Ce tip de băutură alcoolică ți se potrivește, în funcție de zodie 

Fiecare semn astral are caracteristicile sale - și fiecărei zodii i se potrivește un anumit tip de băutură alcoolică. Află ce merită să ai în pahar!

 

Berbec:vodcă

 

Vodca se potrivește perfect firii tale aventuroase și îndrăznețe. Este băutura care corespunde laturii tale sălbatice,neîmblânzite. În plus,este potrivită oricărei ocazii – fără excese,desigur.

 

 

Taur:bere

 

Ești genul căruia nu-i place să grăbească lucrurile și să ia decizii pripite. Berea se potrivește firii tale (aparent) așezate,iar aromele sale naturale îți satisfac gusturile de epicurian.

 

 

Gemeni:tequila

 

Curiozitatea,pofta ta de viață,inteligența (ești deșteaptă foc!),toate se potrivesc cu gustul arzător al tequilei mexicane. Este provocarea perfectă pentru tine!

 

 

Rac:gin

 

Ai un temperament schimbător,adesea anxios și depresiv – deci ginul,cu aromele sale un pic misterioase,de plante,este băutura perfectă pentru a-ți aduce bună dispoziție.

 

 

Leu:vinul rpșu

 

Ești semnul astral cel mai charismatic și apreciezi lucrurile elegante. Firea ta sociabilă și puternică cere o băutură care nu înseamnă doar alcool,ci și istorie,tradiție,cultură. Prin urmare,un vin roșu de calitate,din soiurile Merlot sau Pinot Noir,ți se potrivește de minune.

 

 

Fecioară:vinul alb

 

Adori compania prietenilor buni și vechi,în jurul unui pahar luminos de vin alb,care etalează arome plăcute florale și fructate.

 

 

Balanță:whiskey

 

Ești fermecătoare,seducătoare,ai reușite în viața personală și socială. Whiskey este băutura ta – un alcool care se bea în orice circumstanțe,alături de oameni de succes.

 

 

Scorpion:palincă

 

Latura ta circumspectă și neîncrezătoare se potrivește de minune cu o palincă de țară,pe care n-o bănuiești a fi contrafăcută.

 

 

Săgetător:șampanie

 

Firea ta expansivă și generoasă,plăcerea de a socializa,de a călători,de a experimenta senzații noi se armonizează cu exuberanța bulelor de șampanie.

 

 

Capricorn:țuică

 

Îți plac lucrurile așezate,casnice și detești surprizele gustative. O țuică e perfectă pentru tine – fiindcă merge de minune și cu mâncărurile tradiționale,care-ți plac atât de mult.

 

 

Vărsător:vin la bag-in-box

 

Ești generos,îți place să bei cu prietenii,să socializezi,să petreci zile și nopți discutând și punând lumea la cale. Ai nevoie de vin din belșug – deci „cutia” de 3  litri,cu vin îmbuteliat sub vid,este ideală pentru tine.

 

 

Pești:absint

 

Această băutură misterioasă,preferata artiștilor și a sufletelor neînțelese,cu reflexele ei adânc verzui,se potrivește de minune cu firea ta de creativă și îți aduce inspirație.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "