Cele mai ascunse frici ale semnelor zodiacale 

Frica este o emoție puternică și nimeni nu este imun la ea. Unii nativi se tem să nu fie respinși sau certați, pe când alții urăsc confruntările și le este frică să nu fie părăsiți.

Berbec

Cei născuți în perioada 21 martie-19 aprilie sunt foarte loialiși au foarte mulți prieteni. Nativii Berbec sunt dezamăgiți atunci când oamenii din jur nu se ridică la nivelul lor și cei mai mulți trăiesc cu teama că își vor pierde prietenii cei mai dragi.

Taur

Dacă știi pe cineva născut între 20 aprilie și 20 mai,este posibil să fi observat că se bucură de confort și stabilitate. O persoană născută sub acest semn zodiacal este dispusă să dea mereu o mână de ajutor. Teama cea mare a Taurilor este că favorurile nu le vor fi returnate.

Citește și:Zodiacul sexual 2017-când vei avea parte de sex incendiar!

Gemeni

Nativii Gemini sunt cunoscuți ca cei mai productivi din zodiac. Oamenii născuți sub acest semn fac tot ce le stă în putință să fie perfecți și se tem că nu vor fi apreciați la adevărata lor valoare.

Rac

Unul dintre cele mai grave lucruri pe care le poți face cuiva născut între 21 iunie și 22 iulie este să-l respingi. Racul este sensibil,iar el se definește prin relațiile cu cei din jur.

Leu

Nativii Leu se tem să nu fie ignorați de cei dragi și să nu fie umiliți în public. Persoanele născute sub acest semn astral au nevoie de atenție și de confirmări permanente.

Fecioară

Persoanele născute între 23 august și 22 septembrie sunt printre cele mai fiabile semne din zodiac. Acest lucru se datorează fricii intense de situațiile haotice.

Balanță

Cei care sunt născuți între 23 septembrie și 22 octombrie se tem să nu-i rănească pe cei din jur. Ei sunt foarte sensibili la emoțiile altora,având mereu grijă să nu provoace durere cuiva.

Citește și:Zodiac:Ce greșeli faci în pat

Scorpion

Dacă știi pe cineva născut între 23 octombrie și 21 noiembrie,probabil că l-ai descrie ca fiind puternic. Scorpionii dau impresia că nu se tem de nimic,dar adevărul este că se tem de propriile vulnerabilități și să nu fie părăsiți.

Săgetător

Cei născuți între 22 noiembrie și 21 decembrie sunt indivizi care iubesc libertatea și se tem să nu piardă controlul asupra propriei vieți. Nu vor să fie controlați de alte persoane,iar acest lucru poate duce și la cea mai mare frică:angajamentul pe termen lung.

Capricorn

Oamenii născuți în săptămânile dintre 22 decembrie și19 ianuarie iau lucrurile foarte în serios și se tem de eșec.

Vărsător

Nativilor Vărsător nu le place să li se spună ce să facă. Le place să-ți conducă viața după bunul plac,motiv pentru care se căsătorescfoarte târziu sau chiar deloc.

Pești

Persoanele născute între 19 februarie și 20 martie sunt foarte sensibile la emoțiile altora. Din această cauză,nu le place să intre în conflicte și fug de responsabilități.

Credit foto:www.india.com

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei