Cele mai norocoase zodii în luna mai 

Luna mai va sta pentru mulți nativi sub semnul norocului. Lor le va merge bine în toate, chiar dacă ocazional vor întâmpina și unele neplăceri.  

Taur

În această lună,îți vei seta propriile obiective și vei munci din greu pentru a le atinge fără sprijinul altora. Este posibil ca în această perioadă să fii forțat să-ți cauți un alt loc de muncă. Patea bună este că vei reuși să găsești altceva ce-ți va aduce satisfacții pe plan financiar. Mai mult,acest lucru îți va permite să-ți petreci mai mult timp cu familia sau poate chiar să-ți începi propria afacere. Dacă ești singur,ai toate șansele să-ți găsești pe cineva.

Citește și:Cele mai inspirate nume de copii,în funcție de semnul zodiacal

Fecioară

Te vei axa pe carieră în această lună. Chiar dacă familia va fi pe locul doi pentru tine în această perioadă,vei avea tot sprijinul ei. În primele trei săptămâni ale lunii mai 2017,va trebui să faci niște compromisuri pentru atingerea scopurilor. În ultima săptămână din lună,trebuie să-ți schimbi strategiile și să mergi mai departe pe cont propriu. Primele 15 zile din mai sunt favorabile pentru călătorii.

Balanță

Planetele îți sunt favorabile în această lună. Pentru că în ultimele luni te-ai dedicat muncii,eforturile îți vor fi răsplătite pe măsură. Balanțele singure vor avea multe oportunități în a-și găsi sufletul-pereche. Chiar dacă creșterea financiară la care visezi nu va avea loc imediat,vei face mari progrese și la acest capitol.

Citește și:În ce oraș din lume ar trebui să locuiești,potrivit zodiacului

Săgetător

În mai 2017,interesul tău se va muta de la preocupările emoționale la cele profesionale. Ca să nu ai dificultăți în atingerea obiectivelor tale,acceptă ajutorul celor din jur. Acesta este momentul potrivit pentru a-ți pune în practică planurile. Săgetătorii care sunt în căutarea unui nou loc de muncă vor avea succes în această lună. Ei vor face câteva călătorii în interes profesional la sfârșitul perioadei.

Capricorn

Apar probleme în familie,care necesită multă răbdare pentru a le rezolva. Le vei soluționa până la sfârșitul lunii. Vei face multe compromisuri la serviciu și vei munci cot la cot cu ceilalți colegi. Vei culege roadele muncii tale în a treia săptămână a lunii mai. Nativilor Capricornli se vor ivi numeroase ocazii în găsirea partenerului ideal în această lună,iar relațiile cu familia vor fi plăcute în timpul lunii.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei