Horoscop weekend 2-3 februarie. Norocul va fi de partea Săgetătorilor! 

Weekendul 2-3 februarie vine cu multă relaxare. Berbecii și gemenii se vor bucura, în sfârșit, de ceea ce au, iar săgetătorii vor avea noroc. Mai puțin scorpionii, pentru care sfârșitul de săptămână aduce mici probleme.

Berbec

Berbecii se vor simți extrem de mulțumiți în acest weekend. Se va întâmpla exact ceea ce își doresc ei și se vor bucura din plin de timpul liber. 


Taur

Taurii vor fi nevoiți să își schimbe rutina de weekend, deoarece prietenii ori familia vor să dacă ceva nou. În plus, este posibil să apară conflicte în relația cu persoana iubită. Risc de divorț ori și probleme de sănătate pentru unele zodii și bani mulți pentru altele 

Citește și: Horoscop februarie 2019. Planurile prind contur. O zodie va da lovitura


Gemeni

Gemenii se vor simți recunoscători pentru ceea ce au în acest weekend și își vor dedica timpul persoanelor dragi. 


Rac

Racilor le este recomandat să discute cu partenerele ori partenerii de viață, pentru a rezolva anumite probleme din relația de cuplu. Cei care sunt singuri au șansa de a începe o relație, în cazul în care caută o astfel de oportunitate. 


Leu 

Leii vor fi nevoiți să învețe să facă compromisuri în acest weekend, de dragul persoanei iubite, a cuiva din familie ori a prietenilor. 

Citește și: Obiectele care aduc noroc fiecărei zodii, în parte


Fecioară

Fecioarele vor primi sprijin și căldură din partea familiei ori a prietenilor, în acest weekend, sprijin de care chiar au nevoie. 


Balanță 

Balanțele vor reuși să atingă echilibrul pe care și-l doreau, ceea ce le aduce liniște și fericire în acest weekend. 


Scorpion

Scorpionii vor întâmpina probleme în acest weekend, din cauza unor capricii pe care le au. Aceștia riscă să facă o greșeală grabă, deși sunt sfătuiți să evite acest lucru.

Citește și: Horoscop sexual. Ce note au la pat zodiile masculine


Săgetător

Norocul va fi de partea Săgetătorilor în acest weekend. Acești nativi vor primi vești bune și vor petrece un sfârșit de săptămână minunat. 


Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți „să își țină brațele larg deschise” în acest weekend și să se bucure de ceea ce li se oferă, mai ales în plan personal. Nativii acestei zodii care sunt singuri ar putea avea o întâlnire interesantă. 


Vărsător 

Vărsătorii au noroc în dragoste în acest weekend – cei care sunt singuri vor întâlni o persoană specială, iar cei care au o relație, o vor consolida. 


Pești

Peștii se vor simți bine și vor fi puși pe glume. Însă, apariția unei persoane le-ar putea strica dispoziția, dacă acești nativi îi vor da importanță.   

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "