Cele mai sarcastice zodii! Te rănesc cu glumele lor 

Cele mai sarcastice zodii adoră să facă glume proaste pe seama altora. La început, poți gusta și tu glumele lor. Dar devin nemiloase și nu se opresc până când nu rănesc adânc. Fie că o fac conștient, fie că o fac inconștient, aceste zodii sunt extrem de sarcastice cu toată lumea:

Cele mai sarcastice zodii:

1. Vărsător

Vărsătorii au tendința de a se îndepărta de ceilalți folosindu-se de sarcasm. Sunt creative și mintea lor lucrează într-un ritm alert, astfel că pot deveni nerăbdătoare dacă persoanele din jurul lor nu păstrează ritmul cu ele. Atunci când sunt sarcastice, știu exact ce trebuie să spună atunci când cineva este vulnerabil. Este genul de persoană care mereu va spune ceea ce are pe suflet. Pentru ea, a devenit deja o obișnuință să facă glume sarcastice.

2. Scorpion

Dacă se află în jur persoane pe care nu le cunoaște, poate deveni sarcastică doar ca modalitate să iasă în evidență și de a-și ascunde stânjeneala. Sunt inteligente și sarcastice, iar acest lucru îi face și pe cei din jur să se simtă bine în compania ei. Niciodată nu face lucrurile pe jumătate, însă, uneori, poate lua lucrurile serioase în glumă, doar pentru a se relaxa și a-i face pe cei din jur să nu se mai îngrijoreze dacă nu au motive.

3. Rac

Racii simt lucrurile într-un mod mult mai profund, iar dacă sunt rănite sau supărate, simt nevoia să se descarce. De asemenea, pot deveni sarcastice doar să te prevină să nu te apropii prea mult de ele. Dacă nu se simt într-o dispoziție în care se pot deschide cuiva și să-și exprime sentimentele, atunci pot fi sarcastice și îi pot deranja pe cei din jur. Nu este cel mai sănătos mod de a face față sentimentelor, dar uneori este singura modalitate prin care se pot descurca.

4. Fecioară

Fecioarele trăiesc pentru a fi perfecte, atât pentru ele, cât și pentru a păstra aparența celor din jur. Frustarea lor în ceea ce privește perfecțiunea se poate transforma într-un sarcasm dus la extrem, uneori. Fecioarele cred că prin acest fel își ascund nemulțumirea, dar nu este greu să-ți dai seama că fac asta doar să te rănească. Fecioarele nu ar trebui să-și folosească inteligența pentru a-i pune la punct pe cei din jur sau de a-și rezolva problemele sentimentale.

5. Gemeni

Gemenii au tendința de a deveni sarcastici doar pentru a controla conversația. Dacă o persoană este plictisitoare sau oferă prea multe detalii atunci când povestește, pot face câteva comentarii sarcastice. Nu-și critică prietenii într-un mod aspru, spun lucrurilor pe nume și nu le place să fie întrerupți atunci când spun ceva. În această situație, în loc să repete un lucru la nesfârșit, va face câteva comentarii sarcastice.

Sursa: elle.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "