Cele mai imature zodii! Cine sunt cei care fug primii de responsabilităţi 

Cu siguranţă ai întâlnit măcar o dată persoane care încă gândesc şi se comportă mai ceva ca un copil. Din perspectivă zodiacală, aceşti oameni dau dovadă de imaturitate, mai ales când vine vorba de responsabilităţi. Află care sunt cele mai imature semne zodiacale din horoscop, de care e bine să te fereşti!

Berbec

Impulsiv din fire, nativul Berbec nu suportă ca cineva să nu îi acorde atenţia binemeritată. Când acest lucru se întâmplă, nu numai că devine supărăcios, dar îi şi pedepseşte pe cei care l-au tratat cu indiferenţă. Are o atitudine infantilă, lucru care îi afectează imaginea.

Gemeni

Mereu cu două feţe, nativul Gemeni gândeşte ca un copil când vine vorba de lucruri interzise. Mai bine spus, îi place să facă lucruri pe ascuns, exact ca în copilărie, iar cele mai multe dintre ele sunt de-a dreptul condamnabile.

Leu

Nativul Leu are nevoie de afecţiune şi foarte multă măgulire, căci dacă nu i se oferă laude şi importanţă, lumea lui se prăbuşeşte. Se comportă foarte imatur când vine vorba de a fi în centrul atenţiei, iar când se enervează spune tot ce îi vine în minte, fără măcar să conştientizeze că a greşit sau să îi pară rău.

Balanţă

Nativul Balanţă refuză să se maturizeze şi să dea piept cu realitatea. Preferă să trăiască în globul ei de cristal, unde totul este perfect şi nimic nu îi poate alunga fericirea. Din acest motiv, mulţi o consideră naivă şi influenţabilă.  Când i se dă o sarcină, nu vrea să o ducă la îndeplinire, căci îi este frică de responsabilităţile care vor urma.

Săgetător

Nativul Săgetător crede că totul i se cuvine şi nu acceptă un refuz. Oricât de matur ar părea în primă instanţă, se tranformă într-un copil alintat dacă interlocutorul său îi permite acest lucru. Ştie cum să obţină ce vrea, însă nu întotdeauna acest lucru şi funcţionează.

Sursă foto: www.women.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "