Horoscopul săptămânii 3-9 martie 2017 
Descoperă ce-ți prezic astrele pentru începutul primăverii!

Berbec

 
Pentru că Venus retrogradează pe 4 martie,aveți tendința să reveniți asupra unei iubiri din trecut. Marți și miercuri sunt posibile tensiuni. Așteptările nativelor cresc și nimic nu pare să le mulțumească. E momentul să reflectați la ce vă doriți cu adevărat în viață.
 

Taur

 
Săptămâna asta,nu vă interesează decât munca și cum să faceți bani.  Vă ajută mult și Jupiter,care se află în casa muncii în toată perioada. Sprijinul vine din partea unor prieteni sau al unor persoane vârstnice,care vă apreciază. În familie,neînțelegeri și dezamăgiri.
 

Gemeni-Zodia norocoasă

 
Legăturile sentimentale sunt la începutul lui martie decisive pentru aceste native. Sunt răsfățate de familie și primesc atenție chiar și când nu o caută. Este momentul propice pentru celibatare să se gândească la oficializarea unei relații sau să găsească partenerul visat.
 

Rac

 
Începând din 4 martie,viața profesională se îmbină armonios cu cea relațională. Nativele tinere pot începe o aventură la serviciu sau  pot avea parte de beneficii suplimentare,fără prea mult efort. Atenție,joi,la un conflict cu cineva în vârstă,care vă provoacă!  
 

Leu

 
Familistele visează la călătorii,care pot să devină realitate de joi încolo.  Cele care nu au un partener stabil pot avea unul,dacă își exprimă clar sentimentele și intențiile. Banii devin o problemă pentru spiritul întreprinzător al nativelor și pentru ambițiile lor înalte. Se redresează abia din mai.
 

Fecioară

 
Parteneriatele se află pe lista de priorități ale nativelor. Tindeți să analizați  și să întoarceți pe toate fețele fiecare gest sau cuvânt pe care vi-l adresează  persoana iubită. Oboseala își poate spune cuvântul,prin urmare nu exagerați cu criticile sau cu despicatul firului în patru.
 

Balanță

 
Venus se află în casa cuplului nativelor,iar asta presupune o atenție sporită asupra unei relații mai vechi ori a unor probleme de inadecvare cu partenerul actual. Acțiunile întreprinse la muncă aduc succese,aprecieri și  avantaje financiare. 
E posibilă  chiar o avansare.
 

Scorpion

 
Nativele trec în această săptămână printr-o accentuată dispoziție romantică. Tot ce-și propun pe plan amoros le iese ca prin farmec. Munca se îmbină armonios cu dragostea,lucrul în echipă este fructuos. În același timp,poate apărea și o aventură la serviciu.
 

Săgetător

 
Miercuri,nativele sunt preocupate în mod special de fericirea familiei. Sunt posibile despărțiri,acolo unde lucrurile nu merg cum ar trebui. Tot acest elan sentimental cu care se confruntă le determină să spună în sfârșit ce își doresc și ce nevoi au. La muncă își pun în valoare creativitatea.
 

Capricorn

 
Miercuri,nativele sunt preocupate în mod special de fericirea familiei. Sunt posibile despărțiri,acolo unde lucrurile nu merg cum ar trebui. Tot acest elan sentimental cu care se confruntă le determină să spună în sfârșit ce își doresc și ce nevoi au. La muncă își pun în valoare creativitatea.
 

Vărsător

 
Vă confruntați,începând de sâmbătă,cu o mulțime de evenimente neașteptate,care duc la schimbări bruște. Partea bună este că acestea sunt pozitive,mai ales că nativele sunt sprijinite în decizii de o persoană vârstnică sau importantă. Beneficiile nu întârzie să apară.
 

Pești

 
Treceți printr-o perioadă de așezare a sentimentelor. Duminică,sunt posibile îngrijorări în privința banilor sau legate de o proprietate. Nativele sunt tentate să cheltuie mai mult decât câștigă,dar primesc sprijin din partea partenerului și a prietenilor apropiați.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei