Horoscopul săptămânii 10 - 16 martie 2017 

Află ce-ți prezic astrele în week-end și în următoarea perioadă. 

Berbec

 
Săptămâna care urmează poate semnifica o promovare profesională,o eliberare de acuzații pentru cei implicați în procese cu iz penal,o scoatere de sub urmărire penală,o angajare în proiecte sociale de anvergură sau pur și simplu o intervenție chirurgicală în regim de urgență,finalizată cu succes. Ceea ce doresc se poate realiza,dar cu chibzuială și luând aminte la tot ceea ce s-a negociat până în acel moment și pot semna contractul.
 

Taur

 
Săptămâna poate vorbi despre o reașezare a valorilor în planul credinței,cu o recunoaștere deschisă a lui Dumnezeu. Mai poate fi vorba și de teama unor nativi Taur vis-a-vis de obținerea unui împrumut pentru achiziția unui apartament sau pentru începerea construcției unei case. Este și o perioadă de speranțe,de bătut în cuie proiecte,de implicare în acțiuni cu caracter social care îi ajută se se regăsească pe sine în tot ceea ce fac.
 

Gemeni 

 
Acești nativi își descoperă talentul de lider deoarece oamenii vor răspunde cerințelor și îi vor urma instinctiv. Dar poziția mai arată și că adesea obiectivele și energiile lor sunt îndreptate spre aspectele spirituale. Totuși le sugerez să evite visarea pentru că le diminuează drastic spiritul practic. Există un complex de putere în joc,un complex pe care Gemenii trebuie să îl canalizeze constructiv fără a forța lucrurile,chiar dacă ei sunt foarte deciși și competitivi.
 

Rac 

 
La acești nativi vorbim despre profesie,că vorbim despre copii,despre implicare socială sau despre ceea ce își doresc din sau de la carieră,lupta pentru păstrarea poziției,discuții și negocieri pe contracte așteptate de toată lumea,totul îmbrăcat într-o comunicare foarte bună generată de încrederea pe care o au în ceea ce fac. Sunt convinși că fac un lucru bun pentru ei și pentru ceilalți. Trebuie să păstreze echilibrul bugetului și nu vor avea probleme în săptămânile care vor urma.
 

Leu

 
Săptămâna anunță schimbări profunde,cu atât mai interesante cu cât ele nu sunt la vedere ci se produc în interiorul lor. Vor începe prin a-și accepta colegii,relația pe care o presupune postul pe care îl ocupă,vor da dovadă că știu ce au de făcut. Financiar,o turnură neașteptată,în sensul unei investiții minime,le poate aduce avantaje mult timp de acum înainte. Tinerii se pot plânge de dureri de cap și atunci sfăuiesc un control la rinichi.
 

Fecioară

 
Sunteți tentați,de exemplu,să investiți în renovări,în schimbarea unor electrocasnice mari pe care doar ce le-au schimbat în toamnă,în refacerea instalației de încălzire sau schimbarea centralei termice. Comunicarea cu oamenii din subordine va fi esențială și,de asemenea,de modul în care știu să atragă și să discute contracte. Jocul financiar este determinat și se circumscrie unor insatisfacții interioare care își au rădăcinile într-o copilărie și adolescență plină de lipsuri.
 

Zodia norocoasă:Balanță 

 
Pentru acești nativi va fi o săptămână foarte interesantă,cu un debut excelent și un parcurs la fel de bun. Vizate sunt domeniile care țin de bani,de muncă,de sănătate dar și de familie și de iubire sau de copii și de creativitate. Relațiile cu colegii de serviciu este foarte importantă acum,deoarece pot demonstra că știu să fie atenți la problemele celui de alături.
 

Scopion 

 
Nu îi plac lucrurile mărunte,el vrea acțiuni de anvergură,lucruri mărețe,despre care să vorbească lumea. În bine sau în rău,depinde de unde privim. Au nevoie de oameni care să le deschidă drumul în viață,au nevoie de prieteni pe care el îi alege după criterii numai de el știute. Banii vin și pleacă în funcție de ingerințele imediate. Posibile cheltuieli cu copiii,meditații,cărți,excursii,dar și pentru problemele de sănătate ale unui părinte.
 

Săgetător

 
Este important să-și stabilească prioritățile,programul de lucru și obligațiile familiale,cei care au familie,și în același timp să-și aproximeze și timpul dedicat fiecărei misiuni pe care și-o asumă. Încrederea în sine este mai puternică și îi motivează atunci când totul este organizat și planificat așa cum își propun. Singurul element vulnerabil rămâne munca alături de colegi și de aceea îi sfătuiesc să se achite la timp de sarcinile pe care le primesc sau și le asumă,ceea ce le va aduce o notă specifică și bugetului personal.
 

Capricorn 

 
Săptămâna debutează cu o acumulare masivă de energie interioară și cu dorința puternică de a se afirma,totul într-un mod agresiv care nu le este tipic. Dacă nu se exteriorizează această energie va duce la frustrare,furie și conflict. Profesional,vor avea ocazia să-și transforme visele în realitate,prin exploatarea talentelor native.  Din punct de vedere financiar,neatenția ar putea acumula datorii inutile pentru cine știe ce ispită. Cu toate acestea,apar și o serie de oportunități financiare.
  

Vărsător 

 
Un nou impuls pentru un nou proiect profesional și pentru inițierea unei noi relații. Toate acestea se vor manifesta prin accente în crescendo până când vor face pasul spre ceea ce își doresc. De asemenea,un accent important va cădea și pe latura financiară. Important est,că săptămâna aceasta le va fi mai ușor să-și exprime identitatea și să fie ei însuși. Vor fi extrem de preocupați de obiectivele pe termen lung. Este timpul să tragă o linie și să contabilizeze tot ce a realizat până acum ca să poată merge mai departe.
 

Pești 

 
Vor trebui să socializeze mai mult pentru a diminua stresul din relațiile lor și să le armonizeze. Au oportunitatea de a-și materializa visele și asta ar trebui să îi facă mai atenți dar și mai transparenți în relațiile cu cei din jur. Dacă săptămâna  debutează cu o stare de lentoare,tipică acestor semne,foarte repede vor găsi motivația care să-i ranforsese cu energie și să se apuce de muncă. Este foarte important să aibă o preocupare care să îi motiveze. Simt nevoia de a experimenta speculațiile financiare,dar trebuie să se abțină.
 
 
 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei