Ce spune despre bebelușul tău semnul lui zodiacal 

Ești curioasă ce prezic astrele despre personalitatea copilului tău, despre activitățile lui preferate și despre abordarea potrivită în educația lui? Citește în cele ce urmează!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Copilașul tău e un conducător înnăscut. Ambițios,iubește competiția și provocările. Vrea ca lucrurile să fie mereu pe placul lui și e gata să se pună cu oricine are o cu altă părere decât a lui.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este cel mai fericit atunci când creează ceva nou. Jocurile cu cuburi sau piese lego sunt preferatele lui. Iubește natura și animalele,prin urmare îi poți alege un necuvântător sau câteva ghivece cu flori pe care să le îngrijească.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se plictisește destul de ușor,deci are mereu nevoie de activități antrenante care-l țin ocupat. Îi place să se aventureze și să exploreze,este inteligent,vorbăreț și dinamic.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este visător și te surprinde cu inteligența și creativitatea lui. Îi place să-și arate afecțiunea și nu cere la rândul lui foarte multă tandrețe. E răbdător,protectorși încăpățânat.

Leu (23 iulie – 21 august)

Puiul tău s-a născut pentru a străluci și vrea să fie mereu în centrul atenției. Mândru,dar iubitor și inventiv,nativul în Leu se simte cel mai bine când e răsfățat,provocat să ia parte la activități creative și când i se oferă multă atenție.

Fecioară (22 august – 23 septembrie)

Născut pentru a-i ajuta pe ceilalți,este responsabil și simte mereu nevoia să aibă o ocupație. Adoră să li se ofere ocazia de a ajuta.

Balanță (24 septembrie – 23 octombrie)

Liniștit și iubitor,copilașul tău născut sub semnul Balanței are nevoie de armonie,iubire și echilibru emoțional pentru a fi fericit.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Greu de înțeles,el își păstrează gândurileși sentimentele ascunse. E misterios și cucerește prin pasiunea și farmecul personal. Dacă i se impune ceva,se opune cu vehemență,deci trebuie să-l iei cu binișorul,să faci în așa fel încât totul să-i pară un joc.

Săgetător (23 noiembrie – 22 decembrie)

Are un optimism debordant. Iubește să învețe și să exploreze totul,cărți,hărți,locuri pe care nu le știe.

Capricorn (23 decembrie – 20 ianuarie)

Amintește-i copilului tău născut în Capricorn să fie copil,pentru că uneori e atât de serios,de precaut și înțelept ca un om matur. E în natura lor să fie încăpățânați,hotărâți. Nu renunță cu ușurință,dacă își doresc ceva cu ardoare,ceea ce-l ajută mult în momentele mai grele din viață.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Este curajos și aparent indiferent. Ai un îngeraș de copil,care dă adesea dovezi de compasiune,blândețe și grijă atât pentru ceilalți,cât și pentru natură.

Pești (20 februarie – 20 martie)

Este foarte sensibil la părerile celorlați despre el. De asemenea,este blând,iar intuiția lui este foarte puternică. Se poate spune că are un al șaselea simț. Îi plac basmele și să primească multă afecțiune.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei