Ce totem te apără în zodiacul Amerindian 

Cunoscuți în istoria lumii pentru legătura lor puternică cu natura, amerindienii nu obișnuiau să își ghideze viața după astre, ci după propriul lor zodiac, ce avea o simbolistică aparte. El era reprezentat de o varietate de animale iar fiecare lună corespunde unei vietăți.

Vidra 20 Ianuarie – 18 Februarie

Nativul vidră este adesea excentric și imprevizibil. El are întotdeauna modul lui propriu de a aborda lucrurile,ceea ce îl face nonconformist. Are o perspectivă mereu creativă asupra lucrurilor. Cu o minte sclipitoare și o imaginație pe măsură,Vidra își face ușor prieteni și devine o persoană extrem de plăcută în rândul necunoscuților. Uneori,poate deveni o fire rebelăsau izolată.

Lup 19 Februarie – 20 Martie

Sensibil,emoțional și empatic,nativul Lup iubește din toată inima și împarte zâmbete în jurul său. Deși acest simbol al amerindienilor sugerează putere și independență,Lupul are un suflet nobil și nu se ferește să arate acest lucru. Poate fi un partener de nădejde,romantic,generos,dar poate deveni obsesiv cu timpul.

Șoim 21 Martie – 19 Aprilie

Nativul Șoim s-a născut pentru a fi lider,este în natura lui să conducă și să vâneze. El nu își pierde niciodată timpul cu lucruri mărunte. Este ambițios și perseverent și preia mereu inițiativa. Uneori,el poate deveni arogant deoarece este convins că are mereu dreptate. Are relații de durată,însă nu știe întotdeauna cum să fie politicos sau răbdător.

Castor 20 Aprilie – 20 mai

Spontan,dar foarte precaut,nativul Castor are capacitatea de a se adapta ușor la orice situație neașteptată. Îl ajută foarte mult gândirea logică,strategică așa că domeniul de activitate care i se potrivește cel mai bine este reprezentat de afaceri. Deși el poate fi loial și altruist,are tendința să se teamă de oameni sau să fie mult prea posesiv.

Căprioara 21 Mai – 20 Iunie

Cu inspirația și umorul său,nativul Căprioară atrage cu ușurință atenția celor din jur și devine sufletul petrecerii. Are un șarm deosebit,care îl face plăcut,dar și invidiat. Stăpânește excelent arta conversației iar uneori riscă să devină prea sigur pe el și prea obsedat de o imagine perfectă. Deși răspândește energie pozitivă oriunde merge,nativul Căprioară are toane și poate fi uneori prefăcut sau leneș.

Ciocănitoarea 21 Iunie – 21 Iulie

Nativul Ciocănitoare e cel mai bun ascultător al zodiacului,cu uncalmieșit din comun. Este un foarte bun partener atât pe plan profesional,cât și personal și stârnește admirația celor din jur. Deși e mereu gata să sară în ajutor,uneori se enervează din lucruri mărunte și poate deveni extrem de gelos,dacă este cazul.

Somon 22 Iulie – 21 August

Nativul somon radiază de energie și frumusețe. Nu e de mirare că toată lumea e topită după el. Încrederea sa de sine este absolut molipsitoare. Simbolul sugerează nevoia de ambiție și îndeplinirea obiectivelor. Nativul Somon dă dovadă de calm în mai toate situațiile,este o persoană stabilă și generoasă,dar uneori poate fi intolerantă.

Urs 22 August – 21 Septembrie

Pragmatic și cu un spirit critic,nativul Urs poate fi un partener de afaceri excelent. De asemenea,el este foarte orientat spre casă și familie iar idealurile sale se învârt asupra copiilor și a unui partener de viață iubitor. Uneori,poate deveni sceptic,îngust la minte și foarte tipicar.

Citește și5 zodii de femei care strică relații

Corb 22 Septembrie – 22 Octombrie

Nativul Corb este un antreprenor de succes,cu un șarm aparte. De aceea,multe persoane vin la el pentru sfaturi și pentru plăcerea de a-l asculta. Poate fi uneori cam instabil emoțional,însă depinde foarte mult și de persoana care îi este alături. Nu suportă minciunea și trădarea altora,dar el nu se dă în lături atunci când e vorba de o aventură.

Șarpe 23 Octombrie – 22 Noiembrie

Nativul Șarpe ar putea fi un medic foarte bun deoarece energia sa vindecă suflete. Cu personalitatea sa puternică,acesta reușește să își intimideze interlocutorii,ceea ce îl face un adversar de temut. Misterios și tăcut,nativul Șarpe are o latură ascunsă și atunci când un secret îi este aflat,poate deveni chiar violent.

Bufniță 23 Noiembrie – 21 Decembrie

Fire schimbătoare și foarte flexibilă,nativul Bufniță are mereu un as în mânecă atunci când vine vorba de câștig. Se împrietenește ușor și îi plac provocările. Îi place să fie liber,să decidă singur pentru lucrurile pe care le face și are tendința de a fi extrem de creativ,ba chiar fanatic. Uneori,are tendința să exagereze și să nu aibă o limită.

Gâsca 22 Decembrie – 19 Ianuarie

Ambițios și muncitor,nativul Gâscă dă dovadă de o tenacitate ieșită din comun. Este determinat să dețină succesul și își dorește să fie apreciat de toată lumea. Este un bun competitor,cu simțul umorului și știe să facă diferența dintre muncă și distracție. Numai că uneori are tendința să glumească pe seama altora,lucru ce nu e apreciat în rândul cercului său de prieteni.

Citește și Ce semnifică dacă vezi des numerele 11:11,9:11 sau 21:21

Sursă foto http://frontiers-of-anthropology.blogspot.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei