Cum să te iubești mai mult în funcție de zodie 

Poate ți s-a întâmplat, măcar o dată, să fii nemulțumită de modul în care arăți și să ai tendința să vezi numai imperfecțiuni. Pe termen lung, acest obicei îți poate face mai mult rău decât bine, de aceea e bine să înveți cum să te iubești și să te autoapreciezi, în funcție de semnul tău zodiacal. 

Semne de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Dacă te-ai născut într-una din aceste zodii înseamnă că ești o fire impulsivă, extrem de competitivă și ai tendința să te compari mereu cu alții. Automat, îți compari și trupul, iar acest lucru îți poate genera frustrări. Tu nu ai nevoie de cineva care să îți spună cât de bine arăți sau ce frumoasă ești! Corpul tău funcționează ca un dispozitiv ultramodern, pe care dacă îl vei programa să respecte un regim de viață echilibrat, va pune regulile în aplicare. E bine să practici un sport intens, care să te elibereze de energiile negative și stresul de peste zi.

Semne de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Nativii semnelor de Pământ își iubesc corpul atunci când mănâncă sănătos și sunt împăcați din punct de vedere emoțional. Dacă ești semn de Pământ, alege să practici yoga, să meditezi și să încerci să îți descoperi laturile pozitive ale firii tale. De asemenea, nu ezita să îți acorzi câteva momente de respiro, acele mici plăceri care să te facă să te simți împlinită: poate un masaj relaxant, o baie cu spumă sau să savurezi unul dintre ceaiurile tale preferate.

Semne de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător

Visători și idealiști, nativii semnelor de Aer uită, din când în când, să aibă grijă de trupul lor și preferă să se axeze doar pe gândire. E bine ca atunci când nu se simt bine în pielea lor, să încerce un lucru nou, o experiență pe care nu au mai trăit-o. Spre exemplu, cei care nu știu să danseze ar putea lua lecții de dans sau cei care vor să își înfrângă o teamă, s-ar distra de minune cu parapanta. Întrucât au tendința să fie persoane sedentare, orice sport care îi pune în mișcare le face bine.

Semne de Apă: Rac, Scorpion, Pești

Atât de sentimentali...și totuși preferă să îi iubească pe alții în locul lor. Nativii semnelor de Apă au tendința, de cele mai multe ori, să îi pună pe ceilalți pe primul loc și sunt în stare de sacrificii mărețe pentru persoana iubită. Lucru care nu e întotdeauna apreciat. Pentru ca să nu sufere, aceștia ar trebui să petreacă mai mult timp cu ei înșiși, să observe ce anume le face plăcere și cum își pot îmbunătăți stilul de viață. Cel mai ușor e să pornească de la o alimentație sănătoasă și multă odihnă și poate chiar să ajungă să se relaxe cu ajutorul înnotului sau al scufundărilor.

Sursă foto: www.chakracenter.org


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "