Horoscopul banilor pentru luna aprilie 2016 

Ai cheltuit mai mult decât trebuia în luna martie, iar în aprilie trebuie să strângi cureaua sau ai reușit să pui deoparte ceva bani pentru vacanță? Iată ce-ți rezervă horoscopul banilor pentru luna aprilie!

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Berbec

În prima parte a lunii vei scoate mulți bani din cont pentru a face niște plăți pentru facturi,dar și alte cheltuieli neprevăzute,care-ți vor destabiliza bugetul. Acum îți vei da seama de ce este bine să ai mereu niște bani în plus,pentru situații de urgență.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Taur

Te vei întâlni cu niște prieteni care-ți vor face o propunere pentru o colaborare,din care vei avea doar de câștigat,chiar dacă nu pe termen scurt. Încearcă să eviți magazinele,deoarece vei fi atrasă de haine și accesorii,de care deocamdată nu ai nevoie.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Gemeni

Îți vor fi restituiți niște bani pe care i-ai împrumutat cu mult timp în urmă și de care ai uitat. Însă,această sumă de bani va pica cum nu se poate mai bine,deoarece îi vei folosi pentru a plăti avansul unei vacanțe în care-ți dorești demult să mergi.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Rac

Se apropie un eveniment important în viața ta,cum ar fi o nuntă sau un botez,așa că va trebui să-ți spargi pușculița pentru a-ți achiziționa o rochie sau o pereche de pantofi. Însă,aceste cheltuieli vor fi făcute cu zâmbetul pe buze.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Leu

Promovarea mult așteptată va avea loc în curând și odată cu aceasta în conturile tale vor intra și mai mulți bani. Nu uita că în trecut te-ai confruntat cu perioade în care a trebuit să te împrumuți de la prieteni în așteptarea salariului,așadar nu ar fi o idee rea să mai pui și deoparte ceva.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Fecioară

Este cel mai bun moment să faci o investiție pentru termen lung,cum ar fi achiziționarea unui apartament sau a unui teren pentru a construi o casă. Pentru a strânge suma de bani necesară s-ar putea să fii nevoită să apelezi la familie,prieteni sau chiar la o bancă.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Balanță

Frustrările de la locul de muncă se acumulează,iar în final vei considera că este cazul să faci o schimbare în carieră. Chiar dacă vei simți nevoia să accepți prima oportunitate care ți se oferă,calculează bine toate posibilitățile,pentru a nu regreta mai târziu.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Scorpion

Până la sfârșitul lunii nu vei avea probleme financiare,dar asta nu înseamnă că trebuie să arunci cu bani în stânga și în dreapta. Te poți relaxa însă cu o sesiune de cumpărături,deoarece vremea caldă bate la ușă și ai nevoie de câteva mici schimbări în garderobă.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Săgetător

Ai cam exagerat luna trecută și acum vezi consecințele. Rochia nouă de 8 martie,sedința la coafor și cadourile pentru prieteni au fost mai costisitoare decât ți-ai imaginat și a venit timpul să strângi cureaua.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Capricorn

Toate lunile în care ai pus ban pe ban deoparte și ai renunțat la ieșirile în oraș sunt în sfârșit răsplătite. Vei pleca în sfârșit în acea vacanță la care visezi cu ochii deschiși de multă vreme și vei uita de orice restricție,deoarece vei dori doar să te simți bine.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Vărsător

Pentru a face rost de ceva bani în plus,ai putea renunța la unele obiecte personale pe care nu le mai folosești,dar care se vor dovedi utile pentru alții. Așadar,sortează hainele,pantofii sau bijuteriile care-ți încarcă dulapul și du-te cu ele la un târg de profil.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Pești

Este un moment bun să investești banii pe care i-ai economisit,dar cântărește-ți bine opțiunile. Nu apela la speculanți sau la cei care-ți promit câștigiri rapide,ci investește în domenii în care vei primi bani treptat.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "