Horoscopul lunii aprilie 2017 

Luna aprilie va aduce numeroase schimbări în viaţa multor nativi. Dacă unii vor avea de ales în carieră, alţii vor fi puşi în situaţii dificile pe plan amoros, ba chiar ar putea să aibă parte de mari dezamăgiri.

Berbec

Ai tendinţa să o faci pe şeful la muncăşi asta nu te prinde deloc. Oricât ai încerca să arăţi că eşti cel mai bun şi că vrei să progresezi,în luna aprilie trebuie să îţi temperezi pornirile dacă nu vrei să îţi enervezi şeful sau să fii dat afară. La capitolul dragoste,în aprilie vei avea ocazia să cunoşti oameni noi,să ieşi mai des şi să te faci plăcut celor din jur. Nici la sănătate nu stai rău căci doar o banală răceală te mai poate afecta.

Taur

Ştii că se apropie vara aşa că munceşti foatre mult pentru visele tale. În aprilie,vei trage din greu ca să obţii mai mulţi bani,dar ai grijă cu sănătatea. Banii vor veni la începutul verii,însă în aprilie vei avea primele semne de dureri. Se poate să ai probleme digestive sau să îţi fie afectat sistemul nervos. Încearcă să faci pauză,din când în când,şi nu te neglija! Pe plan amoros,sufletul pereche îţi este departe,dar ai siguranţa că te aşteaptă. Dacă eşti la mii de kilometri depărtare,dorul de casă te va face să te întorci cât mai repede.

Gemeni

Luna aprilie îţi va aduce un noroc mare la bani. E posibil să câştigi un premiu sau să primeşti o donaţie. Oricum ar fi,un ban în plus nu îţi strică niciodată. La capitolul sănătate,ai grijă la răceli şi nu te lua după temperaturile înşelătoare de afară. Dragostea pluteşte în aer pentru tine toată luna aprilie,căci partenerul de viaţă e topit după tine şi te răsfaţă cu cele mai frumoase cadouri. E posibil să îţi oficializezi relaţia şi să treci la un alt nivel. Poate o viaţă de familie.

Rac

Trebuie să faci nişteschimbăriradicale în viaţa ta. Fie că îţi schimbi locul de muncă sau îţi cumperi o nouă locuinţă,totul e să te simţi confortabil. Trecutul încă te mai urmăreşte şi trebuie să scapi de orice lucru neplăcut care îţi provoacă tristeţe. Ai foarte mare grijă de sănătatea ta,căci ai trecut prin clipe dificile încă de la începutul anului şi e posibil să suferi de o depresie. Dacă te confrunţi cu o problemă,nu ezita să vorbeşti cu familia şi cu cei din jurul tău.

Leu

Şi în luna aprilie te plângi că nu ai bani. Ai face orice să câştigi mai mult,să îţi dublezi veniturile,dar nu ştii încotro să o apuci. Încearcă să fii mai responsabil cu banii,să fii mai econom şi să pui ceva deoparte. În vară,te vor aştepta câteva cheltuieli,fie ele preconizate sau neprevăzute. Ai grijă de sănătate şi renunţă la excese precum fumat,alcool sau alimente nesănătoare. Ai putea să ai ceva probleme cu colesterolul aşa că încearcă,măcar o săptămână,să ţii o dietă cu fructe şi legume. Pe plan amoros,sentimentele pe care le ai nu îţi sunt împărtăşite,din nefericire. Dacă vezi că nu are rost,nu insista. Pune te pe tine pe primul loc.

Fecioară

Luna aprilie te va face să munceşti mai mult la serviciu,aşa că ai mare grijă la nivelul destres. Lucrurile te vor da peste cap,dar nu trebuie să renunţi. Încearcă să îţi păstrezi organizarea şi păstrează ţi calmul în orice situaţie. În dragoste,ai putea avea câteva probleme cu partenerul,câteva certuri sau mici discuţii care te vor pune pe gânduri. Acordaţi vă un răgaz. Poate timpul va şti cel mai bine să lămurească lucrurile.

Balanţă

Nu te avânta să investeşti în nimic în luna aprilie căci s ar putea să ai parte de ghinion. Fii mai rezervat în ceea ce priveşte familia,dar mai ales,prietenii de lângă tine,care ar putea să nu fie cele mai de încredere persoane. Ai grijă la tot ce dezvălui şi despre cine vorbeşti,căci orice afirmaţie se poate întoarce împotriva ta.

Scorpion

Nu insista cu relaţiile toxice,care nu merg. În luna aprilie ai face bine să pui punct unor capitole din viaţa ta pe care nu ai avut curajul să le închizi până acum. Orice suferinţă îţi poate afecta organismul în aşa fel încât să ai parte de insomnii sau tulburări emoţionale. Luna aprilie petrece o singur,încearcând să faci ceea ce îţi place pictează,desenează sau citeşte o carte bună. Vei veedea că rănile ţi se vor vindeca după un timp.

Săgetător

Ai noroc în carieră şi ai parte numai de succes. E posibil să avansezi sau să primeşti o mărire de salariu în luna aprilie. Fii muncitor şi vei vedea că roadele muncii tale nu vor întârzia să  apară. Nici la capitolul sănătate nu o duci rău! Eşti sănătos tun şi nu vei fi nevoit să iei prea multe medicamente.

Capricorn

Durerile de cap îşi vor face simţită prezenţa în luna aprilie. E posibil să ai migrene care să îţi afecteze somnul şi liniştea. Mergi la un medic şi încearcă să te relaxezi cu ajutorul naturistelor. Din cauza durerilor,nu vei reuşi să te concentrezi nici la muncă,aşa că luna aprilie nu îţi va aduce mari satisfacţii. Totuşi,familia rămâne pe primul plan în viaţa ta.

Vărsător

Eşti energic şi simţi că a venit cu adevărat primăvara. Luna aprilie îţi poate aduce o călătorie neaşteptată,într o destinaţie exotică sau cel puţin nemaiîntâlnită. Eşti o persoană curajoasă şi spui da tuturor provocărilor care apar. Fii foarte atent la drumuri,căci ar putea să apară accidente neprevăzute.

Peşti

Nu stai locului nicio clipă în casă. În aprilie vei simţi nevoia să faci câteva renovări,fie că e vorba de decor sau pur şi simplu de o garderobă. Ai grijă cum îţi vei cheltui banii,căci în vară vei avea nevoie de ei. Fii foarte atent şi la partenerul din viaţa ta,căci s ar putea să îţi ascundă unele lucruri şi să nu îţi dai seama. Fii cu ochii în patru la orice şi bucură te mai mult de soarele primăvăratic. Îţi face bine la oase.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei