrezi cu mare grijă.

Ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie. Săgetător

Ești o fire mai sensibilă și din acest motiv ai tendința să pui la inimă orice supărare sau orice remarcă. Te superi ușor,te acomodezi greu la situații noi și ți se pare că mereu lumea are ceva cu tine. Ai grijă ca cea mai mare cumpănă a ta să nu fie depresia.

Ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie. Capricorn

Vei fi de multe ori în situații limită și asta pentru că ți-ai ales o meserie care implică multe deplasări în locuri periculoase sau contactul cu tot felul de persoane care-ți pot crea probleme. Alege-ți cu grijă anturajul,pentru a nu regreta mai târziu.

Ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie. Vărsător

Îți place să călătorești,cât mai departe și în locuri în care puțini s-ar încumeta să ajungă. Așadar pericolele sunt la tot pasul și-ți pot pune viața în primejdie. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la pasiunea ta,ci să te informezi bine înainte de a stabili încotro să pleci.

Ce obstacole vei avea în viață în funcție de zodie. Pești

Viața nu va fi deloc ușoară pentru tine și vei trece prin multe situații de criză,atât din cauza sănătății,a banilor sau a problemelor de familie. Chiar și atunci când totul ți se va părea împotrivă,trebuie să ai încredere că vei reuși să răzbați.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei