Ce personalitate au mamele din zodiac 

Nu există mame perfecte, cum nu există mame „bune“ sau „rele“. Două femei care nu sunt în aceeași zodie se comportă diferit, iar când au copii sunt cu totul și cu totul alte persoane de cum le știai. Pentru fiecare femei sunt câteva caracteristici. Te regătești în ele?

Vrei să știi cum ești ca mamă din punct de vedere astrologic? Mai jos ai o mică descriere pentru fiecare zodie în parte. Vezi dacă ai șanse să devii cea mai bună mamă pentru copilul tău!

Berbec

Te-ai născut în zodia berbec? Tu ești o mamă plină de enrgie,cu multă ambiție,care reușește să fie un model de urmat pentru copiii ei. Singurul defect este că îți pierzi ușor răbdarea și ești impulsivă.

Taur

Mamele în taur știu exact ce vor de la viață și în același timp își păstrează echilibrul. Un copil trebuie să știe că o astfel de mamă este „mană cerească“,pentru că ea va fi mereu gata să-i îndeplinească toate dorințele. Există și o bilă neagră pentru ea:tinde să își răsfețe prea mult copiii.

Gemeni

Mama în această zodie îi educă pe cei mici cu grijă în timp ce ține cont de personalitatea lor. De altfel,le oferă toată dăruirea pe tot timpul vieții. Din păcate,are tendința să fie cicălitoare.

Rac

Pentru mama născută în zodia rac,familia este foate importantă. Își iubește enorm copiii și îi îngrijește necondiționat. Pentru că îi răsfață cam mult,mama în rac are puțin de suferit de pe urma acestui comportament.

Leu

Mama în leu știe să fie și bună și dură cu cei mici. Nu de puține ori copiii o consideră o mamă exigentă,pentru ca apoi să creadă despre ea că este cel mai bun prieten. Ca bilă neagră:mama în această zodie tinde să devină prea autoritară,prin natura ei ușor posesivă.

Fecioară

Femeia născută în această zodie este născută să fie mamă,pentru că se descurcă să facă multe lucruri în același timp. De aceea,este renumită că este o bună gospodină,care are timp să facă și curat,dar mai ales să le ofere copiilor ei tot ce aceștia au nevoie. Totuși,are și un minus. Este obsedată după perfecțiune și ajunge să facă lucrurile mecanic și să se poarte cu ceilalți destul de rece.

Balanță

Atentă și receptivă la nevoile copiilor,femeia în balanță militează pentru corectitudine și în rolul de mamă. De aceea nu da înapoi când este nevoie să îi pedepsească pe cei mici. Mama în balanță este capabilă de sacrificii uriașe pentru copiii ei.

Scorpion

Devotată și în stare să se sacrifice pentru urmașii ei,mama-scorpion știe cum să intre pe sub pielea micilor ei odrasle și îl apără fie că are dreptate sau nu. De fapt,devine cea mai răzbunătoare ființă dacă se ia cineva de copilul ei.

Săgetător

Mama în săgetător iubește să petreacă timpul cu cei mici,îi educă și în încurajează să facă mișcare și să își dorească să atingă obiective înalte. E mama tip „cea mai bună prietenă“ a prietenilor copiilor ei.

Capricorn

Femeia născută în zodia Capricorn este foarte ambițioasă și ține ca și copiii ei să moștenească această calitate. Dacă nu reușește să îi educe în acest sens,mama în capricon se folosește de toate armele în dotare să îi ajute să ajungă acolo unde își propune… ea.

Vărsător

Mama a cărei existență este guvernată de zodia vărsătorului ține cont de preferințele copilului ei și îl încurajează să fie independent. Asta îi dă puține bătăi de cap copilului când are nevoie de ea,iar ea îi sugerează să găsească soluții de unul singur. Nu pentru că nu i-ar păsa,ci pentru că preferă să îi ajute din umbră.

Pești

O femeie blândă,prietenoasă,mama în zodia pești face tot ce poate ca cei mici să-și descopere talentele cu care sunt înzestrați. Așa că îi încurajează să facă o mulțime de sporturi și cursuri în acest sens. Ca minus,mama în pești tinde să exagereze cu grijile și cu atenția oferită celor mici.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "