Zodii care nu se suportă între ele 

Toate semnele zodiacale trec prin anumite perioade în care s-ar putea să nu se înţeleagă cu un alt semn zodiacal, însă cele care urmează sunt renumite pentru faptul că se urăsc și nu se suportă nici măcar de la distanță. 

Berbec şi Taur

Deşi au anumite lucruri în comun, cum ar fi încăpăţânarea, Berbecul şi Taurul sunt poli opuşi în multe feluri. În timp ce nativului Taur îi place să se relaxeze în timpul liber, nativul Berbec tinde să privească acest lucru ca fiind pierdere de timp. Berbecul este tipologia de persoană activă care vrea să fie ocupată mereu, iar Taurul constată că astfel de persoane sunt destul de obositoare după un timp. Berbecul nu are nicio reţinere în a fi direct cu oamenii și poate chiar să îi insulte pe ceilalți, în timp ce Taurul preferă să evite drama şi confruntările.

Capricorn şi Peşti

Persoanele născute sub semnul Capricornului pun preț pe înțelepciune și logică, în timp ce natvii Pești sunt visători incurabili, greu de adus cu picioarele de pământ. Diferența de principii dintre cei doi îi face să ajungă la conflicte usturătoare, care lasă urme adânci.

Vărsător și Gemeni

Sunt două semne zodiacale cu o inteligență demnă de apreciat, dar se detestă din pricina orgoliului. Ambii vor să fie în centrul atenției, să îi acapareze pe ceilalți, așa că se provoacă la duel și vor să demonstreze cât sunt de puternici. Uneori, pot fi și prieteni pentru o scurtă perioadă de timp, asta pentru că își dau seama că au interese comune.

Balanță și Scorpion

Nativii Balanță trăiesc în echilibru și armonie, așa că evită, pe cât posibil agresivitatea și conflictele. Pe de altă parte, nativii Scorpion ar trece peste orice obstacol pentru a realiza ce și-au propus iar dacă cei născuți în zodia Balanță nu sunt de acord cu ei, ar fi în stare să îi elimine din joc.

Rac și Săgetător

Nativii Rac sunt persoane foarte statornice, care nu își schimbă peste noapte gândurile, ideile sau preferințele. Uneori, ei preferă să se retragă în cochilia lor și să se ascundă de oricine i-ar putea răni. Pe cealaltă parte a baricadei, nativul Săgetător este foarte prietenos și carismatic iar faptul că nu reușește să îl înțeleagă pe cel născut în zodia Racului îl frustrează enorm. Între cei doi pot avea loc discuții aprinse din care, cu siguranță, nativul Rac nu iese învingător.

Fecioară și Leu

Nu pot sta sub același acoperiș nici măcar câteva minute. Personalități puternice, nativii Leu și Fecioară duc un război care nu a fost câștigat nici pe departe. Deși amândoi încearcă să își păstreze rațiunea, niciunul nu face progrese. Leul vrea să conducă în timp ce Fecioara îl critică permanent și acționează după propriile sale reguli.

Sursă foto: www.sheknows.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "