Horoscopul săptămânii 18-24 august 2017 

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

Berbec

Dacă dați un test, veți fi mai mult decât fericite să îl rezolvați în manieră proprie, cu cuvinte aspre și înțepătoare, dar cu o ortografie impecabilă. Dacă iubiți ceva la fel de mult ca acumularea de informații, atunci acesta este romantismul. Găsiți întotdeauna ceva de făcut ca să vă declarați sentimentele persoanei iubite. Unul din lucrurile preferate, la muncă și în familie, este perfecționarea continuă.

Taur

Ar trebui să vă conservați energia pentru propriile proiecte. Înainte de a înţelege că ați cheltuit prea mult efort, încercați să schimbați o situație asupra căreia oricum nu aveați niciun control. Dacă vi se cere să faceți ore suplimentare, să nu spuneți nu, deoarece vă va prinde bine o zi, două de relaş. Urmează o perioada deloc favorabilă perspectivelor financiare.
    

Gemeni

Simțiți nevoia să dați un sens la tot ce faceți şi vă chinuiți de ceva vreme să puneți în practică ceea ce gândiți. Profesional însă, va trebui să vă concentrați pe calitatea relaţiilor de la muncă. Deci, este bine să verificați cum vă descurcați cu rutina cotidiană, dacă vă nemulţumeşte ceva, dacă există rivalități care ar trebui eliminate sau tensiuni pe care le întreţine cineva intenţionat.

Rac

Un nou proiect profesional, un alt loc de muncă, mai bun, o nouă fază a relației, un nou plan pentru asigurările de sănătate - indiferent ce gândiți să faceți, acum este momentul să o faceți. Dacă nu ați ştiut cum să vă demonstrați iubirea sau nu ați ştiut să v-o apărați, iată că acum veți găsi calea. Este momentul potrivit pentru a trece relaţia într-o altă fază sau altă dimensiune.

Leu

Dacă simțiți imboldul de a intra într-o relaţie romantică, eu vă spun să vă abţineți şi să faceți altceva. Profesional, echipa vă va ajuta să vă duceți planurile la îndeplinire. Dacă primiți vreo sarcina mai deosebită, nu vă sfiiți să cereți ajutorul colegilor, pentru că munca de echipă este un adevărat leac. Vă sfătuiesc să vă păstrați calmul, indiferent de situație.

Fecioară

Ați obosit să tot aşteptați ca persoana la care vă gândiți să dea un semn că înţeleg semnalele voastre. Ei bine, atunci înseamnă că este momentul să deveniți un pic mai vizibilă, să încercați să faceți ceva mai mult decât să aşteptați momentul prielnic, trebuie să o luați prin surprindere dacă mizați pe înţelegere şi acceptare. Multă lume se întreabă care este secretul succesului vostru profesional. Vă spun eu: perseverenţa şi consecvenţa.

Balanță

Este momentul să înţelegeți că dispuneți de energia necesară menită să uşureze munca celor care nu reuşesc să ţină pasul cu voi. Persoane pe care până acum nu le-ați remarcat vă stârnesc deodată interesul, vedeți o întreagă viaţă desfăşurându-se sub ochii voștri alături de această persoană. Problema este dacă și respectivul simte același lucru.

Scorpion

Este posibil să vă aflați într-un loc care vă inspiră să luați decizii sentimentale. Dacă ați avut vise ciudate și nu v-ați odihit cum trebuie, totul ar putea să ia o întorsătură neașteptată, care ar putea face ca relația sau o potențială relație să nu fie deloc ceea ce pare. Dacă nu vă iese din prima ceea ce vreți să faceți, nu vă faceți griji. Vor lipsi însă oportunitățile de a face bani.

Săgetător

Sunteți femeia de succes pe care toată lumea vrea să o sufoce cu atenţii. Genul de om pentru care companiile sau instituţiile se luptă pentru a o angaja şi a o promova. Vă sugerez să fiți atente la comunicare, dacă vreți ca bunăstarea financiară să dea roade. Posibil conflict cu o amică pentru banii pe care i-ați împrumutat şi nu i-ați mai primit înapoi.

Capricorn

Dragostea este cea care ne face mai buni, nu uitați acest lucru. Posibil să vă gestionați prost energia şi de aici problemele. Nu intrați în panică, deoarece sunteți apreciate pentru ceea ce faceți, nu pentru altceva. Ați putea avea discuţii în familie pentru modul cum înţelegeți să vă administrați veniturile.  

Vărsător

Vă vedeți în situaţia de a decide ce să faceți, să rămâneți cu prietenele sau să alegeți relaţia. Posibil ca întâlnirea cu ele să vă îmbunătăţească şi viaţa sentimentală, pentru că aveți şansa să întâlniți persoana perfectă pentru voi. La urma urmei, cele mai bune prietene sunt şi cele mai bune aliate atunci când este vorba de întâlnirea cu o persoana potrivită.

Pești

Dacă aveți vreo discuţie cu şeful, nu adânciţi conflictul. Faceţi în aşa fel încît nici măcar să nu fiţi văzute. Pe urmă, ca sa întâlniți dragostea adevărată, totul este să fiți femeia potrivită la locul potrivit. Încercaţi să vă sincronizaţi cu colegii, iar cu şefii evitaţi discuţiile de orice fel. Chiar dacă ați fost foarte bune angajate o lungă perioadă de timp, iată că acum, în ochii lor, nu mai este aşa.

Astrograma săptămânii


„Bună ziua, aș dori să știu ce îmi rezervă astrele în plan profesional si sentimental. Mulțumesc!“- Adriana Dascăleanu, 9 martie 1990, Reşița

Ideal ar fi fost să imi trimiți și ora nașterii, asa nu pot sa îți dau date precise, ci doar o serie de generalități. Este destul de greu să îți spun ce te așteaptă în plan sentimental sau din punct de vedere profesional atâta timp cât reperele tale astrale nu există. Mă gândesc că trecerea axei Destinului prin Nodul Nord, peste Lună, în aspect benefic cu Saturn, îți poate aduce stabilitate profesională, mai ales că unele lucruri sunt pentru tine adevărate provocări, Lilith este conjunct cu Saturn. De asemenea, Pluto peste Saturn, într-un aspect armonios, cred că îți aduce forța de a depăși obstacolele și de a te impune așa cum ești. Venus peste Jupiter poate aduce câștiguri sporite, dar în acelați timp putem vorbi și despre o dezamăgire sufletească.S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "