Horoscopul săptămânii 2-8 iunie 2017 

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă!

Berbec

Iau unele decizii care vizează familia. Au nevoie de schimbări,și trebuie să le facă singure dacă vor să evolueze,să meargă mai departe și să nu rămână blocate într-o dimensiune materială. Este vizată apoi axa de boală,dar și a dușmăniilor,care reflectă relaţia cu sinele a tuturor nativelor din Berbec.

Taur

Se lămuresc pe deplin în legătură cu oamenii în care aveau încredere. Văd că au fost înşelate şi nu mai acceptă asta. Doresc să pună punct unei căsătorii care n-a mers niciodată,să facă curat în cercul de prieteni pentru ca,odată cu revenirea în mers normal a lui Jupiter,să renască din propria cenuşă.

Gemeni

Trebuie să-şi schimbe optica vizavi de bani,pentru că banul este făcut să fie şi economisit,nu doar cheltuit. Dacă divorţează,se pune problema câştigurilor în familie- iar partenerul ar putea aduce dovezi că a câştigat mai mult. Financiar,lucrurile rămân complicate. Chiar dacă au parte de un partaj anevoios,se văd în situaţia de a returna un împrumut vechi.

Rac

Au de învăţat o lecţie neaşteptată legată de bani. Fie îşi fac iluzii legate de o sumă de bani,fie dau cu împrumut cuiva apropiat şi nu vor mai primi nimic înapoi. În plan relațional,le-aş sugera să nu se despartă,pentru că va fi greşeala vieţii lor. În unele familii vine copilul mult aşteptat,pentru care s-a dus o luptă acerbă prin cabinetele medicale.

Leu

Perspectiva propriei schimbări le va trezi instinctul de prădător şi vor arăta asta prin deciziile pe care le iau. Le sugerez ceva mai multă atenţie în relaţiile cu instituţiile statului,deoarece de acolo poate sări iepurele când nici nu se aşteaptă. Instinctul de care aminteam le va îndruma pe calea cunoşterii altfel decât au fost obişnuite până acum. Pot fi beneficiarele unei moşteniri neaşteptate.

Fecioară

Izbucnesc conflicte vechi între tineri şi bătrâni. Într-o altă ordine de idei,poate fi vorba despre pierderea unui sprijin important,ca rezultat al unor dispute. Acuzele vor veni pe căi ocolite și vor fi puse în faţa unor aşa zise evidenţe care nu le vor lăsa loc de comentarii. Unele au forţa şi energia să o ia de la capăt.

Balanță

Luptele interioare şi cele cu rudele au lăsat urme adânci în sufletul lor. Nu trec de la sine şi nici nu se vor soluţiona altfel. Nu înţeleg că şi alţii au dreptate sau nu înţeleg că,uneori,compromisul în căsătorie este periculos. Profesional stau bine,dovadă că eforturile sunt concentrate doar spre carieră,poate și din teama de a pierde un contract.

Scorpion

Încep problemele pentru ele- de la divorţ,boli recurente,dispute patrimoniale,la regăsiri imposibile,la tentative de a recupera ce se mai poate recupera de pe urma unor evenimente neplăcute. Dacă se discută contracte importante,iar negociatorul este femeie,discuţiile sunt tensionate şi se pot încheia în coadă de peşte.

Săgetător

Trebuie să înveţe să fie mai diplomate,mai puțin directe,pentru că părerea lor nu este și a celor din jur. Cele care au înţeles acest lucru sunt avantajate,mai ales dacă au o poziţie de conducere. Chiar dacă nu le place,trebuie să adopte un limbaj care nu le aparţine,căci pentru ele modul de exprimare trebuie să fie prioritar săptămâna aceasta. 

Capricorn

Se pot confrunta cu probleme care ţin de sănătate,pot afla un diagnostic care să le descumpănească,se pot pricopsi cu o dermatită sau o eczemă de care foarte greu vor scăpa.De asemenea,le pot surprinde unele decizii profesionale care n-au nicio legătură cu ele decât prin prisma vârstei. Li se poate cere să se pensioneze,ceea ce le va dărâma sufletește.

Vărsător

Să fie atente la tot ceea ce înseamnă act care le trece prin mână. De felul în care vor şti să le folosească depinde viitorul lor profesional. Au prieteni,rude care le ajută,dar asta nu le este de ajuns. Au nevoie de tot ce le poate aduce stabilitate,de tot ce poate să confirme siguranţa zilei de mâine. Cele care n-au aspiraţii mai înalte se regăsesc,cu bune şi cu rele,în casa lor.

Pești

Este momentul ca tinerele care au o relaţie de ceva timp să se gândească la oficializarea acesteia. În cuplurile în care problemele sunt frecvente,agresivitate verbală este la ordinea zilei. Financiar,le-aş recomanda prudenţă şi un dram de chibzuială în ceea ce priveşte cheltuielile,pentru că nu este o perioadă prea bună să fie largi la pungă.

Astrograma săptămânii

„Aș dori să știu ce-mi rezervă astrele în plan profesional și sentimental,și vreau să știu dacă  voi avea un copil.“-Raluca Iasmina Mih,născută pe 24 octombrie 1990,ora 23.30,în Timișoara

Ești o combinație tare interesantă:Scorpion cu ascendentul în Leu. Cu Soarele în Casa familiei,aș tinde să cred că ești mult mai atrasă de ideea de a avea o familie și copii. Ți-ar fi prins bine o profesie care să ceară mult consum energetic,dar,privindu-ți harta,am sentimentul că vei face o muncă de birou pe care,cel puțin până pe la 30 de ani,o vei găsi plicticoasă.

Ești un om generos,care are mulți prieteni,însă a venit vremea să te așezi la casa ta,posibil chiar anul acesta. Cu Luna în semn de Pământ,nu-ți place să vorbești despre sentimente,dar,având Ascendentul în semn de Foc,copilul se va lăsa așteptat și nu cred că o să ai mai mult de unul.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei