Horoscopul săptămânii 16-22 martie 2018 

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Sentimental, perioada e mai frumoasă pentru cele dintre voi care sunt libere, pentru că există oportunitatea de vă întâlni cu persoana de care pe viitor vă legați destinul. Emoțiile vor fi multe, însă vă vor o stare optimistă. Nu vă sfătuiesc totuși să vă asumați riscuri mari ori să vă aventurați cu capul înainte.Temperamentul vostru vă poate conduce la acțiuni greșite.

Taur

Prin însăși natura voastră sunteți greu de urnit. Uneori, în căutarea fericirii  materiale și profesionale, uitați de bunăstarea personală. Apropo, până și sănătatea ocupă o poziție de fundal în ceea ce vă privește. Vă recomand mai multă odihnă, să mâncați bine și sănătos, să vă relaxați și să nu uitați de ceva sport. Dacă aveți dureri, nu vă luați comprimate fără prescripție medicală!

Gemeni

Vin schimbări in sfera iubirii.Veți întâlni persoana cu care puteți avea o familie, iar cele care aveți deja un soț și copii veți deveni mai fericite și împlinite în viața de cuplu. De asemenea, veți putea să rezolvați orice problemă, cu condiția să nu vă panicați. Altfel, nu veți reuși să găsiți căile potrivite pentru a depăși toate obstacolele.Profesional, vă puteți învârti în cercuri sociale înalte, unde puteți întâlni persoane care vă dau sfaturi valoroase.
 

Rac

Nu ar trebui să trăiți doar pentru casă și familie, este timpul să vă gândiți serios la carieră și la statutul profesional.Vi se arată oportunitatea inițierii unei afaceri la care ați visat de multă vreme. Totul este să renunțați la timp la obiceiurile care nu mai conduc nicăieri. Puteți să schimbați nu numai munca, ci si specialitatea, mai ales dacă aveți un potențial creativ bogat.

Leu

Cele singure și care visează să-și întâlnească sufletul pereche ar putea magnetiza o duzină de fani. Nu-i idealizați pe cei aduși de soartă. Perioada va deveni astfel luminoasă. Fiți dispuse ca, cel putin temporar, să vă lăsați ușor distrase de la locul de munca. Desigur, nu veți putea scăpa repede de problemele presante, dar nici griji mari să nu vă faceți.

Fecioară

Multe din problemele de acum vor apărea din propria vină, pentru că de multe ori ați amânat decizii importante. Dacă până la sfârșit de lună o să dați dovadă de responsabilitate, atunci o să fiți ajutate să evitați o parte din probleme. Nu este de dorit să luați decizii în grabă, în caz contrar puteți face o mulțime de greșeli. Sentimental, o poveste poate să înceapă frumos.
 

Balanță

Partea afectivă, emoțională, va ocupa probabil un loc fruntaș în preocupările voastre, fie că vorbim de o relație trecătoare, fie de una serioasă și de durată. Sentimentale și sensibile, atrageți în calea voastră și oameni buni, ba chiar o persoană de care vă puteți îndrăgosti până peste urechi. Susțineți noutatea și neobișnuitul, astfel încât schimbările să nu vă sperie deloc.

Scorpion

Optimiste și cu zâmbetul pe buze, pentru ca rezultatele să fie satisfăcătoare, trebuie să priviți realist lucrurile, fără să rămăneți mult timp cu capul în nori. Referitor la viața sentimentală, nu este indicat să vă întoarceți la trecut, mai ales la foștii iubiți. De data asta puteți atrage o nouă iubire doar dacă vă veți lua adio de la vechile legături. Dați sorții mână liberă.

Săgetător

Ar trebui să decideți ceea ce este cel mai important pentru voi. Dacă doriți să aveți rapid o carieră, e nevoie să nu ratați nici măcar șansele mici care ar putea conduce spre succes.Vor fi atâtea de făcut, încât nici nu veți observa că sunteți obosite și epuizate. Dacă mergeți cu încredere spre împlinirea unui vis, veți obține chiar mai multe decât ați crezut.

Capricorn

Dificultățile vor fi lăsate în urmă și puteți să combinați domeniul social cu sfera personală. Va trebui să lucrați mult dacă doriți să atingeți obiectivele dorite. Depășind obstacolele, puteți avansa in cariera. Situația financiară se va îmbunătăți treptat, dar nu trebuie să ardeți nicio etapă din îndatoririle voastre, mai ales dacă afectează în mod radical schimbările promițătoare.
 

Vărsător

Multe dintre evenimente se vor dovedi atât de neașteptate, încât inima va palpita în piept. Poate fi vorba de o nouă dragoste, de o poziție înaltă sau de un salariu mai bun.Veți avea multe idei și vă puteți dezvolta spiritual. Numai că înainte este necesar să planificați toate chestiunile importante, separându-le de cele minore. Puteți așadar să investiți cu succes.

Pești

O să atrageți oamenii prin felul vostru de a fi, veți căpăta prieteni noi, iar una dintre amiciții se poate transforma până la vară într-o frumoasă poveste de amor. La locul de muncă, ar trebui să luați inițiativa și să nu așteptați ca șeful să numească un alt angajat într-o poziție înaltă. Persistența și ideile originale – acestea sunt cheia pentru atingerea obiectivelor.

Astrograma săptămânii

„Vă rog să-mi spuneți câteva lucruri cu privire la sănătate, familie, dragoste și bani.“ Ștefan Nicolescu Georgeta Elena, 30 martie 1982, născută intre orele 3.00-4.00 dimineața în localitatea Ștefănești, județul Argeș


N-aș putea spune că veți fi ferită de tot felul de încercări și de lecții de viață în următorii 2-3 ani – unele legate de sănătatea fizică sau psihică, dar nu numai. Ele vor atrage atenția asupra unor greșeli din trecut. Îl sfătuiesc inclusiv pe soțul dvs să nu neglijeze semnalele organismului. Va fi deosebit de important să priviți lucrurile mai optimist,deoarece veți avea puterea să treceți peste obstacole. Și în sfera profesională se pot produce transformări, multe din ele nedepinzând de dvs.Va trebui să vă adaptați la ele. Cât despre partea financiară, nu vă împrumutați prietenele, și nici nu luați bani de la ele.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "