Horoscopul chinezesc: anul Maimuței de Foc 

Noul an chinezesc începe la 8 februarie 2016 și se termină în data de 27 ianuarie 2017. Va fi sub semnul maimuței de foc - simbolul neprevăzutului, al observației, al adaptării, al răsturnărilor de situații... Descoperă ce schimbări vor avea loc în viața ta, în lunile ce urmează.

Șobolan

Anul Maimuței îți dă ocazia să stabilești mai ușor prioritățile. Acționezi în armonie cu tine însăți și profiți de ocaziile care se ivesc. Avansezi satisfăcător în proiectele tale. Atenție la cheltuieli! În dragoste,sunt posibile schimbări interesante.

Bivol

Nu te aștepta la lucruri extraordinare în acest an. Traversezi zilele cu optimism. La serviciu,stai în banca ta,pentru a nu atrage invidia. Dacă îți gestionezi bine banii,faci schimbări în casă. În dragoste,cauți înnoirea.

Tigru

Astrele sunt favorabile comunicării și deschiderii sociale. Îți faci noi relații și noi prieteni,ți se dau noi responsabilități. Pe plan financiar,găsești echilibrul,dar după ceva eforturi. Din fericire,sănătatea nu-ți joacă feste – ba chiar rezolvi probleme mai vechi.

Iepure

Este o excelentă perioadă pentru noi oportunități. La muncă,te impui și faci față greutăților. Ai ocazia să-ți ameliorezi situația financiară,ba chiar să faci investiții. În chestiuni de inimă,ești atentă și senzuală. Cu sănătatea stai bine,dacă eviți excesele.

Dragon

Un an foarte bun. Astrele te ajută în numeroase domenii. Ești plină de energie și depășești obstacolele care pot să apară în viața profesională,ba chiar să te perfecționezi în anumite domenii. Reușești să menții echilibrul financiar,de cuplu și emoțional.

Șarpe

Astrele îți sunt favorabile atât în dragoste cât și pe plan profesional – în schimb,nu te protejează de posibile griji financiare și nici de mici necazuri cu sănătatea. La capitolul bani,există șanse să te redresezi,ba chiar să găsești un echilibru mulțumitor!

Cal

Un an excelent,pe toate planurile! Familia este o prioritate. La serviciu,avansezi pas cu pas. Și,dacă gestionezi mai chibzuit finanțele,o mulțime de planuri ți se îndeplinesc. În dragoste și în sănătate,suișuri și coborâșuri – așa că nu te epuiza!

Capră

Astrele te protejează în acest an. Faci față unor momente dificile pe plan familial. La muncă,ți se recunosc meritele și ești susținută de superiori. Ai șansa să-ți mărești veniturile,ba chiar să faci investiții! Cu dragostea stai bine,dar ești solicitată pe plan psihologic.

Maimuță

 Este un an foarte bun în domenii care presupun schimburi,negocieri,muncă de echipă,deplasări. Pentru tine,e perioada perfectă ca să închizi un capitol din viață și să deschizi un altul. Pe plan profesional,e un an propice perfecționărilor. Ai o frumoasă evoluție pe plan financiar,la fel și în viața de cuplu.

Cocoș

Nu e deloc anul tău – lupți din greu să treci linia de sosire. Multe situații neprevăzute îți dau proiectele peste cap. Totuși,te poți baza pe susținerea celor din jur,iar eforturile îți sunt finalmente recompensate. Cu finanțele stai bine,în dragoste ai o cumpănă,dar te redresezi. Te așteptă noi aventuri!

Câine

Un an bun,în general,cu un plus la capitolul dragoste,finanțe și vitalitate. Reușești cam tot ce-ți propui,cuvântul-cheie fiind dialog. Faci mici investiții,iar dragostea îți surâde. Nu uita să-ți cruți energiile!

 Mistreț

Este un an cu bune și cu rele. Ai legături mai strânse cu familia și cu anturajul,îți vezi eforturile recompensate la serviciu. Faci eforturi susținute pentru redresarea situației financiare. În dragoste,multe semne de întrebare – ești indecisă! Relaxează-te,astfel îți vei gestiona mai ușor emoțiile.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei