Cele mai infidele zodii 

Motivele pentru care oamenii înșală sunt diverse. Însă, nu toți recurg la asta. Astrologii spun că este scris în stele cine este predispus să caute pe altcineva în timp ce este într-o relație. Iată care sunt cele mai infidele zodii!

 

Cele mai infidele zodii. Scorpion

 

Este zodia cu cel mai mare apetit...sexual. De aceea,se poate ca cei născuți sub acest semn zodiacal să caute în altă parte ce nu găsesc la partener. Atunci când Scorpionul își dorește ceva,fie că este vorba de o relație cu o altă persoană sau un lucru,nu se va opri de la nimic până nu-și va îndeplini dorințele. El poate recurge și la minciună și manipulare dacă este necesar.

Însă,atunci când iubesc cu tot sufletul,Scorpioni sunt foarte loiali și implicați sută la sută în relație,astfel încât înșalatul are mai puține șanse. Mai important,o viață sexuală intensă nu ar trebui să fie în centrul relației cu un Scorpion. Odată ce unui Scorpion i s-a fixat în minte că vrea să obțină în altă parte ce nu găsește la partener sau să părăsească relația,nimic nu va schimba decizia lor.

 

Cele mai infidele zodii. Balanță

 

Atunci când există dificultăți în relație,Balanțele muncesc din greu pentru a încerca să restabilească armonia în cuplu. Cu toate acestea,lor nu le plac neînțelegerile și le vor evita cu orice preț. De aceea,preferă să încerce să aibă o viață dublă. Ele pot încerca să reaprindă vechi iubiri cu foștii iubiți sau să caute potențiali pretendenți. Dacă relația ta cu o Balanță se apropie de sfârșit,ea va încerca să pună capăt în termeni prietenoși. Este puțin probabil ca ea să facă saltul,până când nu e sigură că are un plan B.

 

Cele mai infidele zodii. Leu

 

Leilor le place să fie în centrul atenției și nu vor rezista lângă oamenii care nu le respectă drepturile sau care se cred superiori lor. Încrederea foarte mare pe care o au în forțele proprii îi face atractivi în fața celorlalți. Încrederea foarte mare în sine înseamnă,de asemenea,că ei simt că este datoria lor de a-și împărtăși dragostea și corpul cu mai mult de o persoană. De aceea,Leul nu are dificultăți în a-și înșala partenerul sau să se despartă de el pentru a începe o nouă relație.

 

Cele mai infidele zodii. Săgetător

 

Săgetătorii sunt mai mereu neliniștiți și la nesfârșit de curioși,în căutarea lor de experiențe noi și interesante. Ei sunt oameni spontani care iau decizii de moment fără să țină cont de consecințe. Prin urmare,un Săgetător nefericit va înșela de multe ori. Această atitudine fără griji și spirit aventuros îl face atractiv pentru alții. Problema pentru Săgetător este că,odată ce magia unei relații noi și interesante a trecut,trece și entuziasmul lor pentru relația în curs.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "