Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie 

Ai observat că nu toată lumea apreciază la fel un parfum. Unii preferă aromele, mai dulci, alții adoră mirosurile florale, în timp ce multă lume caută arome cât mai răcoroase. Află ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie!

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Berbec

Femeile din această zodie sunt ca niște albinuțe,mereu ocupate și pline de energie. Dintre toate semnele zodiacului,ele sunt cele mai motivate să reușească și le place să facă lucrurile cum trebuie. Pentru că sunt mereu în mișcare au nevoie de o aromă care să țină pasul cu ele și din acest motiv caută arome tari cum ar fi piperul negru sau lămâia.

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Taur

Femeile taur sunt firi echilibrate și sensibile,care caută să aducă armonie în tot ceea ce fac. Sunt romantice incurabile și văd mereu la oameni doar latura lor bună. Pentru că preferă stabilitatea li se potrivește parfumulde mușețel,mosc sau paciuli.

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Gemeni

Femeile din această zodie sunt pline de viață,sunt curioase din fire și sunt foarte sociabile. Apreciază inteligența la persoane,iar în ceea ce privește parfumul preferat el trebuie să conțină busuioc,bergamotă sau grepfrut.

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Rac

Toți prietenii apelează la ele deoarece au mereu un sfat bun să le ofere. Sunt atente la ceea ce se întâmplă în jurul lor și le place să fie informate. Țin la glumă și le place din când în când să fie singure și să se bucure de liniște. Deoarece sunt conduse de lună,sunt mai misterioase din fire și din acest motiv preferă aromele condimentate,cum este cea de vanilie sau alte arome ușor dulci.

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Leu

Femeile leu sunt cele care fac o dramă aproape din orice și care au mereu câte ceva de comentat. Le place să fie la conducere și au impresia că au mereu dreptate. Adoră mirosurile tari,care umplu orice încăpere.

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Fecioară

Sunt foarte sensibile și acordă mai multă atenție celor din jur decât propriei persoane. Sunt cele care stau să muncească peste program,fără să se plângă. Caută arome subtile,cum sunt cele de mușețel,ghimbir,lavandă și ylang ylang.

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Balanță

Sunt printre cele mai șarmante persoane și le place să se poarte frumos cu toți cei din jur. Sunt cele care te vor încuraja indiferent de situație,deoarece știu că vei reuși. Sunt romantice și din acest motiv adoră mirosul trandafirilor.

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Scorpion

Femeile scorpion sunt mereu concentrate pe ceea ce trebuie să facă și sunt persoane intense,care pun totul la suflet. Sunt foarte conștiente de influența pe care o au asupra celor din jur,mai ales când vine vorba de atracție sexuală,iar parfumul de mosc este cel care-i atrage pe cei din jur ca un magnet.

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Săgetător

Femei independente,talentate,care se pot adaptate la orice persoană sau situație. Adoră vremea caldă deoarece atunci pot petrece mult timp în aer liber,așadar li se potrivesc aromele floraleși cele dulci,precum bomboanele.

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Capricorn

Sunt persoane tipicare,care atunci când își propun ceva,fac tot ce le stă în putință pentru a reuși. Nu le place să se abată de la regulile și valorile personale și nu fac compromisuri. Le plac aromele clasice tradiționale,care nu ies foarte mult în evidență.

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Vărsător

Femeile vărsător trăiesc în viitor,le place să joace după propriile reguli,sunt idealiste și mereu gata să-și ajute nu doar prietenii,ci și persoane din jur pe care nu le cunosc. Le plac aromele unice,pe care puține persoane le-ar încerca.

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Pești

Sunt poate cele mai misterioase femei ale zodiacului,dar sunt mereu pline de energie. Fiind semn de apă nu este de mirare că le plac aromele marine,răcoroase.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "