Horoscopul săptămânii 22 - 28 ianuarie 2016 

Află care sunt predicțiile astrale și la ce să te aștepți în relațiile cu ceilalți și la locul de muncă în intervalul 22 - 28 ianuarie!

BERBEC

Nu mai ştiţi ce să credeţi despre persoana iubită-când vă sărută,când vă respinge sau chiar vă ironizează. Sensibilitatea dv. este pusă la grea încercare de colegi la mijlocul intervalului. Pot avea loc separări neprevăzute şi conflicte fără importanţă.

TAUR

Începeţi această perioadă prin recuperarea unor sume importante de la colegi şi prieteni și uitaţi pentru moment toate nemulţumirile de săptămâna trecută. Vă implicaţi în multe activităţi şi intenţionaţi să treziţi şi interesul profesional al persoanei iubite.

GEMENI

Munciţi foarte mult şi cu plăcere,dar ştiţi şi cum să-i antrenaţi pe cei din anturajul profesional,în aşa fel încât să nu simtă ce eforturi fac. Aveţi tendinţa să luaţi totul în joacă şi vă distraţi de minune,chiar dacă persoana iubită se consideră neglijată şi vă critică de faţă cu toată lumea.

RAC

În cazul în care aţi făcut invitaţii rudelor apropiate,nu veţi fi stresată de prezenţa acestora,însă dacă vor decide să vă facă o surpriză şi vin neanunţate,atmosfera din casa dv. va deveni de-a dreptul explozivă. În continuare,există multe aspecte care favorizează deplasările lungi peste hotare.

LEU

Nu numai că reluaţi relaţiile cu rudele apropiate şi cu toţi amicii,dar faceţi şi numeroase drumuri scurte,cele mai multe pentru a rezolva probleme juridice ori administrative. Persoana iubită nu vă mai scapă din ochi şi vă însoțește din proprie iniţiativă de câte ori poate,chiar dacă este geloasă. La sfârşitul intervalului,reuşiţi să scăpaţi de datorii,graţie unor sume primite pe neaşteptate. Tensiunea arterială mare şi reumatismul le vor supăra doar pe doamnele care au depăşit 68 de ani.

FECIOARĂ

Situaţia financiară este înfloritoare,aşa că vă simţiţi îndreptăţită să faceţi excese periculoase pentru sănătatea dv. Cu ajutorul persoanei iubite reuşiţi să stabiliţi noi relaţii de amiciţie prin care aplanaţi nişte conflicte familiale mai vechi.

BALANŢĂ  

Aveţi ocazia să puneţi în practică idei financiare minunate şi să fiţi aprobată de toţi cei interesaţi de finalizarea unor activităţi inedite. Nu scăpaţi însă de pesimism,în parte din cauza datoriilor faţă de prieteni,care parcă nu se mai sfârşesc.

SCORPION

Descoperiţi cu stupoare că aveţi din ce în ce mai mulţi duşmani şi bănuiţi,pe nedrept,că persoana iubită are acelaşi fel de sentimente faţă de dv. ca şi aceştia. La sfârşitul intervalului,vi se pot confirma bănuielile şi nu ştiţi cum să reacţionaţi. În plus,apar şi destule decepţii financiare.

SĂGETĂTOR

Nativele care au reuşit să se mute în altă locuinţă vor descoperi şi dezavantajele acestei schimbări drastice. Prietenii dv. vin în vizită din ce în ce mai mulţi,iar banii sunt parcă din ce în ce mai puţini. Celibatarele se îndrăgostesc de un coleg de serviciu,dar nu reuşesc încă să-l cucerească.

CAPRICORN

Sunteţi atât de prinsă de problemele dv. profesionale,încât vi se pare ciudat când veniţi acasă foarte obosită şi găsiţi seară de seară casa plină de prieteni care se declară îngrijoraţi de nivelul de oboseală la care aţi ajuns. Celibatarele pot pleca de abia acum în călătoriile visate.

VĂRSĂTOR

Vi se oferă o promovare profesională ori chiar aveţi şansa să găsiţi un job mai bun,care să vă asigure prosperitate în următorii cinci ani. Persoana iubită este plecată ori are un program foarte încărcat şi nu aveţi cu cine să vă sfătuiţi. Amicii nu vor să vă influenţeze şi preferă să nu comenteze.

PEŞTI

Sunt avantajate în mod deosebit nativele studente,care vor primi aprobări de burse externe pentru lucrări originale şi competente. Celibatarele exclud orice intenţie matrimonială pentru a se putea afirma profesional mai bine. Intuiţia le ajută pe toate să se bucure de succes în orice domeniu preferat.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei