Horoscop: Zodia ta îţi spune cum să slăbeşti 

Nutriționiștii și medicii spun că, dacă vrei să dai jos câteva kilograme, ar trebui să faci exerciții fizice și să ții cont de porția de mâncare, de numărul caloriilor sau de grupa sanguină. Astrologii, însă, spun exact ce exerciții să faci în funcție de zodie, pentru ca slăbirea și tonifierea să aibă rezultate mai bune și mai rapide.

Berbec

Pentru tine,mișcarea este esențială pentru a vea un tonus fizic și moral la cote maxime. Prin urmare,tu ar trebui să te concentrezi pe exerciții de tonifiere și de creștere a putrerii fizice.

În afară de antrenamentele de tip cardio,berbecilor le sunt recomandate ciclismul și exerciții cu gantere,dar și ridicatul halterelor.

Zonele-problemă sunt capul,ochii și fața.

Taur

Nativii acestei zodiiadoră mâncarea și,atunci când mănâncă mai mult decât are corpul nevoie,tind să depună rezerve.

Astrele spun că taurii au nevoie de lucruri simple de efectuat pentru a fi în formă,cum sunt întinderile de tip stretching,dar în același timp le sunt recomandate exerciții intense,care se regăsesc în dans și mișcările de aerobic.

Zonele-problemă sunt gâtul,amigdalele și corzile vocale.

Gemeni

Nativi din gemeni sunt mereu gata de plecare. Cu toate acestea,ei au nevoie în fiecare zi de mișcare,de un program bine stabilit de exerciții ușoare,dar efectuat corect,pentru a funcționa la capacitate maximă.

Mișcările de aerobic și de dans,precum zumba,li se potrivesc,când vor să se tonifieze și/sau să slăbească.

Zonele-problemă sunt mâinile,brațele,plămânii și sistemul nervos

Rac  

Sporturile în apă sunt excelente pentru racii care vor să fie în formă și să aibă un tonus fizic și psihic de invidiat.

Aerobic în apă,înotul sunt doar două exemple de exerciții care pot fi efectuate de către nativii acestei zodii,pentru a-ți menține sănătatea și a o îmbunătăți. De asemenea,poți lucra la aparate exerciții pe grupe de mușchi,pentru a câștiga forță în brațe.

Zonele-problemă sunt stomacul,sistemul digestiv și pieptul.

Leu

Pentru tine sunt indicate exercițiile ușoare,de încălzire,pentru a pune în funcțiune circulația sângelui. Cum corpul tău tinde să aibă probleme cu partea de sus a spatelui,e benefic să te concentrezi asupra grupelor de mușchi din această zonă.

Activități precum dansul în doi și exerciții de Pilates sunt potrivite pentru nativii din zodiac leu.

Zonele-problemă sunt partea superioară a spatelui,coloana vertebrală și inima.

Fecioară

Deși fecioarele își mențin tonusul general,se întâmplă adesea să zică pas exercițiilor fizice din cauza… lenei. Nativii acestei zodiiau nevoie de un program bine pus la punct de mișcare,pe care trebuie să-l respecte,chiar dacă la început este mai greu să le convingi.
Sporturi precum fotbalul,dansatul și chiar alergatul sunt potrivite pentru fecioarele care vor să se mențină în formă.

Zonele-problemă sunt sistemul nervos,sistemul digestiv și splina.

Balanță

Pentru tine sunt recomandate exerciții cu grad scăzut de intensitate. Cu alte cuvinte,poți face sport și este indicat să faci mișcare,cu condiția să nu te extenuezi. Joacă golf sau tenis de masă și astfel vei putea avea un tonus general bun.

Desigur,dacă vrei să slăbești,astrele indică activități puțin mai intense,cum sunt alergatul pe bandă sau joggingul în parc.

Zonele-problemă sunt regiunea lombară,posteriorul și rinichii.

Scorpion

Nativilor acestei zodii li se potrivesc programe de mișcare intense,care le stimulează competitivitatea și le crește rezistența fizică. Antrenamente de arte marțiale și pentru maratoane sunt ideale pentru activitatea fizică a scorpionilor.

Vrei să lucrezi la sală? Corpul tău poate face și exerciții de fitness cu dificultate mărită.

Zonele-problemă sunt legate de sistemul reproducător.

Săgetător

Dintre toate zodiile,săgetătorii sunt considerați a fi cei mai sănătoși. Aceștia trebuie să se concentreze pe exerciții care le măresc flexibilitatea. Sporturi extreme cum este alpinismul sunt recomandate pentru acești nativi.

Alergatul este,de asemenea,potrivit pentru săgetătorii care vor să slăbească și să-ți mențină un tonus muscular bun. Pot folosi banda de alergat cu succes când trebuie să dea câteva kilograme jos.

Zonele-problemă sunt șoldurile,coapsele,nervul sciatic.

Capricorn

Cum corpul tău tinde să aibă probleme cu structura osoasă și cu articulațiile,trebuie să te concentrezi pe exerciții care să întărească încheieturile.

Ești sfătuit de către astre să mergi mult pe jos și să faci jogging,de asemenea poți încerca ciclismul,care nu doar că te ajută să slăbești,dar va mări rezistența articulațiilor și a osaturii.

Zonele-problemă sunt încheieturile,genunchii și dinții.

Vărsător

Sporturile extreme sunt recomandate pentru tine,cum sunt sporturile pe apă și cele de înălțime. De asemenea,dansulde orice fel te ajută să te menții în formă.

Alergatul pe distanțe lungi te echilibrează emotional și fizic.

Zonele-problemă sunt sistemul circulator și gambele
 

Pești

Exercițiile de tip Yoga și,în general,cele care se bazează pe găsirea echilibrului sunt ideale pentru tine. Înotul te ajută să-ți menții un corp tonifiat și un psihic de invidiat.

De asemenea,meditația și mișcările Pilates sunt recomandate pentru nativii pești.

Zonele-problemă sunt picioarele și sistemul imunitar.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei