Horoscopul săptămânii 29 ian. - 4 febr. 2016 

Descoperă ce ți-au pregătit astrele în perioada 29 ianuarie - 4 februarie 2016!

BERBEC

Cu toate că starea de sănătate nu este mulţumitoare,în sensul că nu vă susţine să vă implicaţi în activităţile oferite de colaboratori,aveţi rezultate financiare foarte bune întreg intervalul. Reuşiţi să scăpaţi,fără niciun ajutor,de aproape toate datoriile,printr-o manevră financiară inspirată.

TAUR

Prea optimistă,nu luaţi în seamă sfaturile nimănui şi vă certaţi cu partenerul de cuplu mai mult fără motiv. Unele native fac cheltuieli maxime pentru a încheia definitiv şi rapid relaţia matrimonială,altele ajung doar la grave reproşuri şi acuzaţii. Partenerul vă demonstrează că sunteţi vinovată.

GEMENI

Atribuţiile dv. ca şefă sunt deja limitate,însă pentru moment nu vă interesează decât să aflaţi cea mai potrivită manieră de a pune capăt pretenţiilor exagerate ale partenerului de cuplu. Cele căsătorite se simt total lipsite de libertate şi se decid să plece singure într-o călătorie.

RAC

Nu evaluaţi corect ajutorul financiar de care are nevoie o persoană dragă şi rămâneţi din nou cu punga goală. Situaţia profesională este înfloritoare,dar vă susţine şi altruismul exagerat. Oricum,ce luaţi pe mere,cam daţi pe pere şi rămâneţi fără bani. Amicii vă susţin necondiţionat.

LEU

Nu le daţi cele mai bune indicaţii partenerilor dv.,deşi vi s-a atras atenţia de către amicii experimentaţi că şi de această dată greşiţi. Partenerul de cuplu vă cere să ţineţi evidenţe contabile pentru cheltuielile făcute pentru familie şi vă supăraţi. Conflictele familiale se înmulţesc constant.

FECIOARĂ

Mult mai chibzuite şi foarte diplomate,veţi încerca să vă împăcaţi cu toate persoanele cu care aţi intrat în conflict,dintr-un motiv mai mult sau mai puţin important. Este posibil ca unele din remarcile dv. să fie primite cu suspiciune,însă nu vă lăsaţi până nu ajungeţi la un consens convenabil pentru toată lumea. Avantajele acestei „împăcări” vor acoperi mai multe domenii,din care cel financiar este de departe cel mai important. Starea de sănătate este în general bună,cu excepţia celor care suferă de boli cardiace cronice ori au probleme la coloana vertebrală. Celibatarele acceptă propunerile matrimoniale cu gândul de a avea cât mai repede urmaşi.

BALANŢĂ

Pentru moment,se pare că partenerul de cuplu e cel care decide în locul dv. Chiar dacă există o bună comunicare şi o cooperare permanentă,dv. sunteţi atrasă de o persoană care vă cere imperativ să plecaţi împreună într-o lungă călătorie. Foarte sensibilă,sunteţi afectată de orice cuvânt mai dur.

SCORPION

Munciţi din ce în ce mai mult,pentru că vă place ceea ce faceţi şi mai ales sunteţi încântată de relaţiile cu cei din echipa dv. actuală. Nu realizaţi că familia se destramă rapid,că partenerul de cuplu s-a săturat de crizele de gelozie,iar prin excesele pe care le face vrea să vă atragă atenţia.

SĂGETĂTOR

Relaţiile cu partenerul de cuplu se îmbunătăţesc simţitor,numai că fericirea vă este adusă de un contract profesional excepţional. Miercuri,faceţi un drum lung la rude,care vă provoacă multă bucurie. Evitaţi în acest interval să aveţi ca partenere de afaceri femei născute în Peşti ori în Scorpion!

CAPRICORN

Nu luaţi cele mai înţelepte decizii din punct de vedere financiar. Aveţi impresia că trebuie să hotărâţi pentru toată familia,dar faceţi multe erori. Miercuri,sunteţi prea credulă şi aveţi încredere de regulă în cine nu trebuie. Vineri,vi se fac oferte profesionale,care sunt ieşite din comun.

VĂRSĂTOR

Vă bazaţi prea mult pe rude şi pe prieteni. Vi se pare că nu vă puteţi descurca singură,că viaţa a devenit brusc mai grea. Noroc aveţi suficient,numai că aţi fost obişnuită ca acesta să fie evident şi să-i impresioneze din start pe toţi. Sunteţi dezamăgită mai ales de o parte dintre partenerii actuali.

PEŞTI

Doriţi să faceţi schimbări majore în casa în care locuiţi,ori plănuiţi să vindeţi totul şi să vă mutaţi într-o locuinţă nouă. Cu toate că nu dispuneţi de suficientă energie,vă înhămaţi iar la o activitate solicitantă. Încă vă bucuraţi de avantaje financiare deosebite.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei