Horoscopul săptămânii 13-19 aprilie 2018 

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada care urmează!

Berbec

Vă sfătuiesc să aveți grijă, pentru că vătămările și arsurile sunt foarte probabile. Puneți accentul  pe îngrijirea pielii, utilizând produse de hidratare. Starea financiară se îmbunătățește vizibil, de la o zi la alta, iar în această perioadă, banii vor fi primiți în mod regulat și numărul lor va crește. Cheltuielile vor fi puține, iar toate sunt previzibile și rezonabile.

Taur

Nu exagerați cu nimic în privința alimentației! În scopuri cosmetice, probabil că merită să repetați unele procedee despre care știți că v-au priit. Financiar, deși nu veți excela în câștiguri, aveți șansa de a stabili contacte cu oamenii potriviți. Nu este cel mai bun moment pentru schimbări radicale la serviciu, dar e favorabil pentru o muncă stabilă și familiară.

Gemeni

Veți traversa conflicte legate de finanțe sau vin întrebări despre viitorul copiilor voștri. În orice caz, atâta timp cât astrul care vă guvernează e retrograd, nu este potrivită luarea deciziilor finale, ci trebuie să mai așteptați. După aceea, o să puteți raționa și acționa. De la zi la zi, vă veți anima, iar la întâlnirile cu prietenii veți povesti despre planurile de viitor.

Rac

Vor fi bucurii, însă vor exista și costuri ori dorințe nerealizate. Particularitatea este că ambele sunt reprezentate în număr egal. Activitatea profesională va fi destul de susținută. Pe drumul spre atingerea obiectivului dorit, o să vă confruntați cu o serie de obstacole. Va fi necesar să schimbați ceva și s-ar putea să existe dispute serioase cu partenerul.

Leu

Cercul de comunicare se va extinde considerabil. Veți întâlni prieteni adevărați cu care vă simțiți uniți nu numai prin viziunile comune asupra vieții, ci și prin visele comune de viitor. Împreună puteți să discutați planuri și noutăți sau să exersați o limbă străină. Aveți grijă de voi și preveniți proactiv bolile cronice. Atenție când călătoriți, până pe 15 aprilie.

Fecioară

Vă recomand un control strict asupra cheltuielilor, cel puțin până pe 15 aprilie. Altfel, riscați ca lucrurile achiziționate să fie inutile ori să aibă un defect. Această perioadă este periculoasă și pentru acelea ale căror activități sunt legate de finanțe. Vă sfătuiesc să fiți mai atente la lucrări și să evitați riscurile financiare. Puteți cheltui banii pentru copii sau pentru cei dragi.

Balanță

Potențialul vostru energetic este scăzut, iar atmosfera tensionată a săptămânii nu contribuie la bunăstarea voastră. Încercați să vă calmați și să vă amintiți că această perioadă va trece în curând, dar că nu veți aduce sănătatea înapoi. Acordați atenție articulațiilor și sistemului osos, căci acum sunt vulnerabile.

Scorpion

Relațiile de iubire pot fi confuze sau va fi dificil să vă înțelegeți sentimentele. Nu există motive pentru a vă panica, doar cu excepția acelora care se află în imaginația voastră. Dacă v-ați îndrăgostit într-adevăr și ați devenit foarte sensibile în același timp, nu vă temeți să credeți că visele se mai și împlinesc uneori.

Săgetător

Nativele care au copii traversează tensiuni în relația cu ei și trebuie să nu reacționeze impulsiv, indiferent de modul în care le provoacă odraslele lor. Medical, este timpul să renunțați la obiceiurile proaste. Nu supraîncărcați ficatul! Financiar, cheltuielile corespunzătoare vă vor ajuta să vă concentrați pe obiectivele principale ale vieții.

Capricorn

Este o săptămână bună pentru a petrece mai mult timp cu copiii sau pentru a vă ocupa de problemele lor. Dacă au dificultăți, provin din capriciile lor și din rebeliunile adolescenței. În relațiile afective, evitați să aveți secrete, pentru că nu-i exclus să iasă la suprafață. Dacă se întâmplă asta, legăturile cu cei care vă sunt dragi se pot deteriora.

Vărsător

Veți avea admiratori cu care puteți vă veți putea petrece timpul fără griji și într-un mod plăcut.Vă lăsați purtate de jocul dragostei, de flirt și de cochetării. Veți putea zburda din floare în floare și nu va exista o legătură pe termen lung decât dacă întâlniți pe cineva care vă interesează în mod practic.

Pești

Potențialul energetic este scăzut, iar nervozitatea și iritabilitatea vor duce la sentimente frecvente de oboseală. Utilizați orice ocazie pentru relaxare sau chiar planificați o călătorie. Va trebui să acordați mai multă atenție sănătății. Dacă există boli ale tractului gastrointestinal, încercați să adoptați o dietă adecvată.

Astrograma săptămânii


„Aș dori să știu dacă venirea mea pe lume a fost o întâmplare sau nu, dacă mai e posibil să găsesc un bărbat potrivit.” – Anca-Diana, născută pe 1 septembrie 1967, la ora 1.00, în București.
 
Nimic nu e întâmplător, cu atât mai mult nașterea, căci fiecare are o misiune de îndeplinit și niște lecții de învățat. Ești nativă Fecioară, cu Ascendent in Rac, cu o mare concentrare energetică pe semnele de Pamânt și îndreptată mai mult spre propriul interior și mediul imediat apropiat decât pe problemele din viața socială. Cât despre bărbați, nu prea te pricepi să atragi partenii potriviți, pentru că ești mult prea prudentă și dorești exagerat de multă stabilitate, statut, seriozitate. Asta nu înseamnă că nu îți este teamă de singurătate. Nu există însă obstrucții pe casa parteneriatelor, ci doar propriile priorități și atitudini, doar limitele pe care ți le impui.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "