Horoscopul săptămânii 20 - 26 octombrie 2017 

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru următoarea perioadă!

Berbec

Norocul va fi de partea lor, dar acesta depinde de cât sunt de capabile să se concentreze și de cât de atente și adaptabile pot fi. Au abilitatea de a se adapta la circumstanțele schimbării și este extrem de importantă, deoarece dinamica etapei implică o schimbare frecventă a direcției. În sfera relațiilor personale, totul va merge conform aşteptărilor. Este important să nu uite că au și dușmani.

Taur

Vor fi ocupate cu activități de caritate. Retragerea spirituală le va oferi timp pentru a privi în sine. Majoritatea se vor ocupa mai mult de pasiunile lor şi vor încerca să se exprime în moduri artistice. Unele native în Taur îşi vor reevalua radical viaţa. Altele vor constata surprinse că vechea relaţie nu le mai spune şi nu le mai oferă nimic și că este timpul să se gândească la ceva nou.

Gemeni

Dacă sunt doar la un pas de atingerea scopului şi nu mai au energie, astrele le vor da cu siguranță impulsul necesar. Dacă circumstanțele încep să se înrăutăţească, vor găsi o cale de ieșire odată ce au primit îndrumări. Să ia în calcul şi situaţiile neprevăzute, cu adevărat critice și, în al doilea rând, cu şefi înţelegători nu au de ce să se teamă.
 

Rac

Profesional, ar fi bine să se concentreze ca să facă o sinteză a necesităților lor reale. Dacă nu lucrează pentru ele, vor trebui să aloce acelaşi timp propriilor proiecte şi celor în care sunt implicate, pe linie profesională. Din asta ar trebui să înţeleagă că vor avea ocazia unor oportunități. Nu trebuie să se aștepte ca orice să le avantajeze, dar nici nu trebuie să le îngrijoreze.

Leu

Stăpânul lor planetar, le va permite să se descurce în orice confruntare. Vorbim despre o etapă pe care o vor parcurge nestingherite, iar perioadele dinamice se vor schimba cu perioade de linişte care pot fi descrise ca fiind absolut pașnice și stabile. Desigur, totul ţine de tema natală a fiecăreia. În general, este greu de determinat cu claritate care sau cum vor alterna aceste perioade. Oricum, ele sunt pregătite pentru ceea ce le așteaptă.

Fecioară

În general, vor fi puse în situații neobișnuite, din care vor ieşi cu fruntea sus. Concluzia este că nu trebuie să le fie teamă de faptul că încă de la începutul săptămânii multe dintre planurile lor nu vor părea fezabile. Să nu abandoneze, ci să schimbe modul de abordare a problemelor şi să-şi continue drumul cu consecveță. Când vine vorba despre muncă, le așteaptă lucruri interesante.

Balanță

Norocul va fi de partea lor şi vor reuşi să-şi atingă obiectivele profesionale și personale. Nu vor pierde, deși, dacă vor, pot întoarce spatele oricărei acțiuni. Au toate șansele să reușească, deci nu trebuie să se îndoiască de sine sau de oportunitățile pe care le au. Este important acum să obțină cel mai bun rezultat și să câștige experiență.

Scorpion

Să fie atente la vocea interioară care le semnalează că există o problemă cu partenerul. Sunt intuitive. Abia miercuri se vor simţi cu adevărat minunat și vor fi drăguțe. Din punct de vedere profesional, obţin mai multe decât se aşteaptă. Să încuie uşa și să închidă telefonul pentru a putea lucra bine. Vor fi mai creativite în singurătate.

Săgetător

Au tot ce le trebuie pentru a se asigura că lucrurile merg bine pentru ele, mai ales dacă își doresc un copil. Acum este momentul să-l conceapă. Îi vor lua prin surprindere atât pe prieteni, cât şi pe adversari. Săptămâna este bună să-şi petreacă mai mult timp cu familia, mai ales să-și termine treburile casnice, capitol la care au unele restanţe. Au energia necesară pentru a fi motivate să-şi facă viaţa mai bună.

Capricorn

Cele care practică sportul în domeniile care ţin de pământ – tenis, gimnastică, atletism, maraton - vor fi avantajate acum. Datorită poziției favorabile a Lunii, unele native în Capricorn trebuie să înveţe să-şi controleze mai bine emoţiile și vor fi de acord cu ceea ce propun colegii sau partenerii de viață. Aspectul comunicării capătă importanță. Să nu se ocupe singure de toate, pentru că nu vor reuși.

Vărsător

Trebuie să ştie ce anume vor. În privința relațiilor personale, sunt posibile situații în care este puțin probabil că se vor extazia sau vor asuda încercând să găsească soluţii. Va fi suficient să ştie ce îşi doresc și să-şi arate poziția clar, fără ocolişuri. În general, este o perioadă favorabilă, care le va permite nativelor să realizeze o creștere semnificativă.

Pești

Vor fi momente în care doar iniţiativa și acțiunile lor vor conta. Trebuie să-şi urmeze planurile cu curaj, fără a aştepta să fie ajutate. Trebui să rezolve o serie de probleme urgente, multe dintre acestea depăşind limitele competenței lor. La birou au nevoie de sprijinul colegilor, deoarece vor depăşi provocările mai ușor și se vor elibera mai repede pentru realizările care le aşteaptă.

Astrograma săptămânii


 „Aș dori să știu cum voi sta cu sănătatea și când voi avea al doilea copil,
primul având 7 luni.“ – Alice Viziru, născută pe 23 august 1984, la ora 06.20, în Ploiești

Este o mare provocare ceea ce îmi ceri, dar voi încerca. O Fecioară cu Ascendentul însă în Leu. Focul este cel mai infertil semn. Casa copiilor începe tot în semn de Foc, dar continuă cu 29 de garde din Capricorn. Totuși, Luna, simbolul fertilității, este în Rac, iar Jupiter, chiar dacă este în cădere, este în Capricorn, iar semnul Capricornului este un semn de Pământ, fertil. Jupiter semnifică și adicție, adică sugerează copii. Întrebarea ta este când îl vei avea pe al doilea. Chiar trecerea lui Jupiter, pe 10 octombrie, în semnul Scorpionului ți-ar putea face acest dar, dacă îți dorești acum un copil. Probabil că te gândești la vârstă, dar să nu-ți faci probleme pentru asta! Se pare că maternitatea a adus în viața ta schimbarea de care aveai nevoie.S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "