Cum își controlează fiecare zodie emoțiile 

Știai că toate semnele de aer, Gemeni, Balanță și Vărsător, sunt cele mai bune atunci când vine vorba de menținerea sub control a emoțiilor? În schimb, semnele de apă și cele de foc sunt foarte emotive și, uneori, sentimentele sunt mai puternice decât rațiunea. Iată cum își exprimă fiecare zodie emoțiile!

Berbec

Nativii Berbec își pot controla emoțiile, dar în general nu o fac. Le place să le iasă în evidență sentimentele – consideră că asta îi face fericiți. În plus, ei găsesc o bucurie în tot ce li se întâmplă în fiecare zi.

Taur

Persoanele născute în zodia Taur sunt încăpățânate și nu le place să își arate emoțiile, dacă nu este necesar. Ele sunt mai preocupate de atingerea obiectivelor și ambițiilor lor, convingându-se singure că pur și simplu nu e momentul să simtă nimic.

Gemeni

Gemenii își pot controla foarte bine emoțiile, reușind să-și ascundă sentimentele adevărate. Acești nativi au ceea ce pare să fie o atitudine ”ridică-te și mergi mai departe” în exterior, mai ales când este vorba de alți oameni.

Rac

Racii nu își pot ascunde și nici controla emoțiile. Principalele lor emoții negative sunt tristețea, confuzia, furia și chiar fustrarea, care se dovedesc a fi tristețe în cele din urmă. Pentru a trece peste aceste emoții ei trebuie să plângă și să fie ascultați de cineva.

Leu

Acești nativi obțin ceea ce vor atunci când doresc. Se spune despre Lei că nu au emoții și că nu sunt rușinați sau jenați de nimic. Mai mult, ei nici măcar nu țin cont de ce se întâmplă în jurul lor. Consideră că nimic nu îi poate abate din calea succesului și gloriei.

Fecioară

Nativii Fecioar își manifestă foarte rar emoțiile, excepție sunt momentele cu adevărat importante. În plus, ei sunt cei care întotdeauna țin pasul cu realitatea.

Balanță

Persoanele născute în zodia Balanță sunt adesea considerate înșelătoare deoarece nu își arată nici cele mai mici emoții. Ele sunt unele dintre cele mai secretoase semne zodiacale și se pare că răceala, nonșalanța și calmul predomină în exterior, dar în interiorul lor este foarte mult haos.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte emotivi și, deși nu o pot mască în totalitate, pot să o țină sub control. În plus, ei se hrănesc cu emoții pe moment. Le consideră un combustibil.

Săgetător

Deoarece sunt semn de foc, nativii Săgetător își pot controle emoțiile, spun și arată ceea ce simt cu adevărat. În plus, ei pot deveni foarte furioși și intimidanți când se enervează.

Capricorn

În comparație cu celelalte semne, Capricornii sunt foarte răbdări. Ei așteaptă să vadă dacă emoțiile lor sunt reale și dacă au fost consecvente. De asemenea, le pot controla atâta timp cât primesc un rezultat pentru ceea ce fac.

Vărsător

Se spune că Vărsătorii sunt imprevizibili și că nu își arată adevăratele sentimente față de persoanele cu care nu au o relație apropiată. Acesta este motivul pentru care este greu să îți dai seama dacă ei te consideră prietena lor, deoarece acționează plăcut și sunt sociabili cu toată lumea.

Pești

Peștii sunt foarte conectați cu alții, ei fiind și cei mai empatici dintre toate semnele zodiacale. Ei simt ceea ce simt ceilalți în momentul respectiv, însă ei își pot controla propria tristețe. Dar, când sunt triști pentru altcineva, este foarte evident.

Credit foto: www.rightstep.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "