Horoscop weekend 9 - 10 februarie. O zodie este la un pas de despărțire 

Weekendul aduce bună dispoziție, întâlniri cu prietenii, dar și introspecție. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru zilele de 9 și 10 februarie 2019.

Vărsător

Se pare că în acest weekend eșți mai mult pe drumuri. Nu prea ai chef, însă bine ar fi să vii în întâmpinarea evenimentelor și să ieși în lume. Prietenii apropiați sau rudele vor dori compania ta. 

Este o perioada în care toate tipurile de relații se reconfigurează. Fii atent la ce se petrece în jurul tău și triaza persoanele cărora li te destainuiesti. Pe de altă parte, rezervă momente de odihnă și excursii la munte. 


Pești

Capitolul financiar îți solicită atenția în acest weekend. Sunt zile bune pentru cumpărături, dar și pentru a-ți verifică bugetul și documentele financiare. S-ar putea să primeșți cadouri mărunte sau veșți legate de salarizarea și activitatea unui loc de muncă. 

Se recomandă circumspecție, tăcere și observarea atentă a evenimentelor și oamenilor din jurul tău. Poate că ar fi bine să te gândeșți serios la reconfigurarea relațiilor actuale. 


Berbec

Ar trebui să te simți în formă la finalul acestei săptămâni. Este nevoie să te ocupi mai mult de ține. Mergi la un salon de cosmetică, la saună sau masaj sau pur și simplu colindă magazinele. 

Recomandabil este să eviți compania prietenilor zilele astea, deoarece relațiile cu aceștia sunt tensionate și stau pe un bulgare de dinamită. Și protectorii și-au luat mâna de pe ține, așa încât eșți mai mult pe forțele tale. 


Taur

La sfârșitul acestei săptămâni astrele îți recomandă retragere din forfota cotidiană și introspecție. Sunt zile bune pentru o analiză minuțioasă a tot ce se petece în jurul tău, dar mai ales în domeniul profesional. 

Se conturează conflicte și ruperea unor relații vechi. Șefii nu te mai susțîn, dar poate pe undeva nici nu mai ai nevoie de așa ceva. Bine ar fi să-ți alcatuiesti o strategie nouă vizavi de muncă și implicațiile ei. 


Gemeni

Întâlnirile cu prietenii sunt favorizate în acest weekend. Se pot relua discuții mai vechi pe teme legate de călătorii în străînătate sau de studii pe termen lung. Pot există contradicții între ce îți dorești tu și ce ți se oferă, însă sunt momente bune doar pentru supoziții. 

Evita deciziile majore, pentru că mentalul este destul de bulversat. Fii deschis la sfaturile celorlalți. Concentrează-ți eforturile și atenția către domeniul profesional, pentru că sunt multe necunoscute care îți pot crea neplăceri. 

Citește și: Horoscop sexual. Ce note au la pat zodiile masculine


Rac

Se pare că la finalul acestei săptămâni eșți chemat la diverse evenimente mondene. Vrei, nu vrei, lumea va fi cu ochii pe ține. Unii te vor aprecia, iar alții te vor critică. Recomandabil este să fii atent la critici, pentru că există pe undeva un dram de adevăr în ceea ce se spune despre ține. 

Îți poți repara imaginea publică prin explicații pertinente și o conduită adecvată. Sunt posibile altercații cu șefii sau cu autoritățile. 


Leu

Astrele te sfătuiesc că în acest weekend să iei legătură cu persoanele aflate în străînătate. Sau cei aflați în afară granițelor țării te pot caută. Sunt momente favorabile schimbului de informații, așa încât fii deschis și răspunde provocărilor. 

Pe de altă parte, gândește-te și la dezvoltarea ta spirituală. Sunt zile bune pentru vizionarea spectacolelor, filmelor, lecturarea cărților deosebite sau pentru participarea la seminarii pe teme diverse. 


Fecioară

Se pare că tu eșți preocupat de bani în weekend. Banii și bunurile altora în special te ademenesc. Astrele îți recomandă să-ți achiți datoriile și să-ți verifici atent documentele financiare. 

Pentru alții se conturează discuții și chiar rezolvări legate de moșteniri sau partaje. De la bani se pot iscă neplăceri în relațiile afective. Găsește un echilibru între planurile tale și dorințele sau trebuințele celor dragi. 


Balanță

Relațiile parteneriale sunt în centrul atenției weekendul acesta. Bine ar fi să stai de vorba cu partenerul de viață sau de afaceri și să asculți atent ce îți reproșează. Afectivitatea este blocată, iar rațiunea domină mintea și sufletul. 

Sunt posibile neînțelegeri, pentru că una se gândește și altă se spune. Fii prudent, alege-ți cuvintele cu grijă și ține cont și de ceilalți. Este o perioada destul de sensibilă la capitolul relații, așa încât acestea se pot rupe ușor și definitiv. 


Scorpion

Chiar dacă este weekend, se pare că ai multe și mărunte de făcut la serviciu. Sau îți iei de lucru acasă. Colegii și șefii au alte treburi, așa încât vei fi nevoit să te descurci singur. 

Recomandabil este să fii prudent, să-ți dozezi eforturile și să te rezumi doar la îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă. Folosește remedii naturiste și odihnește-te mai mult. Duminică seară te vei simți mai bine. 

Citește și: Horoscop vacanță 2019. Când trebuie să pleci în concediu, în funcție de zodia ta


Săgetător

Weekendul acesta ar trebui să-l dedici persoanei iubite, copiilor și petrecerilor. Sunt momente favorabile pentru reuniuni agreabile sau pentru a lămuri aspectele neplăcute ale relațiilor cu cei dragi. Fii deschis, ai răbdare cu ceilalți și ascultă-le doleanțele. 

Sunt posibile despărțiri definitive de persoane alături de care ți-ai petrecut ceva ani. Schimbul de informații prețioase legate de cei dragi este la ordinea zilei. Filtrează tot ce afli și evita luarea deciziilor pripite. 


Capricorn

Astrele îți favorizează la acest final de săptămâna treburile gospodăreșți și dialogurile cu familia. Ai spor la curatenii generale, reparații curente sau pentru reamenajari interioare. Îți doreșți multe schimbări în spațiul locativ, însă asta presupune și cheltuirea unor sume importante de bani. 

Capitolul financiar este destul de vulnerabil, nefiind recomandate acum investițiile, împrumuturile sau planurile pe termen lung. Rezervă-ți momente pentru odihnă și plimbări în aer liber.


Sursă: ziare.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "