Horoscopul sănătății pentru luna februarie 2016 

Intrăm în curând în ultima lună de iarnă calendaristică și trebuie să vedem cu ce afecțiuni te-ai putea confrunta în perioada următoare. Află ce-ți rezervă horoscopul sănătății pentru luna februarie!

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Berbec

Suntem încă în sezonul virozelor,așa că este bine să ai cât mai multă grijă de tine. Odihnește-te îndeajuns,nu sta în frig și consumă cât mai multe fructe,în special cele bogate în vitamina C,și răcelile te vor ocoli.

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Taur

După sărbători ai avut o perioadă foarte grea în care stresul și-a spus cuvântul. Din acest motiv te simți tot timpul obosită și vrei să ajungi cât mai repede acasă. Ai sărit peste mese destul de des,așa că să nu te miri dacă te vei confrunta des de dureri de stomac.

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Gemeni

Dacă până acum ai fost obișnuită să duci boala pe picioare,situația s-a schimbat. Nu ar fi o idee rea să mergi și să-ți faci un control medical mai serios,mai ales dacă la tine în familie mulți membri au afecțiuni care se pot moșteni genetic. Nu uita că este mai bine să previi,decât să tratezi.

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Rac

Pui mare preț pe sănătatea ta și nu neglijezi niciun simptom,oricât de mărunt ar părea. Totuși,ai grijă să nu cazi în extrema cealaltă și să încerci să te tratezi pentru boli inexistente. Ai grijă mai mult de sănătatea ta psihică,decât de cea fizică și moralul ți se va îmbunătăți.

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Leu

Astrele te protejează în această lună,așadar sunt șanse mici să ai o problemă majoră de sănătate. Totuși,nu uita să iei masa la ore fixe,să introduci în alimentație cât mai multe fructe,legume și alimente sărace în calorii și să faci cât mai multă mișcare.

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Fecioară

Dacă suferi de vreo afecțiune și ai tot evitat să începi tratamentul,februarie este luna cea mai potrivită,deoarece vei avea toate șansele să te vindeci. Respectă cu strictețe ce ai de făcut,ia pastilele la ore fixe și nu te abate de la regimul alimentar.

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Balanță

În această lună ești predispusă la accidente,așadar pășește cu grijă și nu te grăbi să traversezi fără să te asiguri. Cele mai sensibile zile sunt cele de la sfârșitul lunii și nu ar fi o idee rea să te  însoțească cineva în această perioadă.

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Scorpion

Încearcă să nu faci excese alimentare,deoarece efectele adverse nu se vor lăsa așteptate. Kilogramele în plus,creșterea colesterolului și indigestiile s-ar putea să devină cât de curând realitate dacă nu te alimentezi sănătos și nu renunți la mesele din oraș.

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Săgetător

Oboseala acumulată începe să-și spună cuvântul și te vei confrunta cu o stare generală proasptă. Contrar așteptărilor nu te vei putea odihni și riști să te confrunți cu probleme mari de concentrare,care-ți vor afecta și îndeplinirea responsabilităților la locul de muncă.

Horoscopul sănătății pentru luna februarie Capricorn

Îți place să ai grijă de tine și încerci să adopți un stil de viață cât mai sănătos. Chiar și așa trebuie să ai grijă la eventualele afecțiuni provocate de moștenirea genetică. Este bine să ceri sfatul unui medic specialist și să te programezi la controlul periodic,mai ales dacă vrei să suprinzi o boală încă de la debutul ei.

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Vărsător

S-ar putea să ai probleme care țin de sfera O.R.L și asta pentru că ai o anumită sesnsibilitate în această zonă,vulnerabilă mai ales în perioada sezonului rece. Nu uita de căciulă și fular atunci când ieși afară și evită băuturile reci sau trecerile bruște de la rece la cald.

Horoscopul sănătății pentru luna februarie. Pești

Evită să iei medicamente după ureche,fără să ceri sfatul unui medic,fie că este vorba de pastile pentru anumite afecțiuni sau simple vitamine sau alte suplimente. Riști ca organismul tău să devină imune la ele și să nu mai poți trata anumite boli din cauza rezistenței virusurilor sau a bacteriilor.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "