Horoscopul săptămânii 13 - 19 octombrie 2017 

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Va fi o săptămână activă din punct de vedere profesional. Casa a șaptea pune accentul pe ideea de dăruire, dar și pe aceea de a ştii cum să primeşti. Putem vorbi acum despre dragoste, despre muncă, familie sau prieteni. Jupiter îşi dă girul pentru ca aceste relații să crească și să-şi păstreze longevitatea.

Taur

Va fi o săptămână plină de iubire. Au muncit foarte mult şi au făcut paşi serioşi în dezvoltarea lor profesională. Chiar dacă atenţia pentru carieră rămâne constantă, accentul va cădea totuși mai mult pe problemele personale. Săptămâna aceasta, mai mult de jumătate din planete se află în Casa a 7-a, deci vor avea şansa să fie prezentate oamenilor cu iniţiativă şi cu bani.

Gemeni

Vor avea o săptămână norocoasă, bogată în romantism. Cariera lor va fi stabilă, astfel încât să-şi poată permite să-şi folosească energia în chestiuni personale acum. Finanțele lor vor fi stabile, însă nu vor avea parte de câștiguri majore. Dacă nu sar calul în ceea ce priveşte cheltuielile, ar trebui să le fie bine. Vor avea multe oportunități de socializare.

Rac

Se pot confrunta cu provocări din cauza regulilor impuse de Saturn. Vor vedea mai târziu oportunitățile de creștere care au însoţit eforturile lor. Cele mai grele lecții sunt adesea cele mai pline de satisfacții personale, iar acest lucru le va fi dezvăluit când domnia lui Saturn în Casa a 6-a va fi încheiată, pe 31 decembrie.

Leu

Au învățat în ultimul timp să asculte și să aibă răbdare cu ceilalţi. Acest lucru le-a ajutat să se maturizeze. Săptămâna aceasta se vor adapta noilor influxuri astrale, care pot lua diferite forme în plan material. Dacă s-au gândit la extinderea familiei, acest lucru este posibil în anul următor. Aceasta poate implica naşterea unui copil sau un animal de companie.

Fecioară

Lucrurile vor începe să se mişte într-o direcţie sau alta în funcţie de tema natală a fiecăreia dintre native. Venus a intrat în casa stăpânită de ea și pot profita de această ocazie pentru a-şi manifesta iubirea de sine. Se văd ca o operă de artă, ceea ce le exaltă vanitatea, dar ritmul auto-îmbunătățirii este unul extraordinar. Este momentul să se reevalueze pe sine.

Balanță

Continuă să meargă pe această cale plină de noroc. Cu toate acestea, energia se va schimba, vor fi foarte atente la ele însele, dar şi la cum îi pot ajuta pe alții. Încrederea în forțele proprii le va da posibilitatea de a-i ajuta pe cei din jurul lor. În timp ce se pot împotrivi planului material, preferându-l întotdeauna pe cel spiritual, nativele Balanţa se vor echilibra mereu.

Scorpion

Orice problemă rămasă nerezolvată va fi repusă pe tapet. Pentru ele Jupiter este planeta norocului, a spiritualităţii. Creșterea și extinderea propriei identități pe parcursul ultimului an s-au datorat, în parte, lui Jupiter, care face ca trecerea sa prin fiecare Casă a horoscopului să închidă un ciclu de 12 ani. Cea mai importantă lecţie este să se iubească pe sine.

Săgetător

În această săptămână le va fi testată răbdarea. Au avut un an plin, cu mai multe responsabilități, dar vor fi nevoite să mai aștepte pentru a vedea roadele muncii lor până anul viitor. Soarele va avea o influență puternică asupra lor. Acum se vor alege apele, legat de un prieten care doar părea să le fie de ajutor. Asta ar putea duce la încheierea relaţiei.

Capricorn

Pot apărea persoane în viața lor a căror intenție să fie discutabilă. Vor afla adevăratele lor motive și vor fi nevoite să ia o decizie. În timp ce relațiea dinamică dintre Uranus și Jupiter poate provoca inițial o stare de tensiune, conjuncția vine să elimine distanța dintre nativele în zodia Capricorn și o anumită persoană, ceea ce va îmbunătăți într-un final relația.

Vărsător

Dacă sunt într-o relație romantică, atunci să facă ceva frumos şi original pentru partenerul lor. Acest lucru nu trebuie să implice nepărat cheltuieli materiale, dar poate fi, pur și simplu, ceva original, care le face viața mai frumoasă. Venus în Balanță încurajează căutarea unui echilibru prin bunătate în relațiile cu cei din jur. Dacă sunt singure, 14 octombrie este o zi minunată pentru o întâlnire de destin.

Pești

Este o perioadă care le predispune la frici și incertitudini. Săptămâna aceasta, nativele în zodia Pești vor înota în ape necunoscute. S-ar putea să simtă brusc nevoia de a călători. Au poftă de libertate și de a se exprima pe sine. E posibil să-și dorescă să se întoarcă la școală, să învățe ceva nou, să studieze sau să meargă în locuri în care n-au mai fost până acum.

Astrograma săptămânii

 „Aș dori să știu ce-i rezervă astrele fiicei mele în plan profesional, în privința sănătății, și dacă va avea copii.“ – Diana Valentina, născută pe 2 decembrie 1982, la ora 21.40, în București

O Săgetătoare cu Ascendentul în Leu. Predispozițiile native sugerează o serie de probleme ginecologice și noduli la sân, care se pot rezolva. De asemenea sunt posibile tulburări glandulare, dar și de metabolism, ceea ce vizează absorbția elementelor nutritive la nivel intestinal și o problemă de asimilare a mineralelor și vitaminelor. În plan profesional, se pare că lucrurile se așază începând din această lună. Din a doua parte a lunii octombrie, dacă este vorba despre o intervenție chirurgicală aș sfătui-o s-o facă în intervalul 13-19 octombrie. Luna Nouă din 19 octombrie îi poate aduce o oportunitate care ține foarte mult de comunicare. În ceea ce privește copiii, nu cred să vină prea curând, pentru că trebuie să-și asume mai întâi partea relațională – dar va avea copii.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "