Cele mai secretoase zodii. Misterioasele horoscopului 

De ce ascund unele persoane lucruri despre ele? Orice om are secrete și este normal ca unele fapte sau gânduri să nu fie exprimate public. 

Nu toate persoanele pot ține secrete și nu toate pot să țină o relație cu un om secretos. Iată cele mai secretoase zodii,să știi la ce să te aștepți când te întâlnești cu una din ele.

Cele mai secretoase zodii – Berbecul nu spune nimic

Zodie independentă,greu de ținut în frâu,cu personalitate de obicei foarte puternică,nu îi place să vorbească deschis despre propria persoană și niciodată nu se trezește vorbind,doar pentru ca să vorbească. Există și excepții,bineînțeles,de obicei sunt comunicativi când vor să obțină ceva. Dar nu dau nimic din casă și nu le place să se sfătuiască cu nimeni,știu foarte bine ce au de făcut și singuri.

Taurul te înșală cu tine de mână

Nativii acestei zodii au anumite calități excepționale. Sunt familiști din fire,dar dacă se simt îngrădiți,pot deschide portițe de ieșire fără să bănuiești. Astfel că,un taur poate avea numeroase vicii (să-i placă să bea,să-i placă să umble brambura),dar să nu știe nimeni aceste lucruri. Are o îndemânare mare în a-și ascunde latura întunecată și la prima vedere sunt de încredere.

Gemenii mint pentru a câștiga faimă

Gemenii nu ascund secrete și nici nu sunt secretoase nevoie mare,dar dacă se simt nebăgați în seamă,tind să spună minciunele gratuite,doar așa,ca să se simtă mai bine. Astfel că,femeile se pot făli cu sumele imense pe care le cheltuie pe haine și călătorii,iar bărbații se pot lăuda cu cuceririle multiple în care va începe să creadă și el.

Cele mai secretoase zodii – Racul mănâncă pe ascuns

Racii trebuie să se bucure singuri de anumite plăceri,cum este mâncatul. Nu pentru că nu îi place să împartă,ci pur și simplu se simte bine făcând asta. În plus,va da impresia că este sărac lipit pământul,doar ca să nu i se ceară bani. Nu o să spună niciodată cât bani cheltuie pe lucruri și cel mai probabil va afișa că nu este tocmai înstărit.

Leul ascunde o colecție de obiecte scumpe  

Nativii din această zodie tind să fie foarte mincinoși. Ascund latura lor normală și își însușesc virtuți și merite auzite pe te miri unde. Deci,nu este cazul să-i crezi tot timpul,nu se vor deschide niciodată exact așa cum sunt,ci vor simți nevoia să se ridice singuri în slăvi.

Fecioara ascunde când îi este bine

Fecioarele nu vor să împărtășească bucuriile cu ceilalți,ci vor să păstreze fericirea doar pentru ei. Când vorbesc,caută să lingușească,nu cred nici ei ceea ce spun. Vorbesc doar pentru a obține ceva și ascund când se simt bine.

Balanța este secretoasă de plăcere

Ascunde cu succes lucrurile scumpe,le păstrează pentru ea. Când vine vorba de aventuri,este prima care se implică,însă știe să fie cât se poate de discretă. Chiar dacă dă dovadă de sinceritate,este foarte posibil să afli că râde de tine pe la spate.

Cele mai secretoase zodii – Scorpionul manipulează tot și nu scoți o vorbă de la el

Scorpionii sunt secretoși pentru că coc ceva întunecat în sinea lor. Te fură cu profesionalism și apoi te ajută să prinzi făptașul. Au o afinitate pentru bani,unii dintre ei sunt extremi de snobi,așa că să nu te mire că vor avea relații sexuale doar pentru a obține bani. Femeia scorpion,în general,nu se poate îndrăgosti decât de un bărbat bogat. Manipulează atât de bine,încât nici nu simți când te fac de bani.

Săgetătorii,secretoși când vine vorba de vicii

Poate nu vei afla niciodată că partenerul tău Săgetător este fumător sau consumă pornografie pe internet sau are relații online. Au o putere excelentă de a ascunde lucruri legate de viața sa intimă și nu îi place să își dea contactele oricum.

Capricornul își vede interesul și este capabil de minciună pentru asta

Dacă vrei o afacere,nu te alia cu Capricornul,deoarece îți va da impresia că este cu tine,dar te va trăda la prima ocazie. Îți va fura ideile și se va alia cu altă victimă. Nu urmărește decât să obțină el tot și va călca pe cadavre.

Vărsătorul duce secretele în pământ

Nu vei știi niciodată dacă prietenul tău Vărsător vine de acolo de unde ți-a spus sau este ceea ce crezi tu că este. Mint fără probleme și țin secrete legate de viața lor intimă,de aceea nu vei știi niciodată dacă nu cumva sunt transsexuali.

Peștele iubește pe ascuns

Peștele te poate adora și tu să nu afli niciodată. La fel de mult te poate disprețui fără să ai vreo idee despre gândurile lui malefice către tine. Nu te va ține la curent cu nimic din viața lui,i se va părea că este controlat și te va aburi cu altele. Nu spune niciodată unde este cu adevărat și ce face,crede că nu este treaba nimănui să știe despre el.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei