Horoscopul săptămânii 19-25 mai 2017 

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru perioada următoare!

Berbec

Gândesc mai mult,sunt atente la fiecare amănunt şi pragmatice. Să facă tot posibilul şi să fructifice perioada la maximum,să finalizeze lucrurile care trenează de ceva timp şi să semneze contractele pe care le-au discutat încă de acum 3-4 luni,pentru că le pot aduce stabilitatea financiară pentru o lungă perioadă de timp. Sunt creative și au idei extraordinare,deci să se grăbească să le pună pe hârtie.

Taur

Putem vorbi despre reuşita unor tinere aflate la studiu,în sensul găsirii unei case cu chirie,a unei slujbe plătite cu ora sau întâlnirea cu o persoană care face să le ticăie inima ceva mai tare. Să se aştepte la propunerea unui loc de muncă. Sunt avantajate doamnele mai tinere. Aș vrea însă să fie atente,deoarece există şi o doză de iluzie și vor constata mai repede decât cred că s-au angajat la ceva de care nu mai sunt sigure că pot face.

Gemeni

Atenţie la conflictele parteneriale,fie că este vorba despre familie,fie despre cei cu care lucrează. Poate fi vorba despre pierderea unui contract sau constată cu năduf că n-au avut grijă atunci când au semnat nişte hârtii şi ar putea să se trezească fără niciun ban. În schimb,au energia să facă alţii şi cred eu,acesta este aspectul important. Creativitate ar putea să le aducă nu doar bani ci şi recunoaşterea talentelor în domeniu.

Rac

Dispar ca prin farmec discuţiile în contradictoriu care pe ele le dezarmează şi le face să se închidă în sine. Tinerele care încă învaţă au prilejul să se descopere. Pot face alegeri care le vor marca traictoria profesională. Cele care au terminat studiile şi n-au un loc de muncă ar putea fi chemate fie la un interviu,fie vor pleca la muncă în străinătate.

Leu

Au energia necesară pentru a regla probleme care ţin de relaţia cu cei mai în vârstă din familie,de propria exprimare dar şi de o anumită orientare profesională,confesională sau filosofică,orientare care n-a făcut altceva decât să le blocheze ascensiunea vocaţională. Vor realiza că sentimentele sunt fondul unei relaţii de durată. Nu mai vor să fie femeia bună la toate,ci să-şi adjudece reprezentaţiile afective.

Fecioară

Un conclav al femeilor le sprijină inițiativele și pun țara la cale de asemenea manieră încât își vor impune punctul de vedere vizavi de niște oameni care le bagă bețe în roate. Vor restabili ordinea la locul de muncă,în comunitatea în care trăiesc. Vor taxa orice neglijență,orice indiferență,orice treabă făcută de mântuială. Aș vrea să fie atente în special la ficat și la fiere,iar din a doua parte a săptămânii,la digestie,în general.

Balanță

Încearcă să repare lucrurile greșite,deciziile eronate,cheltuielile nejustificate. Au experiență în domeniul managementului muncii,dar teama că unii sunt mai buni decât ele le-a șubrezit fundamentul relațional care acum amenință să se prăbușească. Se activează componenta materială într-o dispută care implică contracte-fie le scapă un contract printre degete,fie provocările sunt legate de un contract.

Scorpion

Proiectul în care sunt prinse nu le mai mulțumește. Au o idee mai bună și perspectiva se schimbă pentru ele din toate punctele de vedere. Până atunci,comunicarea cu familia are de suferit,ascunde ranchiună și amărăciune. Le sugerez să fie atente la o decizie aparent bună,care ascunde multe capcane. Percepția este una deformată. Una li se va spune și alta pricep,deci nu este momentul să viseze.

Săgetător

Pot afla că diploma de studii pe care o au nu este legală. Altele nu vor mai primi diploma de studii,pentru că facultatea și-a restrâns activitatea sau facultatea pe care au urmat-o a fost decretată,prin lege,ca ființând ilegal. Pot rata anumite oportunităţi ceea ce le epuizează și le obligă să-şi amintească şi să se reobişnuiască cu ideea că lucrul bine făcut este cel planificat,organizat,analizat şi direcţionat bine.

Capricorn

Trebuie să-şi urmeze drumul,să analizeze de ce și-au pierdut poziţia socială sau funcţia la care au ţinut atât,de ce au crezut că au lumea la picioare. Vin soluţii din partea familiei,în special a partenerilor de viaţă,şi ar fi bine să le accepte,să lase orgoliul deoparte. În a doua parte a intervalului,le este returnată o sumă de bani. Cele care au fost promovate recent în funcţie primesc confirmarea oficială.

Vărsător

Multe din noroacele lor se petrec pe neașteptate. Să nu fie comode şi să plece la drum dacă este nevoie,pentru că se conturează o colaborare cu şanse de trai îndelungat,mai ales că au ocazia să-şi demonstreze originalitatea. Poate fi vorba şi despre un proces de la care ele nu aşteptau nimic bun,dar care să le aducă în impostaza de câştigătoare,de beneficare de bonităţi cu iz de moştenire indirectă sau de repunere în drepturi.

Pești

Se vor simţi mai puternice și vor avea mai multă energie,ceea ce le va face să acţioneze în consecinţă. Să fie atente doar cum îşi dozează energia,pentru că le pârjoleşte interior şi se vor pomeni că nu mai au nicio reacţie. Mai poate sugera o dispută pentru un contract câștigat,dar care stârnește invidii. Vor avea ocazia să vadă cine le este prieten cu adevărat. Ceva din trecut revine intempestiv și se cere rezolvat imediat.

Astrograma săptămânii

„Trec printr-o perioadă grea și aș dori să știu cum va fi viața mea de acum înainte.“-  Felicia Saman,născută pe 1 noiembrie 1976,  ora 4.30-5.00,la Moldova Nouă,Caraș-Severin

Din păcate,din punct de vedere afectiv,greutățile nu vor înceta prea curând. Cred că Scorpionul care ești și Ascendentul acela în Balanță îți aduce un dram de iluzie în plus. Atunci când intri într-o relație,o faci ca și cum n-ai avea alternativă și pui totul pe masă. Cred că lecția ta ține de faptul că trebuie să-ți accepți feminitatea,să păstrezi puțin mister în acțiunile tale și să nu fi aceeași de fiecare dată,pentru că un bărbat se plictisește foarte repede. Poate ești foarte legată de mama ta și fără ea nu faci niciun pas important. Provocările tale țin de felul în care știi să păstrezi lângă tine un partener. Din iunie,posibil o ofertă de muncă în străinătate dacă asta îți dorești. Dacă nu,îți completezi studiile ori poate te muți. Orice schimbare îți poate modifica viața complet.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei