Horoscopul săptămânii 14-20 aprilie 2017 

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Nativele pot afla că au fost ţinta unor înşelătorii,că li s-a înscenat ceva pentru a se dovedi că nu sunt atente sau că au fost păcălite în privința unei sume de bani. Ziua de marți le poate aduce o serie de oportunităţi. Totul va ţine de modul în care ştiu să aleagă. Profesional,sunt avantajate. Lucrurile vin într-o cascadă de fapte şi au energia necesară să le rezolve într-o manieră proprie.

Taur

Sensibilitatea lor funcţionează într-o simbioză perfectă cu pragmatismul,mai ales în privința banilor. Zilele de 14 şi 15 aprilie le pot aduce,din acest punct de vedere,o confruntare cu necesităţile reale ale vieţii de fiecare zi,dar şi cu o serie de chletuieli care vin pe nepusă masă şi le obligă să scoată din buzunar mai mult decât ar fi crezut. Pentru cele tinere,dragostea ar trebui să le ridice mingea le fileu şi să le transforme în cei mai fericiţi oameni.

Gemeni

Nu pun la suflet lucrurile care le deranjează pe moment,ignoră ceea ce pe altele le sperie şi fac doar ceea ce le spune instinctul. Fiecare zi este o nouă experienţă pentru ele. Degajate şi deschise la experienţe noi,nu se vor da în lături să intre în tot felul de combinaţii. Cu nonşalanţa tipică,nu vor lua decât ceea ce le interesează. Se bucură de încredere şi de apreciere,iar creativitatea le este răsplătită pe măsură.

Rac

Mintea lor funcţionează asemenea unui computer performant. Afectiv,lucrurile stau puţin diferit,pentru că o relaţie cu un nativ Rac stârneşte controverse şi aversiuni. Se vor muta cu partenerul,vor fi de acord cu ceea ce-şi dorește acesta. Relația poate întâmpina probleme din cauza neadaptării,a tentativelor repetate de a se conforma unui şablon care nu le este tipic-şi de aici,conflictele.

Leu

În general,lucrurile merg din ce în ce mai bine şi pentru nativele Leu,mai ales dacă se pune problema comunicării. Problemele se regăsesc în latura financiară,care le dă insomnii. Nu pot evita cheltuielile neprevăzute cu unul din copii. Posibile cheltuieli şi pentru casă,pentru achiziţionarea sau repararea unui bun electrocasnic care s-a defectat. Se pot confrunta cu dureri de spate,articulare,de stomac.

Fecioară

Trebuie să fie atente,mai ales în cuplu! Îşi asigură un loc călduţ printr-o relaţie,dar la un moment dat nu mai ştiu cum s-o ducă mai departe şi,fără să-şi dea seama,îşi împing partenerii în brațele altor femei. Pentru ele,dragostea înseamnă totul sau nimic. De aici,o întreagă avalanșă de reproşuri,pentru că vor să cunoască mecanismul greşelii pentru a nu cădea în aceeaşi capcană.

Balanță

Sunt probleme care nu dispar de azi pe mâine. Sunt obişnuiţe pe care nativele le dau deoparte foarte greu. Dacă nu înțeleg că această curăţenie interioară este necesară,vor rămâne blocate. Financiar,se redresează lucrurile,în special în a doua parte a lui aprilie,când văd,în sfârşit,luminiţa de la capătul tunelului.

Scorpion

Au grijă să-şi găsească o poziţie bună,un cuibuşor din care să dirijeze,din umbră,totul. Acolo unde au greşit,vor plăti cu vârf şi îndesat. Acum sunt preocupate să analizeze,să-şi facă o imagine completă despre cum evoluează lucrurile în cuplu atât pe termen scurt cât şi pe termen lung. Posibil să fie nevoite să facă o serie de cheltuieli pentru a-şi ajuta familia.

Săgetător

Este posibil să piardă un protector. Pentru cele tinere,dragostea bate la uşă,lucru care le va transforma peste noapte din adolescente în adulte,altele vor simţi fiorul primei iubiri ca pe un șoc profund şi,chiar dacă nu vor înţelege imediat ce li se întâmplă,vor trăi sentimente pe care nu le trăieşti decât o singură dată în viaţă.

Capricorn

Atunci când iubesc ştiu cum să o facă. Cele tinere,mai ales dacă sunt singure,au şansa să întâlnească pe cineva aşa cum îşi doresc. Ar trebui să fie atente,nu de alta,dar spunând lucrurilor pe nume,nu vor rezolva nimic,eventual îşi vor mai face un duşman. Deşi nu le place să intre în dispute,cineva va reuşi să le enerveze şi,dacă nu sunt atente,pot pierde susținerea cuiva la care țin mult.

Vărsător

O sumă de evenimente le face să se simtă vedete,chiar dacă orgoliul şi vanitatea sunt încă şifonate de pe urma întâmplărilor din ultimele săptămâni. Li se va propune o schimbare de macaz. În iubire,se vor descurca foarte bine. Erotismul lor depinde de ceea ce le oferă partenerul.

Pești

Sensibilitatea lor este direct proporţională cu pasiunea. În schimb,nativele trebuie împinse de la spate,altfel riscă să devină o povară. Au noroc şi în dragoste,dar capriciile le fac să se izoleze. În cuplurile tinere,există un soi de tensiune interioară care se răsfrânge asupra relaţiilor cu ceilalţi membri ai familiei. Naivitatea lor proverbială le poate juca feste şi la locul de muncă,deoarece toată lumea profită de pe urma lor.

Astrograma săptămânii

„Ce-mi rezervă astrele pe viitor în viața personală,sănătate și carieră?“ – Irina Vasiliu,născută pe 29 octombrie 1986,ora 09.30,în Galați

Aș tinde să cred că n-ai avut o viață ușoară. Mama,ca un adevărat jandarm,a vegheat la educația ta,dar,în același timp,destinul ți-a fost marcat de suișuri și coborâșuri. Crucea cosmică în semne mutabile a avut grijă de asta,în sensul că finalizarea lucrurilor pe care le-ai început trebuia făcută fără a pierde din flexibilitate,fără încăpățânări inutile,fără accese de orgoliu,cum o cerea zodia Scorpionului,semn căruia îi aparții. Aceasta a fost și va fi marea provocare pentru tine.

Îți plac micile șarade,după cum,la fel de bine,îți place să contribui la ele. Iată măcar un motiv ca să fii un bun strateg. Cariera ta se poate desăvârși pe relația cu străinătatea. Ascendentul în Săgetător va implica multă emoție și muncă planificată – Luna în Fecioară în Casa a 9-a. Banii vor veni din muncă proprie,iar viața de familie va fi pentru tine o mare provocare – Lilith în Casa casătoriei.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei