Horoscopul chinezesc al banilor 2016 

Anul 2016 se află sub semnul Maimuţei de foc. Începe pe 8 februarie 2016 şi se termină pe 27 ianuarie 2017. Este un an agitat, cu mult neprevăzut şi răsturnări incredibile de situaţii. Află ce-ţi rezervă astrele!

Şobolan

Aşteaptă-te la pierderi sau la cheltuieli neprevăzute. Fii atentă la cum îţi gestionezi bugetul.

 

Bivol

Reuşeşti să-ţi gestionezi bine bugetul şi reuşeşti să faci mici investiţii în casă. Unele dintre voi ar putea împrumuta bani unui membru al familiei.

 

Tigru

Poţi să păstrezi echilibrul bugetului,dar cu preţul a numeroase eforturi. Pentru a păstra o situaţie financiară acceptabilă,dă dovadă de prudenţă şi încearcă să previi situaţii neprevăzute.

 

Iepure

Un an excelent pentru a-ţi ameliora situaţia financiară şi pentru a câştiga mai mult. Poţi chiar să faci o investiţie!

 

Dragon

E un an bun ca să-ţi stabilizezi situaţia financiară şi pentru a stăpâni mai bine cheltuielile.

 

Şarpe

Poţi conta pe protecţia astrelor,din punct de vedere financiar. Astfel,vei reuşit să păstrezi un echilibru şi să multiplici intrările de bani în puşculiţă. Pentru unele dintre voi,însă,anul maimuţei poate însemna un eşec din punct de vedere al gestionării bugetului.

 

Cal

Trebuie să-ţi gestionezi finaţele mai cu măsură şi să eviţi cheltuielile inutile. Stabileşte din timp limite de buget,ca să nu le depăşeşti.

 

Capră

Din punct de vedere financiar,este un an bun pentur tine. Îţi vor creşte veniturile iar situaţia financiară ţi se va ameliora. Pentru unele dintre voi,este un an excelent pentru investiţii.

 

Maimuță

Influenţele cosmice îţi vor permite să trăieşti mai bine şi să cunoşti o evoluţie financiară ineresantă. Te simţi sigură pe portofel şi faci cheltuieli care-ţi măresc confortul cotidian.

 

Cocoş

O parte din voi vor veni în ajutorul unui prieten,susţinându-l financiar. Pentru celelalte,veţi vestiona foarte bine bugetul pe tot parcursul anului.

 

Câine

Este un an în care-ţi permiţi să faci cheltuieli care îţi fac plăcere. Ba chiar,cu un pic de efort,poţi face mici investiţii pentru a-ţi îmbunătăţi confortul casnic.

 

Mistreţ

Şi anul acesta vei face eforturi pentru a-ţi redresa situaţia financiară. Dă dovadă de prudenţă în continuare şi gestionează strâns bugetul.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei