Ce spune zodiacul egiptean despre viața ta 

În zodiacul egiptean, fiecare semn zodiacal este reprezentat de un zeu protector. Află care este al tău și ce caracteristici ai în funcție de luna în care te-ai născut. 

Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 18-26 noiembrie)

Este primul semn al zodiacului egiptean iar persoanele născute sub acest semn sunt cele mai puternice. Cu un curaj ieșit din comun, ele sunt capabile să se sacrifice pentru oricine și să lupte din răsputeri pentru a obține tot ce își doresc. Semne compatibile: Amon Ra și Seth.

Amon Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie)

Cei născuți sub semnul lui Amon Ra, zeul Soarelui, sunt persoane joviale, pline de viață, care își găsesc întotdeauna motivația. Sunt lideri nativi, foarte iubiți de cei din jur și nu au teamă de nimic. Semne compatibile: Nil și Horus.

Mut (21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

Sunt persoane grijulii, care îi pun mereu pe ceilalți pe primul loc. Dornici să ajute, oferă din puținul lor și altora și nu regretă niciodată faptele bune. Sunt oameni sensibili și călduroși. Semne compatibile: Amon Ra și Thor.

Geb (12-29 februarie, 20-31 august)

Nativii Geb au o intuiție ieșită din comun. De cele mai multe ori, iau decizii în funcție de sentimentele și trăirile pe care le au. Se ghidează după emoții și simt foarte bine ce fel de persoane au prin preajmă. Sunt preocupați de natură și de problemele de mediu. Semne compatibile: Horus și Seth.

Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie)

Cei născuți sub semnul lui Osiris au două tipuri de personalitate. Pe de o parte sunt încrezători și cred cu tărie în visele lor, iar pe de altă parte sunt vulnerabili și pot fi răniți foarte ușor. De aceea, ei trebuie să fie foarte atenți ce fel de prieteni își fac. Semne compatibile: Isis și Thot.

Isis (11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie)

Un lucru care poate fi spus despre nativii Isis este acela că sunt oameni care spun lucrurilor pe nume, care ies victorioși din orice luptă și nu se lasă înșelați de nimeni. Ei sunt întotdeauna cu un pas înaintea celorlați și au o minte ageră. Semne compatibile: Thot și Osiris.

Thot (1-19 aprilie, 8-17 noiembrie)

Cei născuți sub acest semn sunt plini de înțelepciune și au o memorie foarte bună. Sunt inspirați în a lua cele mai bune decizii și au mare noroc în viață. Sunt persoane romantice și fidele partenerului de viață. Semne compatibile: Isis și Bastet.

Horus (20 aprilie – 7 mai, 12-19 august)

Nativii Horus sunt foarte curajoși și cu greu se lasă doborâți de greutățile vieții. Știu cum să depășească fiecare obstacol, însă uneori devin sensibili și se pierd cu firea. Semne compatibile: Bastet și Geb.

Anubis (8-27 mai, 29 iunie – 13 iulie)

Persoanele guvernate de zeul Anubis preferă să petreacă timp în singurătate decât într-o companie proastă. Adoră să fie înconjurați de lucruri care le conferă starea de calmitate și le place să mediteze asupra vieții lor. Semne compatibile: Isis și Bastet.

Seth (28 mai – 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie)

Nativii Seth călătoresc toată viața, fără să se gândească la lucrurile negative. Sunt perfecționiști și vor să se bucure de tot ce e mai bun. Mintea lor trăiește în pace și armonie cu sufletul. Semne compatibile: Nilul și Geb.

Bastet (14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie)

Cei guvernați de zeița Bastet, zeița Lunii și a fertilității, trăiesc în echilibru cu ei înșiși. Au o intuiție puternică și își dau seama imediat de intențiile celor din jur. Sunt oameni veseli și petrecăreți. Semne compatibile: Horus și Sekhmet.

Sekhmet (29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie)

Persoanele protejate de Sekhmet sunt oameni cu picioarele pe pământ, extrem de raționali și serioși. Sunt oameni onești, autoritari și foarte corecți atunci când vine vorba de dreptate. Au abilități de lider. Semne compatibile: Bastet și Geb.

Sursă foto: www.wallpapersafari.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "