Culoarea potrivită, în funcție de zodia ta 

Este un fapt dovedit ştiinţific: culorile au o acţiune directă asupra stării generale de sănătate. Ele îţi pot ridica starea de spirit, te pot relaxa, antrena sau, din contră, afecta. În funcţie de perioada în care te-ai născut, îţi este hărăzit să incluzi o anumită culoare în viaţa ta de zi cu zi. Află care este cea potrivită pentru tine!

Roşu-Berbec

Roşul li se potriveşte cel mai bine nativelor din Berbec,deoarece el simbolizează forţa şi energia care le caracterizează. În plus,culoarea este asociată cu pasiune,plăcere,dragoste şi strălucire,care sunt de fapt caracteristici ale femeii Berbec.

Virtuţi terapeutice:Roşul creşte nivelul de energie,  măreşte protecţia organismului în faţa bolilor şi stimulează apetitul sexual. Număr norocos asociat acestei culori:1 Planetă guvernantă:Marte

Portocaliu-Gemeni  

Culoarea este asociată zodiei Gemeni,deoarece exprimă cel mai bine trăsăturile acestui semn zodiacal. Portocaliul este o culoare vibrantă,energică şi călduroasă,aşa cum eşti şi tu,fapt pentru care ţi se potriveşte ca o mănuşă.

Virtuţi terapeutice:Portocaliul ajută la luarea deciziilor,oferă siguranţă şi încredere şi stimulează apetitul alimentar.
Numere norocoase asociate
acestei culori:2 şi 4
Planetă guvernantă:Mercur

Galben-Leu

Galbenul este potrivit pentru nativele din zodia Leu,deoarece exprimă cele mai importante trăsături ale acestora. Galbenul denotă fericire,veselie,căldură,optimism şi strălucire. Dacă îmbraci haine în tonuri de galben sau porţi bijuterii aurii,vei ieşi în evidenţă mult mai uşor,indiferent de situaţie.

Virtuţi terapeutice:Galbenul oferă profunzime,creşte capacitatea de comunicare şi gradul de sociabilitate al fiecăruia.
Numere norocoase asociate acestei culori:1 şi 3
Planetă guvernantă:Mercur

Albastru-Săgetător

Femeia Săgetător este o fire sensibilă,comunicativă,cu o imaginaţie bogată,ceea ce înseamnă că albastru este culoarea care i se potriveşte de minune. Cine altcineva ar şti să poarte mai bine albastrul pur decât nativele din zodia Săgetător?

Virtuţi terapeutice:Albastrul vindecă organele de simţ:gura,nasul,ochii,urechile şi pielea.
Număr norocos asociat acestei culori:5
Planeta guvernantă:Jupiter

Indigo-Capricornși Pești

Fie că ești născută în zodia Capricorn sau în Pești,culoarea specifică acestor două zodii este indigoul. Se caracterizează prin putere și expresivitate,două trăsături de caracter comune femeilor Capricorn și Pești

Virtuţi terapeutice:Indigoul oferă claritate scopurilor tale și vindecă "rănile" sentimentale.
Numere norocose asociate acestei culori:5 și 7.
Planeta guvernantă:Saturn și Neptun.

Verde-Taur şi Balanţă

Femeilor născute în zodiile Taur şi Balanţă li se potrivesc aceeaşi culoare,şi anume verdele,întrucât aceste două zodii au în comun spiritul aventurier,sufletul mereu tânăr şi pofta de viaţă.
Virtuţi terapeutice:Verdele menţine sănătatea sistemului nervos.

Numere norocoase asociate acestei culori:6 şi 4
Planete guvernante:
Pământ şi Venus

Violet-Vărsător şi Rac

Violetul este cu certitudine o culoare feminină,însă cel mai bine li se potriveşte femeilor Vărsător şi Rac. Profunzimea de care dau dovadă nativele celor două zodii îi pune la respect pe cei din jur,aşa cum face şi violetul,care este cea mai elevată dintre culori.

Virtuţi terapeutice:Violetul contribuie la păstrarea echilibrului emoţional.
Numere norocoase asociate
acestei culori:7 şi 12
Planete guvernante:Uranus şi Luna

Negru-Capricorn şi Scorpion

Femeile din zodiile Capricorn şi Scorpion nu pot fi „citite“ cu uşurinţă. Le place să se piardă în mulţime şi nici nu simt nevoia să fie  în centrul atenţiei. De aceea,culoarea care le caracterizează cel mai bine
este negrul. În el se „ascund“ cu uşurinţă şi se pregătesc pentru un eventual atac.

Virtuţi terapeutice:Negrul oferă stabilitate şi ajută la rezolvarea micilor neînţelegeri.
Numere norocoase asociate acestei culori:0 şi 8
Planete guvernante:Saturn şi Pluto

Alb-Fecioară

După cum îi spune şi numele,această zodie este caracterizată de o puritate generică şi de calităţi precum precizie,corectitudine şi meticulozitate. Aşadar,Fecioarele pot purta fără ezitare albul pur,imaculat pentru că nicio altă culoare nu le poate caracteriza mai bine decât aceasta.

Virtuţi terapeutice:Albul te ajută să gândeşti clar,în orice context.
Numere norocoase asociate
acestei culori:1 şi 6
Planete guvernante:
Mercur şi Luna

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "