Cele mai ascunse dorințe ale zodiilor 

Te-ai întrebat vreodată ce dorință ascunsă e mai presus de toate nevoile pe care le ai și te face să te gândești la ea zi și noapte? În funcție de semnul zodiacal, există anumite dorințe arzătoare care ne fac să devenim extrem de ambițioși și să dăm totul pentru a le îndeplini! 

Berbec

Cea mai mare dorință a ta este să devii un lider. Îți place să conduci totul și vrei ca cei din jur să te asculte și să ți se supună. În plus, îți dorești să obții o mulțime de lucruri mărețe în viață cum ar fi o carieră de succes, mulți bani, un statut social, o casă luxoasă și multe altele ce țin de aspectul material.

Taur

Înăuntrul tău zace o dorință pe care nu vrei să o împărtășești cu nimeni. Este aceea de a avea o siguranță în tot ceea ce faci, lucru care e destul de greu de îndeplinit. De ce mai putem fi siguri în prezent? Nici măcar de noi înșine, însă tu nu te dai bătută niciodată și speri că într-o zi vei găsi acea siguranță de care ai nevoie.

Gemeni

Este foarte ușor pentru cei din jur să îți ghicească până și cea mai ascunsă dorință din adâncul sufletului tău, căci aceasta are legătură cu distracția. După cum te cunoști prea bine, ești o persoană dornică de aventuri, care și-ar dori să cunoască o mulțime de persoane lângă care să trăiască foarte bine. În viziunea ta, lucrurile serioase se lasă pe mai târziu.

Rac

Cea mai mare dorință a ta este să te simți liberă în a te exprima. Vrei să ai o libertate emoțională, fără să îți mai reprimi sentimentele și fără a te mai cenzura. Ești o persoană sensibilă, care a suferit mult de-a lungul vieții, dar care speră că, într-o bună zi, va ști să facă față tuturor emoțiilor.

Leu

Dorința ta este foarte simplă. Îți dorești din răsputeri să te simți respectată și apreciată de ceilalți. Vrei să te faci remarcată oriunde ai merge, iar oamenii să te laude pentru ceea ce ești. Cauți mereu complimentele, întrucât ești dependentă de ele. Este modul tău de a-ți hrăni sufletul.

Fecioară

Deși nimeni nu ar crede asta despre tine la prima vedere, cea mai ascunsă dorință din sufletul tău are legătură cu dragostea. Îți dorești să trăiești o poveste de iubire ideală, în care să iubești cu toată ființa și să fii iubită la aceeași intensitate. Știi că perfecțiunea în partener nu există, însă o cauți fără încetare.

Balanță

Cea mai ascunsă dorință a ta este destul de previzibilă, întrucât îți dorești să obții un echilibru perfect în toate. Când lucrurile merg ca pe roate, pur și simplu ești fericită, de aceea, îți dai silința ca în viața ta de zi cu zi să nu existe derapaje.

Scorpion

Când vine vorba de scopuri propuse, nimeni nu te poate întrece. Te pricepi de minune să demonstrezi altora că reușești și că renaști din propria cenușă, așa că nu e de mirare că cea mai ascunsă dorință a ta este legată de succes. Îți dorești să atingi apogeul vieții tale, iar cu determinarea ta vei reuși să muți munții din loc.

Săgetător

Cea mai mare dorință a ta este legată de inovație și schimbare la nivel mondial. Practic, îți dorești să inventezi un lucru care să fie de folos umanității și să contribui la evoluția sa, lucru care nu poate fi decât de lăudat. Ești o persoană dinamică, mereu dornică de a învăța lucruri noi.

Capricorn

Muncești mult și ești o persoană extrem de organizată, așa că cea mai mare dorință și totodată mulțumire a ta ar fi ca oamenii și, mai ales, familia să te aprecieze pentru ceea ce faci și să îți laude eforturile depuse. Altfel spus, vrei să vezi că munca ta nu a fost în zadar și că cineva își va aminti de ea într-o bună zi.

Vărsător

Nu îți face plăcere să faci parte din mulțime, așa că acest lucru se vede cu ochiul liber. Cea mai mare dorință a ta este să ieși în față, să te diferențiezi de restul persoanelor și să te faci remarcată. Simți nevoia de apreciere, așa că toate reflectoarele vor fi pregătite pentru tine să îți faci debutul.

Pești

Tot ceea ce îți dorești are legătură cu universul pe care îl creezi zi de zi cu ajutorul imaginației. Practic, cea mai ascunsă dorință a ta este să transpui tot ce visezi în realitate și să faci din ea un mod de viață. Este foarte greu, unii ar spune chiar imposibil, însă tu continui să îți pui visele pe tapet și să le expui în viața reală.

Sursă foto: www.peakunderpressure.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "