Horoscopul săptămânii 17-23 martie 2017 

Descoperă ce-ți prezic astrele în următoarea săptămână!

Berbec

Se dinamizează perioada,dar,în acelaşi timp,se şi tensionează,știut fiind faptul că nativele sunt repezite,fac gafe. Afectiv,lucrurile sunt amestecate.Din punctul de vedere al sănătății,atenţia nativelor trebuie să fie sporită,pentru a preveni micile accidente de muncă şi cele casnice,ce pot avea urmări destul de neplăcute.

Taur

Săptămâna este marcată de o dispută exasperantă şi interminabilă. Totul va fi legat de un bun moștenit,casă sau pământ. Chiar dacă disputele se mai iscă și între părinţi şi copii,nativele au răbdarea necesară să explice,să argumenteze și să-și facă interlocutorii să înţeleagă unde greşesc. Este posibil ca în a doua parte a lunii să survină la țanc o schimbare financiară,care le va ajuta să-și acopere nevoile imediate.

Gemeni

Afectiv,sufletul nativelor pare împărţit între partener şi părinţi,ca şi cum n-ar şti cu cine să meargă mai departe. De altfel,această incertitudine vine tocmai de la mobilitatea lor celor născute în Gemeni,deoarece sunt un semn mutabil,care foarte greu le lasă să se ancoreze de ceva.

Rac

Atmosfera săptămânii este încărcată de ambiguitate:pe deoparte sensibilitate,oportunităţi,pe de alta o imperioasă nevoie interioară a nativelor de a se îndrepta către altceva. Unele vor să reorganizeze ceva în viaţa lor,altele vor o schimbare radicală. Important este că au înţeles că problemele de serviciu duse acasă nu fac decât să inducă sau să agraveze o serie de simptome neplăcute.

Leu

Este posibil ca banii să genereze o serie de tensiuni neaşteptate cu prietenii sau cu partenerul. Nativele se vor decide să pună capăt unor relaţii care nu le mai satisfac nici orgoliul,nici starea de bine interioară. Ar putea fi vorba şi despre renunţarea la o relaţie pentru a putea urca pe scara profesională sau socială. Este luna în care se aleg apele în ceea ce priveşte drumul profesional.

Fecioară

Nativele vor fi deosebit de sensibile. Pot avea o serie de probleme de familie,a căror rezolvare au tot amânat-o şi care au ajuns la scadenţă. Unele se pot baza pe fler și pe intuiție când se pune problema afacerilor proprii sau a lucrului cu banii altora. Vor renunța la relațiile sociale care acum nu fac decât să le pună piedici.

Balanță

Foarte multă energie de care vor dispune toată săptămâna. Se vor decide,în sfârșit,ce vor face cu banii,discută contracte cu șanse foarte mari de realizare iar deciziile pe care le vor lua le va spori nu doar stima de sine și ci se vor bucura și de admirația celorlalți. Profesia şi tot ce se petrece la locul de muncă este cea mai mare realizare a lor din ultiele luni,dar asta nu trebuie să îi îndepărteze de familie.

Scorpion

Tensiunile generate de varii probleme le-ar putea da bătăi de cap celor născute sub acest semn. E ceva ce a tulbură starea de bine a acestor native toată luna august. Unele pot avea probleme cu legea,cu autorităţile fiscale sau judecătoreşti,altele riscă o intervenţie chirurgicală în regim de urgenţă.

Săgetător

Este ceva ce nativele trebuie să conştientizeze legat de comunicare şi de afirmarea de sine,apoi se restructureză un întreg eşafodaj al felului în care comunică. Reglajele de tip cauză efect,dacă nu s-au făcut până acum,se vor face deodată şi într-o manieră surprinzătoare,chiar şi pentru ei- şi este vizată familia şi partenerul de viaţă,un semn că este nevoie urgent de o schimbare în maniera de a comnica cu partenerul de viață și chiar cu copiii.

Capricorn

Astrele le pun la încercare creativitatea,afectivitatea şi capacitatea decizională,puterea de desprindere şi de restructurare emoţională vizavi de partea materială a vieţii. Vor înţelege,în sfârşit,lucruri pe care trebuiau să le priceapă de mult,legate de duşmanii care nu credeau că există,de revelaţiile care ar putea să-i destabilizeze puţin,dar care este menit să le distrugă fixaţiile afective,mentalitatea şi rutina.

Vărsător

Nativele deveni nervoase,suspicioase,ranchiunoase şi chiar invidioase,pentru că nu le ies lucrurile chiar aşa cum vor ei. Unele înţeleg,în sfârşit,care este calea lor. Stima de sine şi încrederea în forţele proprii se consolidează,munca lor se reflectă uimitor de armonios în relaţiile cu ceilalţi.

Pești

Se poate spune că au venit și pentru native zile bune. Doresc să-şi consolideze și să aprofundeze bazele relaţiei,să cimenteze ceea ce au acum,fiind conştiente de efemeritatea momentului.Problemele de sănătate ţin de astă dată de imunitate,de răceli,dar şi de o serie de disfuncţii organice de tip tensiune arterială,stres,colici biliare.

Astrograma săptămânii

„Aș dori să aflu ce-mi prezic astrele în dragoste,bani și sănătate. M-ar ajuta și un sfat.“

Bianca-Florentina Stancu,născută pe 18 aprilie 1997,la ora 3.30,în Bucuresti.

Pe de o parte,este foarte multă independență,dacă ne referim la Ascedentul în Vărsător. Pe de altă parte,viața,în special cea privată,este o constantă provocare pentru nativa noastră care are Luna din Fecioară conjunctă cu Lilith. Urmează un tipar matern,face ce a făcut și mama ei,de aici și problemele în căsătorie pe care le va avea. Destul de agresivă când se pune problema de ceea ce-i aparține,va trebui să învețe să se cunoască pe ea. Abia atunci va înțelege că,în iubire,există doi,nu cel care ordonă și cel care execută. Din punct de vedere financiar,se pare că tot părinții sunt baza. În timp,va câștiga lucrând alături de ei. În privința sănătății,îi sugerez să evite curele de slăbire ținute după ureche sau schimbările de ordin estetic pe care ar putea fi tentată să le facă. Saturn reprezintă punctul nevralgic în ce privește sănătatea,în sensul că va trebui să fie atentă la ochi,la problemele stomatologice,la sinuzite. De asemenea sunt probleme pe axa digestivă,deci atenție la alimentație,dar fără cure de slăbire ținute după ureche.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei