Horoscopul banilor pentru februarie 2016 

Astrele indică o perioadă bună din punct de vedere financiar pentru cei mai mulți dintre nativii celor 12 zodii. Află dacă te numeri printre ei, cum să-ți păstrezi bunăstarea și ce să faci dacă nu ai noroc de bani în februarie.

Horoscopul banilor pentru februarie 2016 – Berbec

Vei avea energie și spirit de inițiativă care te vor ajuta pe plan financiar în februarie. Mai mult,e posibil să existe și implicații personale în activitățile care-ți aduc bani. Vei accepta și vei învinge toate provocările care ți se vor ivi în cale. Rudele si persoane influente te vor ajuta să-ți pui în practică proiectele profesionale. Dacă ai investit bani în ceva,acum vei culege roadele,iar dacă vei avea probleme cu banii spre finalul lunii,va fi doar ceva temporar.

Horoscopul banilor pentru februarie 2016 – Taur

Vei avea câștiguri importante la serviciu,ca urmare a eforturilor depuse pentru a avea un salariu mai mare sau o funcție superioară. Luna februarie se deschide ca o mină de aur în fața ta,cu moșteniri neașteptate și relații profesionale cu mari beneficii. Ai calitățile necesare pentru a transforma ocaziile care apar în succes în plan financiar. E momentul să scapi de datorii mai vechi și să pui ceva deoparte pentru zile negre.

Horoscopul banilor pentru februarie 2016 – Gemeni

Mulțumită intuiției financiare,vei avea parte de o lună februarie fără necazuri în privința banilor. Vei primi câștiguri la care nu te așteptai,iar partenerul va avea un rol important în această perioadă de bunăstare. Vei găsi motivații să fii mai atentă și mai dinamică la locul de muncă. Dacă ești în căutarea unui nou job,sunt șanse mari să primești oferte bune luna aceasta.

Horoscopul banilor pentru februarie 2016 – Rac

Situația ta financiară va fi foarte bună după jumătatea lunii februarie. Mai mult,apar ocazii nesperate de a obține câștiguri mai mari,precum și facilități pentru a obține un credit. Îți va merge bine pe plan financiar mai ales dacă-i vei ajuta pe ceilalți să se îmbogățească. Nu vor fi mari progrese în carieră,însă va fi o lună fără prea mult stres la serviciu.

Horoscopul banilor pentru februarie 2016 – Leu

Vei avea o lună februarie plină la serviciu din cauza concurenței. Va fi nevoie să iei decizii riscante. Oricum,te vei dezvolta bine profesional și e posibil să faci deplasări în interes de serviciu. Te vor susține în tot ce întreprinzi atât membrii familie,cât și prietenii,iar în ce-i privește pe colegi,e nevoie să ai relații bune cu ei pentru a-ți atinge scopurile și a avea mai mult de câștigat pe plan financiar. Mare atenție la cheltuielile exagerate! E mai inteligent să-ți investești economiile sau să le pui într-un depozit bancar ca să-ți aducă o mică dobândă.

Horoscopul banilor pentru februarie 2016 – Fecioară

Pentru tine,banii vor veni numai pe căile tradiționale,în urma activităților profesionale de zi cu zi. Nu ai de ce să te plângi,însă n-ar fi rău să ai mereu în vedere că trebuie mai întâi plătite datoriile. N-ar fi rău să te gândești să susții măcar o cauză caritabilă sau să ajuți pe cineva mai puțin norocos. Dacă intenționezi să-ți pui economiile la bătaie pentru a cumpăra un teren,o locuință sau pentru a începe o afacere,analizează bine situația și gândește-te la toți factorii implicați înainte de orice.

Horoscopul banilor pentru februarie 2016 – Balanță

Îți urmezi scopurile financiare cu sârguință și ai multă energie să duci la capăt toate proiectele care-ți aduc câștiguri importante. Ai calitățile necesare pentru a-ți crea relații care te ajută în profesie. Partenerul se arăta prea puțin interest să-ți susțină interesele financiare,dar asta nu te oprește să depui toate eforturile și timpul necesar pentru a avea succesul dorit.

Horoscopul banilor pentru februarie 2016 – Scorpion

Urmează o perioadă cu mari provocări pe plan financiar,cel puțin până la jumătatea lunii februarie. În general,trebuie să depui mai multe eforturi pentru a avea parte de câștigurile sperate. Șefii și familia te susțin în ceea ce faci și asta va schimba situația spre finele lunii. Banii vor veni în urma unor investiții riscante,dar și mulțumită creativității de care dai dovadă. Ai mare grijă cum cheltuiești banii,mai ales dacă ești tentată să te distrezi mai mult în timpul liber.

Horoscopul banilor pentru februarie 2016 – Săgetător

Treci printr-o perioadă tensionată în privința banilor,dar te vei reechilibra spre sfârșitul lui februarie. Acționează inteligent și restricționează cheltuielile,renunțând pentru un timp la renovări,la cumpărarea de haine sau de aparatură de orice fel pentru casă. E posibil să ai nevoie de bani pentru un tratament medical.

Horoscopul banilor pentru februarie 2016 – Capricorn

Până la mijlocul lunii februarie,vei întâmpina dificultăți pentru a te menține pe linia de plutire în ce privește banii. Ai norocul să fii ajutată de familie și cunoștințe pentru a depăși cu bine această perioadă. Cele mai multe cheltuieli vor fi făcute pentru casă. În a doua parte a lunii,sunt șanse mari să găsești un job foarte bun,dacă ești de pe acum în căutarea unuia. Dacă ai deja o slujbă de care ești mulțumită,vei avea spor și vei culege roadele muncii tale în următoarele luni.

Horoscopul banilor pentru februarie 2016 – Vărsător  

Vei avea o lună favorabilă obținerii de câștiguri financiare pentru care ai muncit mult. Acest fapt se datorează mai ales celor din jurul tău care-ți încurajează eforturile pe plan profesional. La locul de muncă vei avea parte de provocări și de constrângeri care-ți vor face activitatea anevoioasă. Sârguința și sinceritatea sunt calități care-ți aduc succes.

Horoscopul banilor pentru februarie 2016 – Pești

Stai foarte bine la capitolul câștiguri bănești. Această lună este favorabilă unor schimbări pe plan profesional fie că vei găsi un job mai bine plătit,fie că vei adopta o nouă strategie pentru a avansa. Începi să acorzi o atenție mai mare împlinirii unor vise legate de carieră,la care ai renunțat temporar.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei