Horoscop Taur 2019. Totul despre carieră, bani, dragoste și sănătate 

Pace și libertate pentru acești nativi în 2019. Vor avea parte de multă odihnă și relaxare. Pluto va tranzita în casa Capricornului și îi ajută să se simtă mai ușori din punct de vedere fizic și mental. Unii vor face un pas în spate, vor aștepta și vor observa în multe probleme ce apar. Sensibilitatea e punctul lor forte în 2019. Taurii se vor apropia mult de persoanele din anturajul lor. Grijă mare să nu strici relațiile cu apropiații!

Horoscop Taur 2019 complet

Horoscop Taur 2019 - cariera

Performanțele vor fi la cote maxime. Factorii externi îți influențează domeniul de activitate. Lasă încăpățânarea deoparte. Vei fi ocupat tot anul cu volumul de muncă. Trebuie să eviți proiectele în echipă sau colaborările. Vei avea multe reușite în anii următori dacă tragi tare în 2019. Rezultatele în cariera vor apărea la finalul anului.

Horoscop Taur 2019 - dragoste

viața amoroasă va fi în armonie în 2019. Va fi o perioadă liniștită și vei avea experiențe satisfăcătoare în viața amoroasă. Pentru unii Tauri, dragostea va fi principala lor preocupare în 2019. Pentru alții va fi o pierdere de timp și energie. Sensibilitatea ta va face relațiile să meargă bine. Jumătatea lui 2019 ar putea aduce un partener în viața ta. Renunță la vinovăția și greșelile din trecut. Privește spre viitor! Nativii care au deja o relație își vor întări iubirea pentru a rezista în timp. În 2019 vei simți o nevoie puternică de a îți mulțumi partenerul. Planeta iubirii se afla de partea Taurilor.

Horoscop Taur 2019 - bani

Vei cheltui mai mulți bani ca niciodată. Vei avea un venit constant și vei cheltui mult, chiar și economiile. Planul tău bugetar pe 2019 va fi afectat. Asigură-te ca nu te îngropi în datorii. Jumătatea lui 2019 îți aduce un câștig mare de bani. Planifică înțelept suma pentru a scăpa de toate datoriile și a rămâne cu ceva în buzunar. Reduce cheltuielile nedorite sau inutile pe tot anul. La final de 2019, nativii Taur își pot cumpăra o casa, un teren sau o mașină.

Horoscop Taur 2019 - sănătate

2019 începe bine pentru acești nativi. Nivelul de sănătate și energie e ridicat. E timpul să te apuci de sport și să renunți la obiceiurile nesănătoase. În al doilea trimestru al anului, vei avea o scădere de energie și moral. Tine emoțiile sub control și totul va fi bine în câteva luni. Sănătatea își va reveni dacă nu te pierzi cu firea. Relaxează-te fizic și spiritual ori de câte ori ai ocazia. Elimină stresul și oboseala. Nu pune nimic la suflet și rămâi tare în fața problemelor.

Citește și: Horoscop Berbec 2019. Totul despre carieră, bani, dragoste și sănătate

Sursa: horoscop-2019.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "