Horoscop 7 – 13 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu: "Fecioarele au un început de săptămână excelent" 

Săptămâna 7 – 13 ianuarie 2019 este marcată de tranzitul lui Venus, planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, care părăsește zodia Scorpion pentru a intra în zodia Săgetător. Vezi ție ce ți-au rezervat astrele pentru următoarele zile. 


BERBEC

Luni, marți și miercuri sunt zile minunate pentru a se inspira pentru planurile lor. Mari ambiții în prima jumătate a săptămânii. De evitat comentarii cu persoane negative sau care i-ar putea face să se răzgândească. Joi și vineri au de analizat postura în care se află la locul de muncă. Să nu plece urechea la bârfe și să nu se lase intimidați.


TAUR

Au planuri mari pe care le pun pe hârtie, oportunitate privind colaborarea cu străinătatea. Poate că mulți tauri iau în calcul posibilitatea de a lucra afară. Ar fi bine să nu se lase intimidați luni, marți și miercuri de persoane care încearcă să-i facă să se răzgândească. Pot conta pe prieteni joi și vineri.  

Citește și: Ei sunt cei mai răi iubiți din horoscop. Fugi cât de țin picioarele dacă nu vrei să suferi


GEMENI

Au ocazia să verifice care sunt persoanele pe care pot conta. Vor vedea cât de mare e influența lor asupra celorlalți și cât de mult au parte de sprijin. Trebuie să vadă care le sunt suporterii.  

RAC

O săptămână care pune accent pe relația de cuplu. Luni, marți și miercuri au de analizat mai ales din punct de vedere financiar situația lor. În weekend, discuții în familie despre planuri, proiecte și suportul de care au nevoie pentru a merge mai departe.

LEU

Multe planuri, mai ales profesionale. Își reorganizează viața, activitățile, sarcinile. Sănătatea este luată în calcul. Totul se schimbă, pentru ca viața lor să fie mai organizată. Discuții luni, marți și miercuri privind viitorul. Joi și vineri iau în calcul ce au, ce nu au, ce pierd, ce riscă să piardă.

FECIOARE

Au un început de săptămână foarte bun. Luni, marți și miercuri sunt zile valoroase pentru muncă. Sunt puțin surprinse de evenimentele profesionale. Trebuie să fie creative și să inventeze soluții la situațiile care se creează. Discuții cu partenerii și colaboratorii pentru joi și vineri. Le ajung la urechi informații, discuții și cel mai bine ar fi să le verifice, să ceară o părere, o opinie, o explicație persoanelor implicate.

Citește și: Patru zodii sunt binecuvântate de Dumnezeu. Ești printre ele?


BALANȚĂ

Au chef de joacă, au multe de povestit, vor să prelungească vacanța, sunt într-o formă foarte bună luni, marți și miercuri. Joi și vineri, valoroase pentru muncă. În weekend, risc de discuții cu partenerul de viață.

SCORPION

Se gândesc la bani și vorbesc cu membrii familiei luni, marți și miercuri. Încă este o perioadă de planificare. Joi și vineri au chef de distracție.

SĂGETĂTOR

Început sub semnul comunicării, au multe întrebări, trebuie să răspundă la ele, mai ales dacă planurile lor sunt un pic mai îndrăznețe pentru acest an, trebuie să fie bine informați, caută răspunsuri și bine ar fi să discute cu persoane avizate. Joi și vineri, fie vin musafiri, fie trebuie să se ocupe de o persoană din familie și asta nu le place prea mult.

Citește și: Zodiile-pereche toxice din horoscop cu care NU trebuie să te asociezi


CAPRICORN

Încep cu gândul la bani sau aranjamente profesionale, care pot să le modifice și sursele de venit. Se pare că vor mai multă liniște, pun preț pe sănătatea lor, încep cu gândul la bani, ce câștigă, ce pierd. Discuții și poate au nevoie de un sfat competent joi și vineri. Atenție la discuții în familie în weekend.  

VĂRSĂTOR

Au o săptămână foarte bună, sunt inspirați, intuitivi. Vor lucruri mari, au toate șansele să impresioneze. Se gândesc la bani joi și vineri. În weekend, au chef de o mică excursie sau călătorie. Risc de accidente pe drum.

PEȘTI

Săptămâna începe mai lent. Luni, marți și miercuri, mai mult odihnă. Joi și vineri sunt în formă mai bună și se gândesc la lucrurile mari pe care au șansa să le realizeze în acest an, Jupiter fiind în zona carierei. În weekend, se gândesc la bani, e posibil să cheltuiască pe ce n-au apucat să cumpere în 2018. 


Sursă: antena3

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "