Ce spune ascendentul despre tine 

Fiecare semn zodiacal se remarcă prin particularitățile sale, însă cel care își pune amprenta asupra destinului tău, în special după vârsta de 30 de ani, este ascendentul. Descoperă ce semnificație are și cum te poate influența!

Zodia în care a intrat Soarele în momentul în care ai apărut tu pe lume este cea natală, în timp ce ascendentul reprezintă constelația zodiacală care s-a ridicat la răsărit, în momentul nașterii tale. Acesta se schimbă la un interval de două ore, pe parcursul zilei cuprinzând întregul zodiac. Te va influența pe toate planurile, atât fizic, emoțional, cât și spiritual. Ascendentul este la fel de important precum zodia natală și de aceea nu trebuie să-l neglijezi, căci scoate la suprafață cele mai ascunse trăsături și adevărata personalitate a unui individ.

Cum îți calculezi ascendentul

Ca să poți afla ce ascendent ai, trebuie să cunoști nu doar data nașterii, ci și ora. Un astrolog îți va realiza astrograma natală și cu ajutorul calculelor îți va putea spune cu precizie care este ascendentul tău, ținând cont și de poziția planetelor din acea zi.

Ascendent în Berbec

Ai o personalitate puternică și o atitudine deschisă, care îi atrage ca un magnet pe cei din jur. Ești energică, impulsivă, nerăbdătoare și te entuziasmezi ușor. Perseverentă, iubești provocările, fiind dispusă să faci orice pentru a-ți atinge scopurile.

Ascendent în Taur

Ești o fire puternică, stabilă și de încredere, pe care oamenii se pot baza. Destul de discretă, te faci remarcată prin faptul că ești atentă la nevoile celorlați, pe care îi pui de cele mai multe ori pe primul loc. Preferi întotdeauna adevărul unei minciuni frumos ambalată.

Ascendent în Gemeni

Prietenoasă și comunicativă, încânți prin farmecul tău și prin personalitatea veșnic tânără. Îți place să fii mereu informată, de aceea ai o mulțime de cunoștințe din toate domeniile. Datorită spiritului tău adolescentin, cei din jur îți vor ghici cu greu vârsta. Ești altruistă și visătoare.

Ascendent în Rac

Datorită sensibilității tale crescute, empatizezi cu ușurință cu toate persoanele, însă, din cauza timidității, ai tendința să fugi de ceea ce nu cunoști. Ești atentă la nevoile celor dragi și le intuiești gândurile. Ai o atitudine ocrotitoare și ești dispusă să faci multe sacrificii pentru familie.

Ascendent în Leu

Sigură pe tine, extrem de prietenoasă, ai mare încredere în forțele proprii. Ești curajoasă și nu te sfiești să-ți asumi riscuri, deoarece consideri că poți gestiona cu succes orice situație. Te remarci cu ușurință în mulțime și orice zi alături de tine este plină de peripeții.

Ascendent în Fecioară

Inteligentă și rezervată, pui pasiune în tot ceea ce faci, la serviciu sau în viața privată. Ai mâini dibace, de aceea ești atrasă de activități care îți permit să îți valorifici talentul. Fire perfecționistă, vei trăi mereu cu impresia că puteai face lucrurile mai bine.

Ascendent în Balanță

Șarmantă și creativă, ești incredibil de persuasivă, influențându-i pe cei din jur cu alegerile tale. Aceștia vor lua exemplul tău, de aceea trebuie să ai grijă la modul în care acționezi. Ești o persoană cu un cerc social extins, atrăgând oamenii atât prin înfățișarea ta, cât și prin frumusețea ta interioară.

Ascendent în Sorpion

Ești charismatică și ai un magnetism aparte, reușind să acaparezi atenția celor din jur, în special pe cea a pesoanelor de sex opus. Că ești introvertită sau extrovertită, nu vei putea trece neobservată, chiar dacă ți-ai dori lucrul acesta. Fire independentă, ai țeluri precise și o voință de fier.

Ascendent în Săgetător

Spirit aventurier, îți place să călătorești, să descoperi oameni și culturi noi. Ești preocupată de dezvoltarea pesonală și ai tendința să-i neglijezi câteodată pe cei apropiați. Ai un simț al umorului dezvoltat și contagios, ceea ce te face o companie plăcută și căutată.

Ascendent în Capricorn

Te-ai născut cu calități de lider, având puterea de a-i motiva și de a-i ghida pe ceilalți. Privești obstacolele ca pe lecții importante, din care ai mereu de învățat. Ești determinată să îți învingi fricile și să te autodepășești în permanență. Îți place să nu depinzi de nimeni.

Ascendent în Vărsător

Ai o personalitate unică, ești pasionată de frumos și de lucrurile inedite. Refuzi să te conformezi regulilor impuse de ceilalți și îți asculți mereu inima. Ești interesată de fața nevăzută a lucrurilor, de aceea vei manifesta o atracție puternică pentru misterele lumii.

Ascendent în Pești

Ești extrem de receptivă la stimulii exteriori, empatică și intuitivă. Comunici cu mare ușurință cu cei din jur, de aceea vei fi mereu înconjurată de oameni dornici să petreacă timp în compania ta. Ai suflet de artist și te poți adapta ușor celor mai diferite situații. 


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "