Horoscopul săptămânii 12-18 mai 2017 

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Sunteți capabile de gesturi nebuneşti,doamnelor,doar ca să demonstrați ce simțiți. Sunteți femeia de succes pe care toată lumea vrea să o scoată la cină și să o sufoce cu atenţii. Genul de om pentru care companiile sau instituţiile se luptă pentru a-l angaja şi a-l promova. Vă sugerez să fiți atente la comunicare,dacă vreți ca bunăstarea financiară să dea roade. Posibil conflict cu o amică,pentru banii pe care i-ați dat cu împrumut şi nu i-ați mai primit înapoi.

Taur

Dragostea este cea care ne face mai buni,aşa se spune-nu uitați acest lucru. Respirați profund şi închideți ochii,apoi priviți în jur. E posibil să vă gestionați prost energia şi de aici problemele. Nu intrați în panică,deoarece sunteți apreciate pentru ceea ce faceți,nu pentru altceva. Încercați să vă detaşați şi să urmăriți cum se construieşte proiectul pe care vi l-ați propus,atunci veți avea perspectiva reală. Posibile discuţii în familie pentru modul în care înţelegeți să vă administrați veniturile.      

Gemeni

E posibil ca întâlnirea cu prietenele să vă îmbunătăţească şi viaţa sentimentală,pentru că aveți şansa să întâlniți persoana perfectă pentru voi. La urma urmei,cele mai bune prietene sunt şi cele mai bune aliate atunci când este vorba de întâlnirea cu o persoana potrivită. Apoi,pentru că v-ați pus în cap să demonstrați de ce sunteți capabile şi cum creativitatea voastră este proverbială,sunt convinsă că veți face faţă provocărilor.

Rac

Dacă aveți vreo discuţie cu şeful,faceţi în aşa fel încât să nu adânciţi conflictul,bombănind cine ştie ce lucruri care pot fi interpretate. Fiți invizibile! În dragoste,totul este să fiți femeia potrivită la locul potrivit în momentul potrivit,când apare omul pe care-l căutați de-o viață. Încercaţi să vă sincronizaţi cu colegii,iar cu şefii evitaţi discuţiile de orice fel.

Leu

Sunteți romantice atunci când aveți ocazia să demonstrați ceea ce puteți,când dați dovadă de gesturi menite să vă exalte nu doar imaginația ci și creativitatea. Găsiți întotdeauna acel ceva special,prin care să vă arătați dragostea persoanei iubite. Unul din lucrurile care vă preocupă,la muncă și în familie,este perfecționarea continuă.

Fecioară

Ar trebui să vă conservați energia pentru propriile proiecte. Simțiți nevoia de a exercita un anumit control asupra partenerului. Înainte de a înţelege că ați cheltuit prea multă energie,încercați să schimbați o situație asupra căreia oricum nu aveați nicio putere. Dacă vi se cere să faceți ore suplimentare,să nu spuneți nu,deoarece vă va prinde bine o zi,două de relaş. Urmează o perioada deloc favorabilă perspectivelor financiare.

Balanță

Simțiți nevoia să dați un sens la tot ceea ce faceți şi vă chinuiți de ceva vreme să puneți în practică ce gândiți. Profesional însă,va trebui să vă concentrați pe calitatea relaţiilor de muncă. Deci,este bine să verificați cum vă descurcați cu rutina cotidiană,dacă vă nemulţumeşte ceva,dacă există rivalități care ar trebui eliminate sau tensiuni pe care le întreţine cineva intenţionat.

Scorpion

Un nou proiect profesional,un alt loc de muncă,mai bun,o nouă fază a relației,un nou plan pentru asigurările de sănătate-indiferent ce gândiți să faceți,acum este momentul să o faceți. Dacă nu ați ştiut cum să vă demonstrați iubirea sau nu ați ştiut să v-o apărați,iată că acum veți fi în stare să găsiți o cale. Şi veți face prima mutare. Începutul lunii mai este momentul potrivit pentru a trece relaţia într-o altă fază.

Săgetător

Dacă simțiți imboldul de a intra într-o relaţie romantică,eu vă spun să vă abţineți şi să faceți altceva. Profesional,echipa vă va ajuta să vă duceți planurile la îndeplinire. Dacă primiți vreo sarcina mai deosebită,nu vă sfiiți să cereți ajutorul colegilor,pentru că munca de echipă este adevărat leac. Pe plan financiar,nu munciți fără să crâcniți şi strângeți din dinţi. Vă sfătuiesc să vă păstrați calmul.

Capricorn

Ați obosit să tot aşteptați ca persoana la care vă gândiți să dea un semn că înţelege semnalele voastre. Ei bine,este momentul să deveniți un pic mai vizibilă,să încercați să faceți ceva mai mult decât să aşteptați momentul prielnic. Multă lume se întreabă care este secretul succesului dumneavoastră profesional. Vă spun eu,ca să nu vă mai chinuiți:perseverenţa şi consecvenţa.

Vărsător

Este momentul să înţelegeți,şi cei din jur la fel,că dispuneți de energia necesară care să uşureze munca celor care nu reuşesc să ţină pasul cu dumneavoastră. Persoane pe care până acum nu le-ați remarcat vă stârnesc acum interesul. Problema este dacă și ele simt același lucru?

Pești

Este posibil să vă aflați într-un loc care vă inspiră să luați decizii sentimentale,că astea sunt în prim plan. Dacă ați avut vise ciudate și nu v-ați odihit cum trebuie,totul ar putea să ia o întorsătură neașteptată care ar putea face ca relația să nu fie deloc ceea ce pare. Resuscitați-o! Dacă nu vă iese din prima ce vreți să faceți,nu intrați în panică. Banii nici nu vor spori,dar nici nu vor scădea. Vor lipsi însă oportunitățile.

Astrograma săptămânii

„Vă rog să îmi spuneți ce-mi rezervă astrele pe plan sentimental și profesional,în perioada care urmează.”-Ramona Barbu,25 noiembrie 1989,Bârlad,ora 20.00

O Săgetătoare cu Ascendentul în Rac-  aș spune că întrebările dumneavoastră se învârt în jurul ideii de relație. Cu Soarele în Casa iubirii,aș spune că vă bate prea repede inima pentru fiecare persoană care vă place. Schimbați tactica.Oricum,în plan relațional ar putea să se urnească ceva,pe la sfârșitul lunii octombrie. În plan profesional,aveți o susținere astrală foarte bună pentru a face schimbările pe care le vreți. E drept că așteptați de ceva timp,dar vine și vremea dumneavoastră,așa că nu vă pripiți! Cadrul pare nițel cam volatil până după 25 mai,apoi veți intra în linie dreaptă:veți promova la locul de muncă,iar dacă nu aveți unul,veți găsi un serviciu nu bun,ci foarte bun. Dacă vreți să schimbați locul de muncă,până târziu în toamnă o puteți face fără probleme. Nu scăpați din vedere componenta spirituală,cu alte cuvinte rugați-vă!

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei