Horoscop weekend 8-9 decembrie. Surprizele și schimbările dau buzna peste o zodie! 
Weekendul 8-9 decembrie aduce liniște și vești bune. Am intrat deja în spiritul sărbătorilor, astfel că suntem deja cu gândul la anul 2019. Balanțele ar trebui să aibă grijă cât cheltuiesc în această perioadă, iar vărsătorii vor avea surprize la locul de muncă.

Berbec 

Sâmbătă: Mercur retrograd produce deja dezastre și nu se întâmplă asta doar în semnul tău, ci afectează în general toate zodiile. Ție îți aduce însă o sensibilitate aparte în 9 decembrie, când ești extrem de irascibil. Ai grijă pe cine alegi să îți „descarci” nervii.

Duminică: Planeta Marte intră în Scorpion, iar acest lucru îți aduce ție mari oportunități, dar și extrem de multe provocări. Ai grijă la persoanele dragi este posibil să afli vești proaste, de asemenea nu neglija starea ta de sănătate.


Taur 

Sâmbătă: Vei lua decizii foarte ușor în această zi, indiferent de situația cu care te confrunți. De altfel de astăzi și până în ianuarie vei vedea lucrurile foarte clar și ai succes în orice acțiuni intreprinzi.

Duminică: Te hotăraști că este cazul să schimbi macazul profesional și ești foarte aproape să începi pe cont propriu.


Gemeni 

Sâmbătă: De multă vreme îți tot propui două zile pentru tine și cei din jurul tău. Începe de astăzi! Din 9 și 10 decembrie casa familiei și a relațiilor este foarte bine aspectată, așadar profită și relaxează-te împreună cu cei dragi.

Duminică: Ai avut o perioadă foarte aglomerată, astăzi simți că bateriile tale sunt complet descărcate. După cum ți-am spus deja, e cazul să lași puțin treburile care te obosesc departe și să ai grijă de starea ta de sănătate, dar și cea psihică.


Rac

Sâmbătă: Marte ajunge în scorpion astăzi, iar ție această mișcare a planetei îți va aduce un plus de energie erotică. Profită de clipele trăite alături de partenerul tău. Pentru cei singuri, este foarte posibil ca astăzi să ai chef de o aventură sau sa îți dorești experimentarea dorințelor sexuale.

Duminică: Surprizele și schimbările dau buzna peste tine astăzi, iar această situație poate persista până pe 23 decembrie cât Mercur este retrograd. Uită-te de două ori atunci când semnezi ceva și analizează mai bine deciziile pe care vrei să le iei.


Leu

Sâmbătă: Te bucuri de o perioadă bună, în care relația cu partenerul merge foarte bine. Comunicarea este cheia spre înțelegere.

Duminică: Tocmai ai aflat că au intervenit modificări în programul tău la locul de muncă. Nu dispera, ci încearcă să soliciți ajutor dacă simți că nu te descurci.


Fecioară 

Sâmbătă: Nu mai pune la suflet toate discuțiile și atacurile care vin din partea anumitor persoane. Detașează-te și bucură-te de momentele frumoase petrecute cu familia.

Duminică: Există posibilitatea să aveți discuții cu partenerul de viață din cauza banilor. Păstrează calmul și nu pune paie pe foc dacă știi că are dreptate. 


Balanță

Sâmbătă: Spiritul sărbătorilor te cuprinde, ești plin de idei și ai o atitudine extrem de pozitivă. De profitat vor avea cei din jur care se bucură de starea ta și te susțin în toate demersurile.

Duminică: Chiar dacă stai bine din punct de vedere financiar încearcă să nu exagerezi cu cumpărăturile. 


Scorpion

Sâmbătă: Ești orgolios din fire și plin de încredere în tine, însă nu exagera. Există situații în care trebuie să ții cont de părerea partenerului de viață sau a colegilor.

Duminică: O vizită surpriză din partea rudelor vă fac duminica mai frumosă. Bucurați-vă de momentele petrecute cu familia, pentru că nu se întâmplă des. 


Săgetător 

Sâmbătă: Ai prea multe așteptări de la cei din jur. Așa cum și tu obișnuiești să critici oameni fără motiv și ei te vor judeca.

Duminică: Este posibil ca astăzi să aveți o discuție cu partenerul de viață. Pe fondul unor nemulțumiri, puteți primi câteva reproșuri. În schimb, situația se poate rezolva cu calm. 


Capricorn 

Sâmbătă: Lucruile se așază atât de bine încât și tu te întrebi cum e posibil ca toate să se potrivească atât de bine. Nu exploata, însă, această situație!

Duminică: În prima parte a zilei este posibil să fiți nevoit să vă amânați planurile. Un membru al familie are nevoie de ajutor și se bazează pe tine. 


Vărsător 

Sâmbătă: Ai tendința să te ridici cu pretenții. În unele cazuri nu este un lucru rău să ridici stacheta sus, însă în unele situații este imposibil să fie atinse cererile tale.

Duminică: Vei fi răsplătit pentru seriozitatea cu care tratezi sarcinile la muncă. Nu îți lua lumea în cap, ci dimpotrivă arăta că poți mai mult. 


Pești 

Sâmbătă:Atitudinea pozitivă și entuziasmul din această zi vor fi arma perfectă pentru punerea în practică a mai multor idei.

Duminică: Vă recomandăm să petreceți mai mult timp cu persoana iubită. Poate chiar reușiți să o surprindeți. 


Sursă: huff.ro


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "