Cele mai înțelegătoare zodii feminine 

Vrei să știi dacă o nouă cunoștință ți-ar putea fi prietenă loială sau dacă soacra ta se va dovedi binevoitoare? Află care sunt nativele bune de pus la rană și mai săritoare la necaz sau dacă ai nevoie de un sfat când ești în dilemă!

Cele mai înțelegătoare zodii feminine-Taur

Puține native sub alte semne sunt atât devotate precum femeia născută în zodia Taur. Au grijă să-și păstreze prieteniile peste ani. Este răbdătoare și-ți arată respect. Chiar dacă faci greșeli mari în viață,ea îți va rămâne alături și te va ajuta,mai ales de dragul de a te vedea că te reabilitezi.

Cele mai înțelegătoare zodii feminine-Rac

Protectoare ca o mamă,răbdătoare,împăciuitoare,îți intuiește starea de spirit și adesea nu așteaptă nimic la schimb când îi ceri ajutorul. Este vorba despre nativa în zodia Rac. E alături de tine când ai un necaz și-ți oferă umărul pe care poți plânge. Are grijă să-și păstreze prieteniile și o relație bună cu cei din jur.

Cele mai înțelegătoare zodiifeminine-Balanță

Într-o prietenă născută sub semnul Balanță vei găsi întotdeauna sprijin. Ea te ascultă cu atenție,caută cele mai bune sfaturi,te înțelege atunci când o lume întreagă te dezaprobă sau te judecă. Este împăciuitoare și găsește calea de a rezolva cele mai grele conflicte.

Cele mai înțelegătoare zodii feminine-Săgetător

Generoasă,are o inimă mare și iartă orice acelora care i-au ajuns la suflet,fie rudă,fie prieten. Chiar dacă ține să spună ce o deranjează,ea nu te blamează,ci face asta pentru că dorește să te ajute să evoluezi pe plan personal.

Cele mai înțelegătoare zodii feminine-Vărsător

Nativa în zodia Vărsător este apreciată pentru abilitatea de a-și face foarte mulți prieteni. De asemenea,este prima care-și înțelege amicii când au probleme și oferă un sfat,un ajutorbănesc,orice e nevoie,fiind foarte generoasă din fire.

Cele mai înțelegătoare zodii feminine-Pești

Este sensibilă,blândă și afectuoasă,ba chiar se pune pe sine mai prejos de ceilalți uneori. Dă mereu dovadă de compasiune,venind în ajutorul celor care au nevoie de sprijin. Intuiția o ajută să-și dea seama în ce stare de spirit te găsești și vine în sprijinul tău,dovedind înțelegere. Tocmai această calitate face din ea o persoană popular în cercurile pe care le frecventează.

Sursă foto:Fotolia

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei