Cum se comportă în pat, în funcție de zodie! 

Fiecare nativ are un fel de-a fi chiar și atunci când vine vorba de experiențele sexuale. Uite cum se comportă partenerul tău în pat, în funcție de zodia în care s-a născut.

Berbec-Când vine vorba de sex,Berbecilor le place să fie provocați,fiindcă acești nativi sunt firi spontane și adoră să dețină controlul.

Taur-Nativul acestei zodii este un semn senzual și îi place să-și exprime senzualitatea prin comportamentul lui sexual. Ăși dorește ca partenera lui să aibă multă imaginație.

Gemeni-Bărbatului născut în zodia Gemeni îi place sexul aventuros și pasional. Nu refuză nici partidele amoroase... la telefon.

Rac-Nativului născut în zodia Rac îi place să facă sex pasional cu o pesoană pentru care simte ceva mai mult decât atracție fizică. Își dorește ca sentimentele lui să fie reciproce.

Leu-Bărbatul Leu vrea să i se confirme că face o treabă bună în dormitor. Însă,înainte de toate,trebuie să știi că pentru a-i capta interesul trebuie să-i acorzi toată atenția ta.

Fecioară-Bărbatul Fecioară este un semn zodiacal foarte senzual,care știe cum se comporte în dormitor. Te poate face să ajungi rapid pe culmile plăcerii,mai ales dacă există o chimie între voi.

Balanță-Nativul acestei zodii vrea să ai parte de cele mai intense experiențe sexuale,de aceea își dă toată silința în timpul partidei sexuale. Același lucru își dorește și el de la partenera lui.

Scorpion-Bărbabatul Scorpion este extrem de pasional și știe de fiecare dată cum să-și aducă partenera pe culmile plăcerii. Cu toate acesta,trebuie să simtă chmia dintre el și partenera lui.


Citește și:

Semne că își dorește doar sex. Ține cont de aceste lucruri!

Avantajele sexului de dimineață


Săgetător-Pentru bărbatul Săgetător,sexul fără puțină distracție nu înseamnă nimic. Așadar,încearcă să spargi monotonia din dormitor,dacă vrei să ai parte de trăiri intense alături de acest nativ.

Capricorn-Acest nativ pune mare preț pe felul în care te simți alături de el în momentele voastre intime. Va face orice îi stă în putință ca să te satisfacă sexual.

Vărsător-Bărbatului născut în zodia Vărsător pune accentul pe varietate când vine vorba de experiențele sexuale. Așadar,își dorește ca partenera lui să fie dornică să încerce lucruri noi.

Pești-Cu cât știe mai multe despre tine,cu atât este mai pasional în timpul partidelor sexuale. Lasă-l să te cunoască și vei avea parte de experiențe sexuale de neuitat.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei